Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Posted 2008. October 04. - 13:46
Köszi:)
Posted 2008. October 04. - 01:13
Posted 2008. October 03. - 22:30
Posted 2008. September 18. - 21:03
egész lavinát indítottam el, de szerintem maradok a freddynél. Nagyobb fejcsapágyból arra következtetek h erõsebb lehet..(bár ki tudja) meg az elsõ fulli mindig jól mozog ahogy szokás mondani.
Nem tudok mihez viszonyítani. Nekem szerintem tökéletes lessz amúgy sincs nagy keretem meg kapok hozzá még 1-2 év garanciát is. ..haveromnak van swinger 6 way taggal..állítása szerint gyönyörûen mozog (remélem majd az enyém is)
RIDE OR DIE! :scared:
Posted 2008. September 18. - 10:45
Posted 2008. September 18. - 10:43
másrészt 1-2 alkalommal minden bírja, ott úgyis kapnak új vázat ha kell, és azért adják a konát a rider alá, mert ez is egy reklám szvsz
amúgy dhx5tel minden jól mozog, viszont még akkor is ott az egyik nagy hátránya a váznak hogy nem fékfüggetlen.
és mondjuk lehet túlzás volt azt írnom hogy gyengék a konák ( a stab supreme meg ezek sztem tuti nem gynegék csak az nem stinky-fsr bighit árkategória)
de az nem véletlen hogy törött konáról sokkal több képet lehet látni mint bighitrõl mondjuk, és a repedések is inkább a konákra jellemzõek..
és szetm a normafán is el lehet törni, mert a filmekbe csak 1-2 nagy ugrást kell kibírniuk, a normafán meg sok kisebbet, éveken keresztül.
Posted 2008. September 18. - 00:37
Posted 2008. September 16. - 22:34
http://www.tradepoin...mages/334_1.jpg
2003
http://i.pbase.com/u...97.DSC00026.jpg
a vázméretek persze eltérnek
de ha 2003 as akkor is 5 éves, arra kb ugyanaz vonatkozik...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. September 16. - 22:13
ha jól tom ez a 2002es stinky
és ez teljesen máshogy néz ki mint ami nekem volt (a váz formáját nézve)
egyedül a festése hasonló stílusú vmennyire, de az enyém át volt egyszer festve (mondjuk a festés nagyon szép és igényes volt, ez hülyített meg engem is)
enyém max 2003as lehetett
Posted 2008. September 16. - 22:02
az én stinkym 2004-2005ös volt az elõzõ tulaj elmondása szerint
.
ja az más...az én sárga/fehér supreme vázam meg tavalyi. és kizárolag aszfalton gutrultam vele azt se többet mint 20 km...
szal az egy 2002-es stinki volt, ami ha jól számolok 6 éves
az alu meg nem örökéletû anyag
az hogy (ha) nem volt repedt mikor vetted és nálad repedt meg 2 dolog lehet
1, az elözõ tulaj tudott bringázni
2, peched volt és most fáradt el az anyag annyira hogy reccsent
ettõl független ha a fizikai és szellemi sérültség olyan fokán lennék, hogy nem lennék képes tekerni és ilyen mûfajú bringát kellene vennem, én is fsr-es specit vennék, csak azért alaptalan marhaságokat ne beszéljünk
Posted 2008. September 16. - 21:53
de legrosszabb esetben 2003as lehetett mert azok néztek ki még úgy, 2002es teljesen máshogy
mondjuk ez lehet hülyeség de nem hiszem h repedt volt mikor vettem mert áprilisba vettem és július-augusztus körül lett rajta repedés
az említett coiler maticban kb 1 hónapig vagy annyi ideig se volt 18as villa, elõtte 15ös volt
és szerintem azért nem egészen 1 évesen bírhatna pár akadást.
a másik meg 4 éves de 130as villával volt használvaés sztem a gyerek nem használta 4 évig max 2 ha jól tom annyit meg bírhatna
mindenesetre én tuti specilaizedet vennék ha nincs pénz fsr-re akkor a sima bighit sportot, nem csúcs mozgásra de legalább bírja jól, azzal a vázzal nem volt semmi gondom.
Posted 2008. September 16. - 21:08
Freddy meg kb pont úgyanúgy mozog viszont a többi 5"-t vagy többet mozgó mostani meridából kiindulva sokkal hamarabb fog meghalni ...
