Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Vidéki vagyok,s az én méretemben nemigen tartanak gépeket errefelé,ezért az online tipródás.

PropedalGreg:
A mostani gépemet 4 hónapig kerestem,dömpingben. :)

pedig szerintem a legbiztosabb módja a mellényúlásnak ha felhívod a faktort, megbeszéled velük van-e összerakva kipróbálható a 2 méretbõl, és ha igen akkor egy utazás....elvekben jó lehet a 22-es is de azért ez mindig emberfüggõ is....én 176 vagyok nekem a 17*es 18-as vázak a jók a 16 os kényelmetlen, van egy cimbi ugyanilyen magas Õ 16-os on tolja, 17-est még elviseli de a 18-as már nem...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 posts

sajnos idei csõszett táblázatom nincs....de sztem a 2 váz csak színben tér el. én spec a fire mount venném, de csak mert szebb :)

azt Neked kell tudni melyik méret a jó, de tán a faktornál ki tudod próbálni hogy melyik a kényelmesebb.

Vidéki vagyok,s az én méretemben nemigen tartanak gépeket errefelé,ezért az online tipródás.

PropedalGreg:
A mostani gépemet 4 hónapig kerestem,dömpingben. :)

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Hú vazze, neked aztán rossz lehet vázat találni. Sosem gondoltam hogy a magasság hátrány is lehet :D
Láttátok az egyik korábbi metro újságot , az egyik képen szintén egy kona váz volt, vajon véletlen, vagy ennyire elterjedt, hogy még Pécsen is az utca embere jár kel vele? Jó-jó tudom, tucat gép már :D

Ki tudná megmondani, mibe fáj idén egy D.O.P.E. és hol beszerezhetõ?
Most hogy nemrég elköltözött a factor nagyon messzire kerültek.
(most én is beleestem a nincs idõm googlezni csapdába)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Kivánok,
váz vásárlás elõtt állok,eddíg sikertelenül.
2 váz közül lanai vs. fire mountain,melyiket érdemes megvenni,ha kb egy tizessel drágább a fire?
Egy lámer kérdés,a csöszett "ámérõje" gondolom nem nõ a vázmérettel párhuzamossan.22 colos vázon töprengek aminek a felsõcsöve 640mm hosszú,de pálcika fílinget nem szeretnék.Nem nyúlhatok mellé,mert ekkora váznak kicsi a felvevõ piaca.:)
Vagy tán 196 cm-hez elég lehet a 20 colos is?

(Talán..talán Bikertigger tudna segíteni jobban a csõszettet illetõleg,mivel most árul dema gépet aprón,én meg egy dema vázat vettem,téves infó alapján,ami kicsi is,rövid is...)

sajnos idei csõszett táblázatom nincs....de sztem a 2 váz csak színben tér el. én spec a fire mount venném, de csak mert szebb :)

azt Neked kell tudni melyik méret a jó, de tán a faktornál ki tudod próbálni hogy melyik a kényelmesebb.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
Kivánok,
váz vásárlás elõtt állok,eddíg sikertelenül.
2 váz közül lanai vs. fire mountain,melyiket érdemes megvenni,ha kb egy tizessel drágább a fire?
Egy lámer kérdés,a csöszett "ámérõje" gondolom nem nõ a vázmérettel párhuzamossan.22 colos vázon töprengek aminek a felsõcsöve 640mm hosszú,de pálcika fílinget nem szeretnék.Nem nyúlhatok mellé,mert ekkora váznak kicsi a felvevõ piaca.:)
Vagy tán 196 cm-hez elég lehet a 20 colos is?

(Talán..talán Bikertigger tudna segíteni jobban a csõszettet illetõleg,mivel most árul dema gépet aprón,én meg egy dema vázat vettem,téves infó alapján,ami kicsi is,rövid is...)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
gabesz
hasnyáld' egészséggel :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
@konasa:
köff a bizbaszokat!
Le vok kötelezve, szilvás/bükk maraton környékén jövök egy lájt szódával!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Koca, Paraferee köszi, akkor várnom kell a 08-asokra..

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
pulcsik, kezstyûk a héten még esélyesek... aztán március elsõ felében mezek, nadrágok...

:)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

ezen könnyen segíthetünk :)
csak hetente újra kell gyártani a monoklit, de mond már, annyit megér

:D:D
inkább megvárom a narancs mezeket..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

mikor is?

a lila nem megy jól a szemem színéhez:)

ezen könnyen segíthetünk :)
csak hetente újra kell gyártani a monoklit, de mond már, annyit megér

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

a 08 ruházat apránként most kezd el bepotyogni...
elsõként a pulcsik...

ps: ilyen VERGE narancs mezünk még van, bár DHs verzióból, vagy még jobb ajánlat, ha vki brutál sorból-ki-akarok-lógni mezt keres: 07es xc mez lila színben :-D ákciós!

mikor is?

a lila nem megy jól a szemem színéhez:)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

Asszem kijelenthetem hogy mindenki utált mikor elõvettem!

:afro:

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

ps2: Alex, be raktad már a ló torkába az új vellád?

Majdnem beraktuk a talin, aztán észrevettük hogy IS tárcsarögzítõ van rajta. (Asszem kijelenthetem hogy mindenki utált mikor elõvettem! :D ) Szerdán viszem a szervízbe és berakódik! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
a 08 ruházat apránként most kezd el bepotyogni...
elsõként a pulcsik...

ps: ilyen VERGE narancs mezünk még van, bár DHs verzióból, vagy még jobb ajánlat, ha vki brutál sorból-ki-akarok-lógni mezt keres: 07es xc mez lila színben :-D ákciós!

ps2: Alex, be raktad már a ló torkába az új vellád?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Ha a verge-re gondolsz, akkor õk így jártak.
http://www.vergesport.com/
:)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Lol, ezt francia nyelvterületü helyen nem ajánlott hordani....bár biztos jot fognak majd rajtad vigyorogni mikor elmész valaki mellett, nincs mindennap felirva egy mezre hogy himvesszö :D

mindig tudtuk hogy a francia egy ocsmány barbár nyelv...

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts

Kela amúgy ilyen a cucc : -ja és L-es, sztem neked az kell

Posted Image

Lol, ezt francia nyelvterületü helyen nem ajánlott hordani....bár biztos jot fognak majd rajtad vigyorogni mikor elmész valaki mellett, nincs mindennap felirva egy mezre hogy himvesszö :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Köszi Tig! sztem inkább Xl-es kell..

respekt érte , ez a tied?

Ha érdekel xl-es kék castelli,szólj ;) bespájzoltam anno mez,kulacs stb és nem használom(a kulacs új,a mez 2x volt rajtam)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ez azé' van, mert lusta voltál áttekerni a bükkön tamáskútra