Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mátra és környéke

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1489 hozzászólás a témában

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Beszéltem Tomival, elvileg jó neki jövõ hét szombat, és vállalja M.Füred - Kékes között is. Úgyhogy mehet a szervezés jövõ szombatra, és ne ugorjatok egymásnak ;)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Hella,
Nekem teljesen jó, szerintem Nándinak is, mi biztos megleszünk 3-4 en. Majd úgy csináljuk hogy jó legyen. Tomit felhívom akkor hogy neki jó-e a kocsival

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Gabi nektek a szept. 29 szombat mennyire lenne jó idõpont keresztre? Mi ugy néz ki szervezõdünk. Egyelõre 3-4 emberrõl tudok akik jönnének, de a csapat másik részével még nem beszéltem. Hamarosan õket is megkérdezem, hogy mi a helyzet!

Látom dúl a háboru a Mex Se-vel :P Mikor lesz a Fókuszba a riport? Már látom az ujságcímeket...."Duplavállas teleszkópot állítottak a Mex Se ügyvezetõjének fejébe, brutális tüntetõk!" :D :)
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)

Pity

Pity

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Rampage feeling:):)Mik ki nem derülnek,fene se gondolta volna ,hogy ez lesz a Red Bull Rampage uj hazája....+azok az europai szintü pályák,:)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Találós kérdés: Mi a közös az alábbi felsorolásban?
-Kékes DH
-Galya GO DH
-Eger Városi DH
-4Cross Gyöngyös
-Mexcore freeride
-Slopestyle játszótér
-Rampage feeling
-Mátrai DH kupasorozat UCI szintû pályákon
-MEXTREAM SPORT GAMES FEST
-Long jump

Nos, ezek egy tavaly alakult gyöngyösi sportegyesület (MEX SE) meg nem szervezett rendezvényei, amelyek az idei szezonra lettek az egyesület honlapján meghirdetve. (Bár az egyesület elnöke utólag levette az összeset a honlapjukról, és eképp tagadja a dolgot: (sic!)
"A MEXSE nek nem volt konkrétan meghírdetett rendezvénye idén a CRITICAL MASS -on a mEXTRA MARATONON és a MEX tábornapokon kívül. Valamint soron következõ rendezvényünk a Jasná edzõtábor (4 nap), illetve decemberbe a karácsonyi buli, a Finish cup.

Teszek is ide néhány bannert, amellyel hirdették a versenyeket.:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Szóval, ne hagyja senki magát átverni, kéretik odafigyelni erre az egyesületre és a jövõ évi szervezéseikre, ne induljon senki útnak, mielõtt nem egyeztet megbízható forrásokkal a rendezvényekkel kapcsolatban. Sajnálom, hogy ez itt nálunk történik, de ez van ha nem megfelelõ emberek kezdenek el csinálni valamit. És én kérek elnézést a fentiekkel kapcsolatban. Mégyegyszer: MEX SE Gyöngyös. Vigyázzatok velük!

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Jövõ héten Metroridera mi is megyünk vagy heten. Ollé.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Zsírr a gém!! :D

Pity

Pity

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
http://www.downhillmayhem.com/
Találtam egy csucs játékot nagyon komoly :):):)tisztára az adidas slopestyle on érzem magam ha ezzel játszok:):)

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Ez a sauh verseny csak vmi kampányfogás volt h odafigyeljenek Broxiékra :D... amugy télleg keresztre szeretnék nagyon menni!

Pity

Pity

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Hát sz ujhelyi mendemonda versenyröl nem tudok semmit még pedig Broxinak irtam üzit de még nem válaszolt vissza,kezdem azt hinni hogy ez az egész baromság:)
Kelly látom te nagyon rá áltál a keresztre:)Amugy jo lenne!!

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Ha nem jön össze kereszten a felszállítás mehet bagoly is. Viszont ha azt mondom szombat jobb lenne az nektek nagyon szar munka miatt v más miatt? Mert páran közülünk vasárnap suli miatt már utaznak el és az ugy gázosabb. De ha mégse akkor megoldjuk vhogy! Keresztért még a sulit is leszarom! :D

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Mindenkép összehozzuk...csak nem tudom mikor...jövöhéten megy a társaság egyrésze Pestre a metroridera...utánna meg ha mégis kiderülne h lesz Sátoralján verseny oda mennék páran... Bár ebbe nem bízok az ottani szervezést ismerve. Szova lehet h 2 hét mulva ideális lenne a kereszt!

Pity

Pity

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
köszi a dicséreteket!!Én azt mondom lehetne jobb is csak még kéne pár jo felvétel de probálkozunk vele+én szeretnék egy párat bagolyon is vagy kereszten.,én idén még tuti fel akarok menni de szerintem összehozzuk ugye kelly?Meglessz az:)
Jahhh és a zene:::Authority Zero - Taking On The World

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Összeszedünk 10 embert? Utánajárjak a K+-nek, hogy mi van felszállítás ügyileg?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Nagyon fasza a video!! Gratulálok hozzá!

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Jó lenne még felmenni...de még mindig kékkereszttel vok megáldva...oda szeretnék. De ha mégse akkor bagolyra is jo lenne még 1x felmenni ha az idõjárás és az idõnk engedi! Csak sajnos suli miatt inkább a szombati nap esélyes többeknek is!

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Ja mi szól alatta? Jóféle pankzene ;)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás

Grat Pityesz, szerintem k*va jó lett, így tovább. Tényleg profi. Bálint terveztek még idén felénk jönni vmikor? (Itt is tudnátok lõni néhány videot :) )

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Ha nem gond, akkor elfogadnánk a fa anyagot. Köszi!
Ha majd mentek építeni hidat mi is segítünk nektek. Meg majd beszállok annak is a költségeibe.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Ha terveztek a fából North Sore-t, megépíthetitek, mert én nem tudom hogy a hídból mikor lesz valami.