Akkor
én+2fõ
Debrecienia 4 fõ
Szigi 3 fõ
Baliék BPrõl 4 fõ (visszajelzésre várok)
Eddig úgy nézem ez 14 fõ. Nem is kell több
(Labdát hozzatok, ebbõl már kijön két kosár csapat :basket:) Vagy nem?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mátra és környéke
Indította
Szigi_
, 2006. június 15. 15:21
Írta 2007. október 03. - 20:15
Írta 2007. október 03. - 20:03
Ugy néz ki h 3fõvel támadunk. Remélem fasza idõ lesz és Bagolyozunk majd.
Írta 2007. október 03. - 16:18
Verseny szervezése nagyon sok munkával jár, nem lehet csak úgy hasraütésszerûen szervezni (én például bele sem folyok, úgyis alkalmatlan vagyok rá). Kékesrõl legalább 5-6 nagyon jó nyom van, mind turistajelzésen megy. "Bagoly" az a Bagolyirtás - Károlytáró közötti OB pályát takarja, ha nem voltál még nem lesz egyszerû megtalálni. (Bár ez Kékestõl egy kissé arrébb esik..)
Írta 2007. október 03. - 16:09
Egy versenyt hogy lehet megszervezni?nincs tul nagy tapasztalatom.
tényleg csak a térkép felé állok és kinézek egy pályavonalat????tul egyszerü...azt hittem ehez engedély kell az edrészettõl meg tulajdonosoktol vagy valami hasonlo...de ha tényleg csak ennyi akkor én is csinálok egy kis házikupát...
szerintem mi kimegyünk Kékesre.legalább meglátjuk milyen a Mexse.És ha még be is csõdõl, biztos jot lehet bringázni civilben is.milyenek az ottani pályák?vagy csak "Bagoly" van?Sorry a tudatlanságom miatt.nem voltam még a MÁTRÁban.Köszi.
tényleg csak a térkép felé állok és kinézek egy pályavonalat????tul egyszerü...azt hittem ehez engedély kell az edrészettõl meg tulajdonosoktol vagy valami hasonlo...de ha tényleg csak ennyi akkor én is csinálok egy kis házikupát...
szerintem mi kimegyünk Kékesre.legalább meglátjuk milyen a Mexse.És ha még be is csõdõl, biztos jot lehet bringázni civilben is.milyenek az ottani pályák?vagy csak "Bagoly" van?Sorry a tudatlanságom miatt.nem voltam még a MÁTRÁban.Köszi.
Írta 2007. október 03. - 13:06
Írta 2007. október 03. - 13:01
Nos emberek, érik a szombati kerózás. (autó is szabad) Eddig hogy is állunk?
én+2fõ
Debrecienia 4 fõ
Szigi ?? (visszajelzésre várok)
Szerintem 10.00 tól kellene rajzani
Száraz idõ esetén Bagolyirtás
Saras idõ esetén Kíkes
nem lehetne inkább 9 órás kezdés?
jobb lenne sztem... sötétedés meg még haza is kell érnünk valamikor...
Írta 2007. október 03. - 12:17
Írta 2007. október 03. - 12:15
Akkor mégis csak szombat lesz belõle? Mert annak örülnék nagyon!
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)
Írta 2007. október 03. - 12:06
Nos emberek, érik a szombati kerózás. (autó is szabad) Eddig hogy is állunk?
én+2fõ
Debrecienia 4 fõ
Saras idõ esetén Kíkes
én+2fõ
Debrecienia 4 fõ
Saras idõ esetén Kíkes
Írta 2007. október 03. - 10:10
Csütörtökre tudok leghamarabb haza menni.
Írta 2007. október 03. - 07:43
Csak annyit fûzök hozzá, hogy hazug embert hamarabb....
Ha összejönne egy jó versenysorozat a Mátrában én örülnék neki a legjobban. Mindegy ki csinálja. Sajnos a sokat emlegetett egyesület eddig csak légvárat épített. Sajnos több ponton is igazolódott idén az, hogy az egyesület bizonyos tagjai mennyire megbízhatatlan emberek. Tehát mégegyszer: Ha a Mátrába jön valaki Mexse versenyre, elõtte jól kérdezzen körül, mi merre hány méter. Én jövõ héten felmegyek Kékesre, és bejárom az állítólagos pályát, majd nyomok ide fényképet mit találtam. Egyelõre ennyit tudok tenni. (Még az is lehet, hogy egy jó pálya/verseny lesz? Úgy legyen...)
Szigi a jövõ héten itthon vagy?
Ha összejönne egy jó versenysorozat a Mátrában én örülnék neki a legjobban. Mindegy ki csinálja. Sajnos a sokat emlegetett egyesület eddig csak légvárat épített. Sajnos több ponton is igazolódott idén az, hogy az egyesület bizonyos tagjai mennyire megbízhatatlan emberek. Tehát mégegyszer: Ha a Mátrába jön valaki Mexse versenyre, elõtte jól kérdezzen körül, mi merre hány méter. Én jövõ héten felmegyek Kékesre, és bejárom az állítólagos pályát, majd nyomok ide fényképet mit találtam. Egyelõre ennyit tudok tenni. (Még az is lehet, hogy egy jó pálya/verseny lesz? Úgy legyen...)
Szigi a jövõ héten itthon vagy?
