Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mátra és környéke

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1489 hozzászólás a témában

Alias

Alias

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Pénteken hány órától? Akkor nem lehet bringát vinni? Gondoltam rá h részeket gyakorolnék. Pályaleírás mikorra várható?
Szombat, vasárnap gondolom Gyöngyösrõl indul a felszállítókocsi. Fel tudna vinni pár embert bringával a helyszinre?

A gyalogos pályabejárók miatt veszélyes pénteken bringázni.

Alias

Alias

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Pénteken hány órától? Akkor nem lehet bringát vinni? Gondoltam rá h részeket gyakorolnék. Pályaleírás mikorra várható?
Szombat, vasárnap gondolom Gyöngyösrõl indul a felszállítókocsi. Fel tudna vinni pár embert bringával a helyszinre?

péntek 16:00

szombat-vasárnap: 09:45 vasútállomás (fel tud vinni a felszállító autó)
pályaleírás hamarosan szerda-csütörtök tájt (térkép is)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Alias

Alias

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Alias pénteken hány órától lehet tesztelni a pályát? Mennyi lesz a nevezés? A nevezésben bene van a szombati edzés is? Pénteken lesz felszállítás?

Pénteken csak gyalogos pályabejárás van 16:00-tól.
Szombaton van felszállítás, a nevezésben benne van a szombat is.
A nevezés: 1000 Ft

Alias

Alias

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Honnan tudtam volna? Én csak a honlap kezdõlapján láttam az edzés kiírást, mondom rákérdezek, hogy mi a helyzet, nem tudhatom, hogy mi lesz megszervezve és mi nem. (oda az ajándéknak.)

Szeritem elég nagy ajándék egy Kékestetõi pályaavató jam!
Ha része akarsz lenni gyere el és indúlj. Szombaton egész nap edzés.
Ha pedig jelentkezel csapattagnak akkor a MEXSE szülinapon is részt vehetsz.
Örülök, hogy ennyire érdekel az egyesület tevékenysége. Remélem részt tudsz majd venni a versenyen és hamarosan tagjaink közt üdvözölhetünk!

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Alias pénteken hány órától lehet tesztelni a pályát? Mennyi lesz a nevezés? A nevezésben bene van a szombati edzés is? Pénteken lesz felszállítás?

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Honnan tudtam volna? Én csak a honlap kezdõlapján láttam az edzés kiírást, mondom rákérdezek, hogy mi a helyzet, nem tudhatom, hogy mi lesz megszervezve és mi nem. (oda az ajándéknak.)

Alias

Alias

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Az edzés pályaavató ünnepséggé módosult, melyet nagyon jól tudsz szerintem kedves NateS. Elnézésed kérem, hogy az infó még mindig így jelenik meg a honlapon. A MEXSE szülinap pedig a csapat hétvégi szállás helyén lesz tartva. Amin sajnos csak a tagok vehetnek részt.
Lehetséges, hogy közkívánatra még egy edzést szervezünk ebben az évben (aminek útvonalát a résztvevõk dönthetik el), ha komolyan szeretnél rá jelentkezni akkor azt az egyesület e-mail címén megteheted. Ha pedig MEXSE bulin szeretnél rtészt venni akkor ajánlom figyelmedbe a Finish Cup nevû rendezvényünket!
Üdv:
MEXSE administrator

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Oké, de én ide mennék: (Ez vajon meg lesz tartva? Illetékes urak kérem nyilatkozzanak, hogy az edzés hol és mikor lesz megtartva??)

http://www.mexse.hu/...id=134&Itemid=2

Mexse oldalon látható: (sic!)
"Igen eltelik egy év lassan a MEXSE megszületése óta. Október 20.-a a Mátra EX Sportegyesület születésnapja, amit mivel mással ünnepelhetnénk mint egy nagy hétvégi bringázással a Mátrában. Az ünnepség idõpontja oktober 13.-14.. Az edzés útvonala és tartalma a résztvevõkre van bízva, ezzel is ajándékozva a bringásokat. Mindkét nap felszállítás lesz biztosítva a megadott útvonalakra. Szombat este pedig egy "szülinapi zsúr", lesz MEXSE torta, grill, pezsgõ ... meg minden ami kell."

Köszönjük az ajándékot. Ha összejön 10 ember, hová megyünk edzeni?

