Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mátra és környéke

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1489 hozzászólás a témában

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Ez engem is érdekelne.Szeretnék menni.
Ha vki nem ér rá csak du az bringázni még odapofátlankodhat,ha netán lemarad az építésrõl?
Bár még semmi sem tuti.Szeretném kipróbálni az új villát élesben,de nem biztos h fel tok egyáltalán menni a mátrába!Azért reménykedem!

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
vasárnapról:
Gabi mit fog takarni ez a pályaépités? esõben is fogtok épitkezni? hánytól lesz a felszállitás meg ilyenek?
üdv: B

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
én benne vagyok a vasárnapi bringázásban, remélem csatlakozik hozzám valaki(k) és akkor tudunk megint csapatni egy jót.
majd irok vagy valaki ir, hogy mi a helyzet debreceni fronton!
üdv: B

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Leálltam kakaskodni :D
:gafa: :nonono:

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
AAaa... Pedig kiváncsi lettem volna a kommentre. :D Privibe nem tudja vki elküldeni? Vagy legalább a lényegét leírni. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
remek.

akkor ennek fenyeben, ha barmi gond van, akkor kerlek Titeket is, hogy ne alljatok le kakaskodni, pontosan azert van az "ertesitsd a moderatort" gomb a jobb felso sarokban minden hozzaszolasnal [igy nez ki: Feltöltött kép ] tessek szepen hasznalni.

koszi
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Természetesen érthetõ és egyet is értek.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Egyetértek tamaska.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tudom, hogy bizonyos topikoknak megvan a "magja" es hogy megvan egy bizonyos "ontisztulas", de ettol fuggetlenul mi meg tesszuk amit kell.

ha ugy itelem meg hogy kozbe kell avatkoznom, meg fogom tenni. Barhol, barmikor. Lehet hogy ezt neha a "torzstagok" betolakodasnak veszik, de csak azert mert en nem szoktam ebben a topikban hozzaszolni, meg figyelemmel kovetem. Mas moderator[ok] is. Amikor ide regisztraltatok, Ti is, masok is elfogadtak a felteteleket. Azok szerint kell focizni, kulonben anarchia lesz. Mi azt nem akarjuk.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Elõbb-utóbb úgyis kiforrja magát a dolog...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Azt nem értem, hogy ha nektek ennyire nem tetszik ez az egész dolog, akkor minek jöttök el edzésre, illetve a versenyre? Csak itt tudtok fikázni. Személyesen miért nem tudsz mondani bármit is Szigi? Nem hogy építõ jelleggel segítenél, inkább ellene vagy. Ott voltunk személyesen is, mégse mondtál semmit. A másik. Tudtommal azok a lelkes német riderek nem konkrétan erre a versenyre jöttek, szóval feleslegesen írtad. Ha még ott maradtál volna egy kicsit, akkor hallhattad volna hogy milyen magyarországon egy sport egyesületet irányítani, és hogy aki ebben a közegben benne van, inkább segít a másiknak, nem pedig ellene van. felmerül a kérdés, hogy akkor te most milyen bringás is vagy?!

ez tele van szemelyeskedessel. Amit Szigi_ irt, az nincs. Hogy kinek van igaza, az engem nem erdekel, de minit Moderator, kenytelen vagyok szolni, hogy szemelyeskedesnek ezen a forumon helye nincsen. Mar volt szolva a versenyek topikban is. Ezert figyelmeztetesben reszesulsz. Tobb figyelmeztetes/megrovas utan hosszabb-rovidebb idore valo eltiltasok kovetkeznek.

Ajanlom figyelmedbe a Forumszabalyzatot.

mindenki masnak mondom, hogy az utobbi napok-hetek osszetuzesei miatt egy-ket topik kiemelt moderatori figyelemben reszesul. Igy ez is. Kerunk mindenkit a szabalyoknak megfeleloen hasznalni forumunkat. Kulonben kenytelenek leszunk szankciokat alkalmazni.

Koszonom

RAUH-Welt
B E G R I F F

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
A szervezõk azt mondták h lesznek képek majd a honlapon.
Már várom a jövõ7et! Csak ne lennének utánna ZH-k... :S

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Képek? Én nem csináltam, mert mire felértem vége lett. Jövõ héten nagy bulinak igérkezik, remélem az idõ is fasza lesz.

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
A debreceniek tegnap szétfagytak Sátoralján. :D Ilyen hideget idén még nem basz*sztunk. Mellé párosult a hihetetlen nagy szél.

Nem terveztünk jövö hétvégére semmit, ha még is változna a terv szólok v szólunk itt a fórumon!

Kékes DH-ról akció képek lesznek vkitõl? Kiváncsi lennék vizuálisan is az eseményre!
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Ott leszek! :)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Nos akkor emberek, a jövõ hétvégi cucc izzítása következik:
(A program a héten tisztázódik)

2007. október 21. (vasárnap - Másnap szabadnap!) elõzetes:
- Reggel old school slalompálya építés Kékesen (aki ráér, vagy van kedve az jöjjön)
- Ha végeztünk az építéssel felszállításos bringázás kifulladásig :)
Mátrafüred - Kékes (Minél több ember jöjjön, nagy parti lesz. Debreceniek?)

2007. október 22. (hétfõ - Szabadnap!):
A pályaépítés gyümölcsének learatása:
- Old school szlalomverseny Kékesen...
ez itt az:
http://pix.bikemag.hu/data/3024/2007_oktober_23_old_school_m_solata.jpg

Nem én szervezem, csak az infót dobom ide, a program a héten tisztázódik, ha változik valami itt jelzek.
Szokásos csapat lesz :)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Én a véleményemet elmondtam itt is meg ott is. Ott voltál te is és neked van gondod velem, de be voltál sZ@rva és nem jöttél oda h elmagyarázd h mi a problémád. Ami nem tetszett azt meg is mondtam Bazsának. Nem neked fogom mondani h mi nem tetszik, mert nem te vagy az illetékes. Gyakorlatilag semmi közöd nem volt a versenyhez.
A német srácal beszélgettem és csakis a verseny miatt jött ide.
És végezetül: Sztem elég sokat teszek a sportért. Mielõtt fikázol érdeklõdj körbe és ugy tedd azt máskor.

Spapp

Spapp

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Azt nem értem, hogy ha nektek ennyire nem tetszik ez az egész dolog, akkor minek jöttök el edzésre, illetve a versenyre? Csak itt tudtok fikázni. Személyesen miért nem tudsz mondani bármit is Szigi? Nem hogy építõ jelleggel segítenél, inkább ellene vagy. Ott voltunk személyesen is, mégse mondtál semmit. A másik. Tudtommal azok a lelkes német riderek nem konkrétan erre a versenyre jöttek, szóval feleslegesen írtad. Ha még ott maradtál volna egy kicsit, akkor hallhattad volna hogy milyen magyarországon egy sport egyesületet irányítani, és hogy aki ebben a közegben benne van, inkább segít a másiknak, nem pedig ellene van. felmerül a kérdés, hogy akkor te most milyen bringás is vagy?!
Spapp

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Utánna kérdezek. ;)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
Szigi van errõl részletesebb infód? Hol lesz a pálya, milyen nyomvonal, stb? Menni kellene