Szólj, ha kellek intézkedni, vagy segíteni! Szivesen csinálom, ha már bringázni nem tudok..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mátra és környéke
Indította
Szigi_
, 2006. június 15. 15:21
Írta 2007. október 29. - 14:40
Írta 2007. október 29. - 14:24
Szerintem szerda délután lehet hogy fel kellene menni, és megkérdezni az illetékes embereket (ha megtaláljuk õket) a bányamûnél, hogy elvegyük-e, vagy útban lesz-e. Intézem.
Írta 2007. október 29. - 12:33
Én sajna nem, mert defektes a vázam.. De ha valaki megy, akkor szivesen felmegyek fotózni.
Nates, mikor kérdezzük meg? Vagy megkérdezed majd te? Ha nem visznek el meddõt, akkor lesz építés? Amugy az emberem tudott már a pályáról, és azt mondta, hogy szól, ha hall vmit. Sõt a kollégája egybõl a pálya végénél lakik. Esetleg be lehetne csöngetni hozzá, és megkérdezni. Ha már ott lakik akkor biztos tudna róla vmit. Elég kicsi az a falu, és ott a hírek gyorsan terjednek.
Nates, mikor kérdezzük meg? Vagy megkérdezed majd te? Ha nem visznek el meddõt, akkor lesz építés? Amugy az emberem tudott már a pályáról, és azt mondta, hogy szól, ha hall vmit. Sõt a kollégája egybõl a pálya végénél lakik. Esetleg be lehetne csöngetni hozzá, és megkérdezni. Ha már ott lakik akkor biztos tudna róla vmit. Elég kicsi az a falu, és ott a hírek gyorsan terjednek.
Írta 2007. október 29. - 11:04
A héten megy vki a mátrába lejtõzni?
Csatlakoznék ha lehet.
Csatlakoznék ha lehet.
Írta 2007. október 29. - 08:19
Akkor mielõtt elszednénk, még valakit meg kell kérdezni. A legjobb lenne talán felmenni oroszi fölé a Mecsek Öko-sokat megkérdezni.
Írta 2007. október 28. - 22:40
Beszéltem az ismerõsömmel, és azt mondta, hogy nem bontják meg az erdõt arra, és nem visznek el onnan meddõt. Max az aknát temetik be. A karók meg a bánya vonalát jelölhetik.
Írta 2007. október 27. - 20:08
Írta 2007. október 27. - 19:55
Felmentek a Kékes alatti parkolóba. A parkolóõrök bódéja mellett kezdõdik.
Egybként pedig barátod a Mátra térkép.
Egybként pedig barátod a Mátra térkép.
Írta 2007. október 27. - 19:45
hi. hnap megyünk(elvileg) a mátrába. De fingom nincs, hogy hol van a ,,kék-kereszt" nevû pálya, ami állítólag zsír. Szal tudna valaki mondani elérési utat (délrõl)? kûhhetnétek mongyyuk privit is:)
Írta 2007. október 25. - 18:45
Na arra én is! Nem vagyok egy nagy tehetség, szal nem kell majd annyira szõrözni a videonál!
Meg a kezemet sem éreztem már a hidegtõl, nem tudtam finoman zoomolni, mert vagy mozdult az ujjam vagy nem. De a verseny után rendbe is hoztam gyorsan.
Meg a kezemet sem éreztem már a hidegtõl, nem tudtam finoman zoomolni, mert vagy mozdult az ujjam vagy nem. De a verseny után rendbe is hoztam gyorsan.
Írta 2007. október 25. - 18:41
Írta 2007. október 25. - 18:21
Írta 2007. október 24. - 16:05
Írta 2007. október 24. - 15:24
Rendben! Szerzek embereket.
7végén lesz vmi? Ha nem akkor felmehetnénk megnézni h merre hozzuk el a 2 pályát majd, h ne a markolók és a dömperek között bringázzunk.
7végén lesz vmi? Ha nem akkor felmehetnénk megnézni h merre hozzuk el a 2 pályát majd, h ne a markolók és a dömperek között bringázzunk.
Írta 2007. október 24. - 15:20
Hosszú hétvégén. Én szerintem 2-3 embert tudok. Még kell 2-3 (Ha nem egy kilométert kell vinni)
Írta 2007. október 24. - 15:02
Szerzek én is embereket. Hosszú hétvégén vagy most hétvégén csináljuk?
Írta 2007. október 24. - 14:48
Szerintem 1-2 héten belül el kell vennünk, ha nem akrjuk hogy egy markoló szedje el.
(Minimum 5-6 ember kell)
(Minimum 5-6 ember kell)
Írta 2007. október 24. - 14:20
Majd elhozzuk másfelé a pálya végét. A hidat mozgósítanunk kell akkor? Me kitaláltam neki egy tök jó helyet.
Írta 2007. október 24. - 13:59
Nem akarom szétfloodolni a topicot, de olyan új infóim vannak, amiket be kell hogy tegyek most. Bocs a floodért.
Na, újra utánaolvastam a károlytárói munkáknak és a következõ dolgokat tudtam meg: (a két képet egymás után kell megnézni)
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
A piros nyilakkal jelzett rész a lényeg mindkét képen. Tehát a sajnálatos tény a következõ: A bagolyirtási pálya alsó részérõl 16.000 tonna bányameddõt fognak elvinni, a felsõ részérõl, ahol a hidat építettük, pedig 5.000 tonnát. Namost ez nem kis mennyiség, jövõre biztos odaver a kijárt nyomnak, úgyhogy vagy más nyomot viszünk le, vagy egyenlõre felejtõs... Remélem nem így lesz, de a fenti tények nem ezt mutatják. Talán egyetlen jó hír, hogy legalább utána a felszállító út helyre lesz pofozva, illetve a pálya egyes részei talán kocsival is elérhetõek lesznek. (2010-re...)
Na, újra utánaolvastam a károlytárói munkáknak és a következõ dolgokat tudtam meg: (a két képet egymás után kell megnézni)
A piros nyilakkal jelzett rész a lényeg mindkét képen. Tehát a sajnálatos tény a következõ: A bagolyirtási pálya alsó részérõl 16.000 tonna bányameddõt fognak elvinni, a felsõ részérõl, ahol a hidat építettük, pedig 5.000 tonnát. Namost ez nem kis mennyiség, jövõre biztos odaver a kijárt nyomnak, úgyhogy vagy más nyomot viszünk le, vagy egyenlõre felejtõs... Remélem nem így lesz, de a fenti tények nem ezt mutatják. Talán egyetlen jó hír, hogy legalább utána a felszállító út helyre lesz pofozva, illetve a pálya egyes részei talán kocsival is elérhetõek lesznek. (2010-re...)
Írta 2007. október 24. - 10:14
Ha egyébként nevén nevezzük a gyereket, a Péter-Pál aknáról illetve Péter-Pál telérrõl beszélünk.