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Segítek pakolni, hogy elõbb végezz! ;)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Én baz*eg olyat röhögtem ezen az ügyködõs hozzászóláson. Felidegesítetek megyek én is aszt szétfarolom a fák között. (Bár cserepet pakolok hétvégén Robiéknál, :cegly: de ki tudja, talán végzünk ;) )

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Szigi, ez kb olyan, hogy tudod milyen egy autó, de tudnál készíteni egyet? Nem. Különben meg majd meglátod, hogy milyen lesz a verseny, ha eljössz. Különben sem értem, hogy ha valami nem tetszik, akkor miért foglalkozol vele? Lehet hogy NateS indult már versenyen, de olyanokon biztos nem, amilyenek a pálya építõje indult. Itt van különbség. De Szigi, nyugodtan írják itt mindenfélét, az biztos hogy akik ismernek, tudják milyen vagy valójában. Csak itt próbálsz ügyködni... Részemrõl ennyi, ha neked nem tetszik a dolog, akkor ne foglalkozz vele, de akkor ne is gyere el a versenyre.

És te tudnál autót építeni? Azért foglalkozok vele, mert a helyi bringások hírvnevét rontjátok a hazugságokkal. Még szerencse, hogy életemben kb 5ször láttalak és így kiismertél. Honnan képzeled, hogy csak itt próbálok ügyködni??

Nem zárom ki azt, hogy ha lesz verseny akkor egy eszméletlen jó verseny lesz, csak a korábbi tapasztalatok nem ezt mutatják. Remélem összejön nektek.. Pénteken ott leszek a megnyitón bringával és akkor eldõl minden. Vasárnap meg elindulok a versenyeteken. (ha lesz, vagy ha már eleve nem vagyok kizárva)
Remélem a verseny igazságos lesz..

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Hogy miért nem rendezek versenyt a Mátrában?
- Nincs idõm a szervezésre, mert így is elfoglalt vagyok
- Nincs pénzem a szervezésre, nincs szponzor aki támogat
- Nincs energiám versenyt szervezni
- Nem utolsó sorban nincs elég ismerettségem sem
- Végül is tök alkalmatlan vagyok verseny szervezésre.

Csinálják azok, akik értenek (de tényleg!) hozzá. Aki olyan mint én, az inkább ne follyon bele, mert leszerepel. Segíteni elmegyek, pályátépíteni elmegyek, de szervezni nem fogok.
Ja és indultam már néhány versenyen, de nem vagyok az a versenyzõs típus. Én hobbiból csinálom. Azért mert a Mátrában nõttem fel és már gyerekkoromban is az erdõben voltam bringával.

Nem jelent semmit hogy nem rendezek, nem jelent semmit hogy nem versenyzek, látom amit látok és véleményem lehet.

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
ArcSoft Panorama Maker :)

Executioner

Executioner

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás

(tiszta idõben még zsírabb, az egész Tátra látható):
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Ez nagyon szép hely, innen lehet látni tiszta idõben télen a magas Tátra havas csúcsait :love1:

még lenne egy olyan kérdésem, hogy a "széleslátószögû" optikád milyen fajta?

egy próbálkozás:

http://storag3.uw.hu/tatra.jpg

-=**XX BiKe XX**=-
Live to ride, ride to live

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Szia, biztos meg lesz tartva, mert a pályát építgetik (bár ha lejjebb olvasol, akkor több infót is kapsz a pályáról). Kérdezd õket.

zonked

zonked

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
hy. szerintetek meg lesz tartva a mexse verseny? Milyen volt bagoly? bocsi hogy nem írtam hogy mennék-e vagy sem veletek edzeni (kiment a fejembõl).de ha máskor csináltok edzést nagyon örülnék ha szolnátok és egy pár haverral lemegyünk.ez 1000%! köszi elõre is mindent!

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Mondjuk csak egy srác problémázott a lóvén, mindegy le van szva. Remélem ilyesmi nem lesz rendszeres, én biztos nem fogok szarakodni aprópénzen, örülök hogy összejövünk egy kocsira valóan.

Pity

Pity

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
De viszont arra meg volt lové ,hogy miután mi abbahagytuk ök még mentek egy kört fel 3 an ,ha jol tudom nem ment más.Az meg fejenként nem 200-300ft ba kerül:):):)az nem volt probléma számukra,de ha oda jönnek idöben akkor talán annyit jönnek mint mi,érdekes amugy amikor Gabi kiszámolta a teherauton ök is rábólintottak, hogy ugy jo lesz!!Vagy lehet ott még nem volt kéznél a számologép:)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
(miután mindenki rábólintott) Megkérdezte, hogy:
Ez hogy jött ki?? (És Békának az szólta ki, hogy: Ti 6400-et fizettek, mert a csajod is jött :D :D )

Jó hogy ott volt a srác (és segített számolni), de számomra nem az átb*szásról szólt ez az egész, mert 2-300 Ft differencia adódhat (Múltkor is jutott a sofõrnek egy kis borravaló, mégsem reklamált senki), fõleg ha a társaság egyik fele többet megy. Remélem ilyen eset nem lesz a következõekben, mert még én éreztem kellemetlenül magam, hogy át akarom b*szni.