Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Befér egy régebbi Kona Hoss vázba 2.5-ös High Roller vagy Minion gumi? Most 2.35-ös kinetics van bent az forog gond nélkül csak nem tudom eldönteni hogy 2.5-ös belemegy vagy sem. Van valaki aki rakott ilyen vázba ekkora gumit?

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 posts
Sziasztok!Paripám fel lett tuningolva "KONA DEW".Gumiköpeny:Continentál Contact 700x37c.Felni:Remex G.Hammer.Agy elsõ:deore lx hb-m580.Agy hátsó:deore lx ph-m560.Fogaskószórú:sram pg-980.Lánc:sram pc-991.Hajtómû:deore lx fc-m580/581/.Váltó elsõ:deore lx fd-m561a.Váltó hátsó:deore xt rd-750.Fékváltókar:deore xt st-m760.Fék:Avid single digit sl.Mi a véleményetek róla?Javaslat még valamit?Köszi.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
bocsi, csak (végre) az utolsó javításokat végzem, és intézzük a kiélesítést, ezért csúsztam a válasszal: mezek jövõhéten egy adagban, valamint májusban...
hogy mi pontosan, jövõhéten jelzem ;-)

Üdv

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

tudtommal nem...
esetleg rendelésre fapapucsos testvíreinktõl...

eddig is köszi a segítséget, a mezeket meg türelmetlenül várom :)
Mikor újul meg az oldal?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
tudtommal nem...
esetleg rendelésre fapapucsos testvíreinktõl...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
késõn jövõ modell : :)

http://www.konaworld...08_dawgma_w.htm

lesz ilyen nálunk?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
2 típus érkezett Kona kesztyûkbõl:
Chevron (barna/sárga)
fogy. ár: 7.900,-
http://www.xfactorne.../KONA1153XL.jpg

Supreme (fekete/fehér)
fogy. ár: 9.900,-
http://www.xfactorne.../KONA1155XL.jpg

Mindkét modell már az új tervezõ által és az új gyártónál készült. Elõbbi xcountry/all mountain jellegû, utóbbi all mountain/freeride...

Mezek ügyében még jövök!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Szia!
Holnap linkelek képet s árat!

Üdv

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
köszi, kesztyûk milyen árban lesznek? kép esetleg róluk?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Alex: call me and i'll get you

Kela: kesztyûk (2tip) és pulcsik (4tip) megjöttek, mez márc vége... utánna kérdezek mely tip jön...

Lui: sajna nincs kulacstartós nyeregtáskája a Konának

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
'07-es kikapu deluxe vázra milyen méretû nyeregcsõ gyorszár passzol?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 posts
Sziasztok!Létezik olyan hogy,KONA kulacstartó nyeregtáska? Küldjetek képet róla.Köszi

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Paraferee mezekkel kapcsolatban van vmi hír? színben mi várható?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
csak tartsa meg a jó xokását ;-)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Láttátok az egyik korábbi metro újságot , az egyik képen szintén egy kona váz volt, vajon véletlen, vagy ennyire elterjedt, hogy még Pécsen is az utca embere jár kel vele? Jó-jó tudom, tucat gép már :D

Ja, röhögtem is egy jót. Én le merném fogadni, hogy a bicaj a fotósé volt.;)
Ekkora fógel nem lehet egy fényképész , hogy készít egy tavaszos-teraszrakiülõs szociofotót, amibe véletlenül teljes egészében "belelóg" egy kona.... Biztos fogadott valakivel, hogy leközli a konája képét az újságban!:beer:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

2005-ös kelly's spider van a seggem alatt 21.5-ös méretben.600-as felsõcsõ hosszal 120-as stucnival,nyeregcsõ 350-es jel után kb 2 cm-el.
A dema váz téves infó miatt lett véve,21.5-ösként hirdették a 19.5-öst.
400 as nyeregcsõvel ugyanott vagyok ,mint most,ami nem jó.Amúgy a csõszett maga jó lenne nem egy hurkapálca tipus.

ezek alapján inkább a 22-es.....legfeljebb 90-es stucnival ha hosszú, a 120-as úgysem egy egészséges méret.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 posts

eddig a dema elõtt mid volt ? és mekkora ?

2005-ös kelly's spider van a seggem alatt 21.5-ös méretben.600-as felsõcsõ hosszal 120-as stucnival,nyeregcsõ 350-es jel után kb 2 cm-el.
A dema váz téves infó miatt lett véve,21.5-ösként hirdették a 19.5-öst.
400 as nyeregcsõvel ugyanott vagyok ,mint most,ami nem jó.Amúgy a csõszett maga jó lenne nem egy hurkapálca tipus.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

pedig szerintem a legbiztosabb módja a mellényúlásnak ha felhívod a faktort, megbeszéled velük van-e összerakva kipróbálható a 2 méretbõl, és ha igen akkor egy utazás....elvekben jó lehet a 22-es is de azért ez mindig emberfüggõ is....én 176 vagyok nekem a 17*es 18-as vázak a jók a 16 os kényelmetlen, van egy cimbi ugyanilyen magas Õ 16-os on tolja, 17-est még elviseli de a 18-as már nem...

nálam 181/19"----tök jó:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Tudom én ezt,a dema is onnan jött,és cserélnék erre,de kb 6 rongyba és egy napomba kerülne ez a kanyar,ami a meló miatt kivitelezhetetlen,kb októberig...maradnak a helyi erõk.

eddig a dema elõtt mid volt ? és mekkora ?

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 posts

pedig szerintem a legbiztosabb módja a mellényúlásnak ha felhívod a faktort, megbeszéled velük....

Tudom én ezt,a dema is onnan jött,és cserélnék erre,de kb 6 rongyba és egy napomba kerülne ez a kanyar,ami a meló miatt kivitelezhetetlen,kb októberig...maradnak a helyi erõk.