Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

feka-szürke
nem kell kellíz,a régi kikapu kell:)
az apróban van egy,csak az 20-as nekem meg 19" kell:(
bár mondjuk a wandal komplettgép elég jó áron van 65-ért :o

ja kék a feliratra gondoltam : :)

Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

olyan szép fekete/kéket ? :)

amúgy az apróban elõ szokott fordulni

vagy egy 19,5-es kelliz wandalt tudok, vacsi új, az kb egy az egyes másolata a régi kikapunak az integrált k.csapit leszámítva..

feka-szürke
nem kell kellíz,a régi kikapu kell:)
az apróban van egy,csak az 20-as nekem meg 19" kell:(
bár mondjuk a wandal komplettgép elég jó áron van 65-ért :o

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

esetleg valakinek ötlete hogy honnan tudnék szerezni 2004/05 19" kikapu vázat?:scratchhe

olyan szép fekete/kéket ? :)

amúgy az apróban elõ szokott fordulni

vagy egy 19,5-es kelliz wandalt tudok, vacsi új, az kb egy az egyes másolata a régi kikapunak az integrált k.csapit leszámítva..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
esetleg valakinek ötlete hogy honnan tudnék szerezni 2004/05 19" kikapu vázat?:scratchhe

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 posts

hát igen,a meridán és a specin kívül nem is jut eszembe több.kona és giant volt még 2007ben

author és sintesi amit még találtam,de ezek közül még mindig a kona,persze csak most akcióban:D

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts

a tárcsa sokkal használhatóbb, meg harapósabb is mint a v fék.

meg szerintem biztonságosabb is

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
én azt sajnálom hogy nincs már 26-os unit, meg lava dome. mondjuk unitra nem is lenne pénzem sajnos, de egy lava dome azért befigyelne.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 posts

bizony haladni kell a korral. a levegõs tagok mára kiforrottá váltak, és megközelítik érzékenységben, és megbírhatóságban a "coil" tagokét. a súlyról meg inkább ne beszéljünk, bár árban nem a legjobbak, de nem is horror árban vannak. ez egy versenysport, ahol igenis számít a súly.
ja amúgy a festések, illetve matricák tényleg imósak, vagy inkább mint valami mesében a mézeskalácsház úgy néznek ki. na de akit nagyon zavar az fesse át.

vagy marad a 2007es ami szép is és v-fékes is:D

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
bizony haladni kell a korral. a levegõs tagok mára kiforrottá váltak, és megközelítik érzékenységben, és megbírhatóságban a "coil" tagokét. a súlyról meg inkább ne beszéljünk, bár árban nem a legjobbak, de nem is horror árban vannak. ez egy versenysport, ahol igenis számít a súly.
ja amúgy a festések, illetve matricák tényleg imósak, vagy inkább mint valami mesében a mézeskalácsház úgy néznek ki. na de akit nagyon zavar az fesse át.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Megneztem en is a 2009-es gepeket es bar nem tudom ezek a vaz modositasok mit eredmenyeznek a gyakorlatban, de az osszes gep ilyen "emo"-s kinezetu lett brrr. Most komolyan igy "haladnak" a korral (vagy inkabb a divattal). Kb ugy neznek ki mint valami mesebiciklik. Az a marka jut eszembe roluk: Pimp. :)

Meg erdekes hogy eltunik/eltunt a spiralrugos vervonal is tobb kategoriabol a hatso tagnal, ennyire jok a gazrugok? Mondjuk a spiralos dhx-ben is van nagynyomasu levego, de asszem az csak a bottom out-hoz, vagy a propedalhoz.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
hova jobbat a tárcsánál?
a 07-esnek legalább kultúrált színe van, és jól néz ki. na meg v-fékes is ami neked szempont.
mondjuk az jó hogy a 2009-es cc gépek még hagyományos fejcsapival vannak. nekem az bejön.

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 posts

nekem a 09-es konáknak nem nagyon jön be a festése. a unit 2-9 viszont látom hogy nem dedaccai csövekbõl készül. ez szomorú, na de van egy jó oldala is, hogy jelentõsen olcsóbb is lesz a komplett bringa. csak azt nem tudom mennyire. ha 100 körül (max 120) akkor benevezek egyre. bár a felszereltsége azt sugallja hogy még 100 se nagyon lesz

hát nem tudom,szerintem mire én átállok a tárcsára addig kitalálnak úgyis valami mást és jobbat,amúgy egy 2007es kula supremmel szemezek.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
nekem a 09-es konáknak nem nagyon jön be a festése. a unit 2-9 viszont látom hogy nem dedaccai csövekbõl készül. ez szomorú, na de van egy jó oldala is, hogy jelentõsen olcsóbb is lesz a komplett bringa. csak azt nem tudom mennyire. ha 100 körül (max 120) akkor benevezek egyre. bár a felszereltsége azt sugallja hogy még 100 se nagyon lesz

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 posts

nem

2 évvel ezelõtt mondtam hogy 5-6 éven belûl nem nagyon lesz v-fékes felsõkategóriás váz....sztem jó lesz szokni a gondolatot :)

hát igen,a meridán és a specin kívül nem is jut eszembe több.kona és giant volt még 2007ben

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

kula suprem az idei létezik v-fékkel?

nem

2 évvel ezelõtt mondtam hogy 5-6 éven belûl nem nagyon lesz v-fékes felsõkategóriás váz....sztem jó lesz szokni a gondolatot :)

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
kula suprem az idei létezik v-fékkel?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

a jövõ évi katalogus viszont kifejezetten igényes lett

11ezer hsz? :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
a jövõ évi katalogus viszont kifejezetten igényes lett

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
jó lesz

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Sziasztok!
Megtudná nekem mondani valaki,hogy a Fire Mountain-be milyen vastag nyeregcsõ való??Holnap megy a haverom áruért,és hozza nekem a vázat.De nem tudom,hogy jó-e bele az én meglévõ nyeregcsövem (27,2)És nem tudnék még egy hetet várni,hogy hozzon!!MOST kell!
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!