Írta 2007. október 03. - 00:50
http://forum.bikemag...5&postcount=286
Nem akarom már az ottani topicot szétoffolni, és sztem ez itt nem lenne off. Szal
"Azért mert pár ottani helyi arc szarságokat beszél."
Fáj az igazság? Mi tényeket közöltünk...
"MEXSE folyamatosan a hivatalos pályák építéseinek lehetõségeit kutatja a Mátra neves helyein"
A kutatásig mindenki el tud jutni... A legkönnyebb a térkép fölött elmélkedni meg álmodozni.. De tenni is vmit, hogy legyen pálya...
"Ennyi pénzért (1800ft.) ilyen edzésben még nem volt részem."
Akkor mi is lehetünk egyesület, ha edzést szervezünk? Mert már több edzés volt általunk mint a mexse-nek...
Nem akarom már az ottani topicot szétoffolni, és sztem ez itt nem lenne off. Szal
"Azért mert pár ottani helyi arc szarságokat beszél."
Fáj az igazság? Mi tényeket közöltünk...
"MEXSE folyamatosan a hivatalos pályák építéseinek lehetõségeit kutatja a Mátra neves helyein"
A kutatásig mindenki el tud jutni... A legkönnyebb a térkép fölött elmélkedni meg álmodozni.. De tenni is vmit, hogy legyen pálya...
"Ennyi pénzért (1800ft.) ilyen edzésben még nem volt részem."
Akkor mi is lehetünk egyesület, ha edzést szervezünk? Mert már több edzés volt általunk mint a mexse-nek...
Írta 2007. október 02. - 20:52
OK.. ahogy néztem szombatig esõt (esõcskéket) mondanak...vasárnapra elvileg már nem lesz. Benne vok az elméletedbe Gabi!
Írta 2007. október 02. - 20:48
Igen, azt olvastam hogy nem tudnak versenyt rendezni. csak próbálkoznak.
Akkor majd még érdeklõdöm, bár nem akarom kihagyni Kékest! azt csiripelik a madarak hogy a legjobb hely bringázgatni.haverom már volt a Mexse-vel az idén edzeni. (nekem még nem volt meg a kona) azt nyilatkozta hogy teljesen átlagos edzés volt.semmi extra.
BAGOLY? ott még nem voltam. köszi a meghívást, meggondolom, írok és eggyeztetünk.
Akkor majd még érdeklõdöm, bár nem akarom kihagyni Kékest! azt csiripelik a madarak hogy a legjobb hely bringázgatni.haverom már volt a Mexse-vel az idén edzeni. (nekem még nem volt meg a kona) azt nyilatkozta hogy teljesen átlagos edzés volt.semmi extra.
BAGOLY? ott még nem voltam. köszi a meghívást, meggondolom, írok és eggyeztetünk.
Írta 2007. október 02. - 20:31
Szia, idén jópár befulladt versenyt tudhatnak maguk mögött. Mi is kíváncsian várjuk, hogy lesz-e egyáltalán valami a versenybõl. Közvetlen elõtte érdeklõdj itt a fórumon, akkor már biztosabbat tudunk (mivel helyiek vagyunk, fel tudunk menni megnézni, hogy hogy áll a pálya, milyen elõkészületek vannak stb..)
Más:
Azt javaslom, hogy ha szombatig nagyon esõs idõ lesz, akkor Kékesre menjünk (ha minimum 10-12 fõ összejön), ha nem annyira saras, akkor Bagoly. Hmm?
Más:
Azt javaslom, hogy ha szombatig nagyon esõs idõ lesz, akkor Kékesre menjünk (ha minimum 10-12 fõ összejön), ha nem annyira saras, akkor Bagoly. Hmm?
Írta 2007. október 02. - 20:25
hy! tényleg ennyire gáz lenne a MEXse?pár haveral el akarunk menni erre a Kékesi bulira, de ha a Ti állításaitok igazak akkor inkább hanyagolom a dolgokat!miért ásta el magát ennyire a Mex?a honlapot láttam....nem nagy szám,elmegy.
Írta 2007. október 02. - 19:00
Nekem és Balázsnak gázos utazás miatt. De ha többségnek vasárnap a jó akkor megoldom vhogy. Akkor bagoly lesz belõle? Bocsássuk szavazásra.
Írta 2007. október 02. - 18:35
Írta 2007. október 02. - 18:19
Nekem szombat és vasárnap is jó. Szerintem most Bagolyra kellene menni. Holnap felhívom Balit, ma nem volt idõm. Bálint, a 4bõl hány embernek nem jó a Vasárnap? Mivel Baliék múlt hétvégén pont a szombat miatt nem jöttek. (Meló). Ja meg holnap megkérdezem, hogy mi lenne a helyzet felszállítás ügyileg. De akkor mindenképp tudnom kell hogy melyik nap.
Bazz tényleg csinálni kell valami egyesületet.
Bazz tényleg csinálni kell valami egyesületet.
Írta 2007. október 02. - 18:03
Szombat nagyon nem lenne jó nektek? Mert nállunk több embernek is suli miatt vasárnap már utazás van és mire hazaérünk este 8óra akkor már nem megy semmilyen vonat. Jó lenne ha szombatra meg tudnánk oldani a dolgot!
Amugy mostmár biztos h 4en vunk db-bõl!
Amugy mostmár biztos h 4en vunk db-bõl!