pedig szerintem a legbiztosabb módja a mellényúlásnak ha felhívod a faktort, megbeszéled velük van-e összerakva kipróbálható a 2 méretbõl, és ha igen akkor egy utazás....elvekben jó lehet a 22-es is de azért ez mindig emberfüggõ is....én 176 vagyok nekem a 17*es 18-as vázak a jók a 16 os kényelmetlen, van egy cimbi ugyanilyen magas Õ 16-os on tolja, 17-est még elviseli de a 18-as már nem...Vidéki vagyok,s az én méretemben nemigen tartanak gépeket errefelé,ezért az online tipródás.
PropedalGreg:
A mostani gépemet 4 hónapig kerestem,dömpingben.
Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Posted 2008. February 29. - 09:53
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. February 29. - 09:33
sajnos idei csõszett táblázatom nincs....de sztem a 2 váz csak színben tér el. én spec a fire mount venném, de csak mert szebb
azt Neked kell tudni melyik méret a jó, de tán a faktornál ki tudod próbálni hogy melyik a kényelmesebb.
Vidéki vagyok,s az én méretemben nemigen tartanak gépeket errefelé,ezért az online tipródás.
PropedalGreg:
A mostani gépemet 4 hónapig kerestem,dömpingben.
Posted 2008. February 29. - 01:58
Láttátok az egyik korábbi metro újságot , az egyik képen szintén egy kona váz volt, vajon véletlen, vagy ennyire elterjedt, hogy még Pécsen is az utca embere jár kel vele? Jó-jó tudom, tucat gép már
Ki tudná megmondani, mibe fáj idén egy D.O.P.E. és hol beszerezhetõ?
Most hogy nemrég elköltözött a factor nagyon messzire kerültek.
(most én is beleestem a nincs idõm googlezni csapdába)
Posted 2008. February 28. - 22:57
sajnos idei csõszett táblázatom nincs....de sztem a 2 váz csak színben tér el. én spec a fire mount venném, de csak mert szebbKivánok,
váz vásárlás elõtt állok,eddíg sikertelenül.
2 váz közül lanai vs. fire mountain,melyiket érdemes megvenni,ha kb egy tizessel drágább a fire?
Egy lámer kérdés,a csöszett "ámérõje" gondolom nem nõ a vázmérettel párhuzamossan.22 colos vázon töprengek aminek a felsõcsöve 640mm hosszú,de pálcika fílinget nem szeretnék.Nem nyúlhatok mellé,mert ekkora váznak kicsi a felvevõ piaca.
Vagy tán 196 cm-hez elég lehet a 20 colos is?
(Talán..talán Bikertigger tudna segíteni jobban a csõszettet illetõleg,mivel most árul dema gépet aprón,én meg egy dema vázat vettem,téves infó alapján,ami kicsi is,rövid is...)
azt Neked kell tudni melyik méret a jó, de tán a faktornál ki tudod próbálni hogy melyik a kényelmesebb.
Posted 2008. February 28. - 17:06
váz vásárlás elõtt állok,eddíg sikertelenül.
2 váz közül lanai vs. fire mountain,melyiket érdemes megvenni,ha kb egy tizessel drágább a fire?
Egy lámer kérdés,a csöszett "ámérõje" gondolom nem nõ a vázmérettel párhuzamossan.22 colos vázon töprengek aminek a felsõcsöve 640mm hosszú,de pálcika fílinget nem szeretnék.Nem nyúlhatok mellé,mert ekkora váznak kicsi a felvevõ piaca.
Vagy tán 196 cm-hez elég lehet a 20 colos is?
(Talán..talán Bikertigger tudna segíteni jobban a csõszettet illetõleg,mivel most árul dema gépet aprón,én meg egy dema vázat vettem,téves infó alapján,ami kicsi is,rövid is...)
Posted 2008. February 28. - 04:42
Posted 2008. February 27. - 20:50
köff a bizbaszokat!
Le vok kötelezve, szilvás/bükk maraton környékén jövök egy lájt szódával!
Posted 2008. February 27. - 18:19
Posted 2008. February 27. - 08:43
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2008. February 26. - 15:49
:Dezen könnyen segíthetünk
csak hetente újra kell gyártani a monoklit, de mond már, annyit megér
inkább megvárom a narancs mezeket..
Posted 2008. February 26. - 15:48
ezen könnyen segíthetünkmikor is?
a lila nem megy jól a szemem színéhez:)
csak hetente újra kell gyártani a monoklit, de mond már, annyit megér
Posted 2008. February 26. - 15:36
mikor is?a 08 ruházat apránként most kezd el bepotyogni...
elsõként a pulcsik...
ps: ilyen VERGE narancs mezünk még van, bár DHs verzióból, vagy még jobb ajánlat, ha vki brutál sorból-ki-akarok-lógni mezt keres: 07es xc mez lila színben :-D ákciós!
a lila nem megy jól a szemem színéhez:)
Posted 2008. February 26. - 15:00
Asszem kijelenthetem hogy mindenki utált mikor elõvettem!
:afro:
Posted 2008. February 26. - 13:06
Majdnem beraktuk a talin, aztán észrevettük hogy IS tárcsarögzítõ van rajta. (Asszem kijelenthetem hogy mindenki utált mikor elõvettem! ) Szerdán viszem a szervízbe és berakódik!ps2: Alex, be raktad már a ló torkába az új vellád?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2008. February 26. - 12:26
elsõként a pulcsik...
Pé
ps: ilyen VERGE narancs mezünk még van, bár DHs verzióból, vagy még jobb ajánlat, ha vki brutál sorból-ki-akarok-lógni mezt keres: 07es xc mez lila színben :-D ákciós!
ps2: Alex, be raktad már a ló torkába az új vellád?
Posted 2008. February 26. - 11:23
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2008. February 26. - 11:19
mindig tudtuk hogy a francia egy ocsmány barbár nyelv...Lol, ezt francia nyelvterületü helyen nem ajánlott hordani....bár biztos jot fognak majd rajtad vigyorogni mikor elmész valaki mellett, nincs mindennap felirva egy mezre hogy himvesszö
Posted 2008. February 26. - 11:07
Kela amúgy ilyen a cucc : -ja és L-es, sztem neked az kell
Lol, ezt francia nyelvterületü helyen nem ajánlott hordani....bár biztos jot fognak majd rajtad vigyorogni mikor elmész valaki mellett, nincs mindennap felirva egy mezre hogy himvesszö
Posted 2008. February 26. - 09:20
Ha érdekel xl-es kék castelli,szólj bespájzoltam anno mez,kulacs stb és nem használom(a kulacs új,a mez 2x volt rajtam)Köszi Tig! sztem inkább Xl-es kell..
respekt érte , ez a tied?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy