Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Posted 2008. February 21. - 23:03
Elkészült a bicóm remélem a képek feltöltése sikerül.
Laci
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Posted 2008. February 19. - 21:48
@janko: a keretet használtan vettem, miskolci pajtástól
megkérdem a faktort, hátha levélben megoldható
de lehet megszerkesztem s.k. most is egy régi mûanyag fékkar bowdenfeszesség állítója a berhált alany...csak, mittomén
@konasa.:
vagy, ha önnek uram tutti felesleges a jövõben
jelezze meg, melyik csillagot lõjem le érte.. ;-)
Posted 2008. February 18. - 22:14
csumi
fékszemhez /hátsó term./ kellene vmi átalakitó bizbasz,
hogy rendesen fel tudjam szerelni a tárcsához tervezett szemekbe a hátsó V -fék bowdenjeit /kula06/
Egerben kérdeztem boltokat, mindenki tanácstalanul tárta szét a kezét..
tipp-bolt-rendelés?
Nekem a váz (Kula 07) mellé csomagolva szállították kis zacsiban. Factornál biztos találsz végsõ esetben... De hogy egy bringaboltban ne legyen ilyen! Hajjaj...
Posted 2008. February 17. - 23:41
lemérjem Neked, aztán esztergáltatsz bele olyan cuccot?
oder ne tegyek soha véféket a bicajra és postázzam el Neked?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. February 17. - 23:32
fékszemhez /hátsó term./ kellene vmi átalakitó bizbasz,
hogy rendesen fel tudjam szerelni a tárcsához tervezett szemekbe a hátsó V -fék bowdenjeit /kula06/
Egerben kérdeztem boltokat, mindenki tanácstalanul tárta szét a kezét..
tipp-bolt-rendelés?
Posted 2008. February 09. - 23:29
Posted 2008. February 09. - 22:19
Sziasztok!Lenne kérdéseim kezdó vagyok téma alkatrészekbe.VettemKONA 07'DEW -et telót milyet vegyek 20e kõrül szeretnék tárcsaféket gondolom vázra szemeket hegeszteni.Fék kb mennyi meg kõrülbelül egész? Vagy váz csre?köszi
Én pár éve vettem Dew-t, és azonnal cseréltem a villát telósra. Akkor lehetett Manitou Luxx Supert kapni úgy harminc körül. A teló sokat emelt a vázon, még a bringa megjelenése is teljesen megváltozott. (Kevésbé lett konás...) Úgyhogy teljes beüléssel használom. Azt, amit egy trekking vagy "asphalt" gépnek tudnia kell, így is tudja. Az irányítása is más lesz majd. Szóval gondold meg, és ne add el vagy dobd ki a Project II villát, vagy mittomén mi van benne most gyárilag. Én nem tennék bele telót, de akkoriban krosszozásra kellett a gép, mert azt hittem, hogy megleszek monti nélkül is. Tévedtem.
Tárcsa szerintem felejtõs. Egyrészt arra, amire a Dew-t tervezték, szerintem nem kell. Ha meg a bringázási stílusod megkívánná, nyilván nem Dew-t vettél volna. Másrészt amennyibõl egy ilyen utólagos felhegesztõs beavatkozást tisztességesen ki lehet hozni, plusz a valamire való tárcsafékek ára... Hát...
Már megbocsáss, de az az érzésem, nem biztos hogy azt vetted, amit kellett volna. (Félreértés ne essék, a Dew egy imádnivaló, kitûnõ gép a maga kategóriájában. Nem is volt szívem eladni...)
Posted 2008. February 09. - 16:56
Posted 2008. February 09. - 12:15
ja tényleg jó bolt egy cca 80ezres bringán 40ezerért vázat cserélni.ezt konkrétan hogy gondolják h tfékszemet majd hegesztek.
nem modnom azt hogy megoldhatatlan mert nem, de mégis mit várna az ember egy házilag felsufnizott szemtöl...
méretre is meg elhelyezésszempontjából is nagyon pontosan kéne dolgozni! hiába van reszelö meg flex
ja új váz lesz a nyerõ!
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. February 09. - 12:00
...tárcsaféket gondolom vázra szemeket hegeszteni.Fék kb mennyi meg kõrülbelül egész? Vagy váz csre?köszi
ezt konkrétan hogy gondolják h tfékszemet majd hegesztek.
nem modnom azt hogy megoldhatatlan mert nem, de mégis mit várna az ember egy házilag felsufnizott szemtöl...
méretre is meg elhelyezésszempontjából is nagyon pontosan kéne dolgozni! hiába van reszelö meg flex
ja új váz lesz a nyerõ!
Posted 2008. February 09. - 11:23
lehet jobban jártál voln a ha elõbb kérdezel és utána vásárolszSziasztok!Lenne kérdéseim kezdó vagyok téma alkatrészekbe.VettemKONA 07'DEW -et telót milyet vegyek 20e kõrül szeretnék tárcsaféket gondolom vázra szemeket hegeszteni.Fék kb mennyi meg kõrülbelül egész? Vagy váz csre?köszi
a teló kérdésre már válaszoltunk a teló topikban, a tárcsféket meg felejtsd el.
Posted 2008. February 09. - 10:41
Posted 2008. January 30. - 17:53
Posted 2008. January 30. - 12:41
max, ha nagyon meredek meg koves a lejto, ill letoreshez. Teljesen folosleges ennel nagyobbat beletenni
Posted 2008. January 30. - 09:46
Posted 2008. January 30. - 09:19
Feri, Te ehhez nem értesz. nagyon jól tudod hogy kis hazánk rettentõ hegyei közt, egy 6"-mozgó fulli az használhatatlanul kevés. itt elõl hátul 10" alatt semmi nem jó, esetleg egy merevfarú cc váz duplavállas telóval ami szóba jöhet, na de egy coiler. ugyan már..jesszusom...
a Hoss váz kifejezetten cécós váz, igaz testesebb emberek számára... hamár ennyire nincs pénz (hozzáteszem nem kell egy misi egy jó hazai déhá pályákra alkalmas összetelós géphez: pld 07 coiler matic komplett kerékpár 319.900 akciósan most...), akkor legalább egy nyamvadt dirt vázat vegyé...
scrap, stuff, shred... oszt azok sem lesznek déhá gépek, de legalább többet bírnak, jobb a geiometriájuk erre a célra...
pé
Posted 2008. January 30. - 08:26
a Hoss váz kifejezetten cécós váz, igaz testesebb emberek számára... hamár ennyire nincs pénz (hozzáteszem nem kell egy misi egy jó hazai déhá pályákra alkalmas összetelós géphez: pld 07 coiler matic komplett kerékpár 319.900 akciósan most...), akkor legalább egy nyamvadt dirt vázat vegyé...
scrap, stuff, shred... oszt azok sem lesznek déhá gépek, de legalább többet bírnak, jobb a geiometriájuk erre a célra...
pé
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2008. January 30. - 00:22
Akkor még össze tudták stoppolni az orvosok.
Szóval, csak ésszel! Neked sem lesz benne örömöd, amikor megnyekken a vázad. Másról nem is beszélve..
Posted 2008. January 29. - 20:54
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960