Posted 2008. September 16. - 20:58
én tuti freddyt vennék de inkább próbálnék bighitet vagy ehhez hasonlót.
konát semmiképp ne, nem is mozognak jól, nem fékfüggetlen kivéve a stab suprém meg amiken van dope, és baromi gyenge a váz, nekem volt 2004es stinkym aminek az elsõ háromszöge ua mint a stabnak és 4 helyen repedt meg 4 hónap alatt. és 60 kiló vagyok. de egy ismerõsömnek nem egészen egy éves coiler maticja repedt 2 helyen a fejcsõnél, egy másik ismerõsnek a coilerjében elbaszódott a csapágyazás és elrepedt a hátsó háromszögében a himbakar. és még elég sok konáról hallottam ami repedt tört..
pl pinkbikeon rengeteg törött konás kép van míg pl bighitbõl 1 db, az is sport tehát a legolcsóbb és azon is csak hajszálrepedés volt.
tehát a konát hanygaolnám, mondjuk egy elõnye biztos van hogy elég menõ márka és a pláza elõtt lehet gizdulni vele.
a freddy nem mozog extrán bár sztem egy kona szintet hoz kb, az erejévell meg úgy tom nincs különösebb gond, meg biztatóbb h újabb, ha a 2 közt kell választani egyértelmûen a freddy
dávid, a te konád valószinûleg nem véletlenül lett újrafestve, ha arról a coiler maticról beszélsz amire gondolok, akkor azse véletlenül repedt el(18as villa, monoblokkos akadások...) a 3. sima coiler meg szintén 4éves és nemcsodálom h annál a gyereknél megrepedt.
Mellesleg a freddy se mozog jól és nemis fékfüggetlen, viszont ha új akkor ott az 5év gari amire sokra mehet
Posted 2008. September 16. - 20:30
konát semmiképp ne, nem is mozognak jól, nem fékfüggetlen kivéve a stab suprém meg amiken van dope, és baromi gyenge a váz, nekem volt 2004es stinkym aminek az elsõ háromszöge ua mint a stabnak és 4 helyen repedt meg 4 hónap alatt. és 60 kiló vagyok. de egy ismerõsömnek nem egészen egy éves coiler maticja repedt 2 helyen a fejcsõnél, egy másik ismerõsnek a coilerjében elbaszódott a csapágyazás és elrepedt a hátsó háromszögében a himbakar. és még elég sok konáról hallottam ami repedt tört..
pl pinkbikeon rengeteg törött konás kép van míg pl bighitbõl 1 db, az is sport tehát a legolcsóbb és azon is csak hajszálrepedés volt.
tehát a konát hanygaolnám, mondjuk egy elõnye biztos van hogy elég menõ márka és a pláza elõtt lehet gizdulni vele.
a freddy nem mozog extrán bár sztem egy kona szintet hoz kb, az erejévell meg úgy tom nincs különösebb gond, meg biztatóbb h újabb, ha a 2 közt kell választani egyértelmûen a freddy
Posted 2008. September 16. - 19:56
05-ös sima stab DHX 0.4 taggal ,újszerû
vagy
2007-es freddy 1 disc DHX 0.3 taggal ,szintén újszerû + 20 ezzer olcsóbb
RIDE OR DIE! :scared:
Posted 2008. September 14. - 15:54
3"-t mozgó sosem volt (legalábbis 2000 után )Köszi a gyors választ!
Ezt néztem én is, de a lengõkart elnézve, többnek tûnik az út. Az újabbakon már valóban 3 coll.
Õróla van szó:http://cgi.ebay.de/w...:MEWA:IT&ih=012
Posted 2008. September 14. - 15:49
Ezt néztem én is, de a lengõkart elnézve, többnek tûnik az út. Az újabbakon már valóban 3 coll.
Õróla van szó:http://cgi.ebay.de/w...:MEWA:IT&ih=012
Posted 2008. September 14. - 15:45
3,4"-t mozog, 165-ös tag kell bel, gyárilag 80mm-t mozgó RS sid sl telóval volt szerelve, az alsó és a felsõcsõ easton ultralite alubólvan, 27,0--ás nyeregcsõ kell bele.Hi!
Ha valaki tud infót errõl a vázról, megköszönném! Az Interneten alig találtam valamit, egyik helyen 3, máshol 3,5 , megint máshol 4 collosnak írják az utat. Soha nem volt Konám, ezt a vázat 250 dollálért ütöttem le az e-bayen, annyit írtak róla, hogy új. Rugóstag nincs benne, azt még be kell szerelnem. Eddig csak merevvázzal nyomtam, most egy igazi élménybicót akarok építeni a versenykeró mellé...
Posted 2008. September 14. - 15:22
Posted 2008. September 14. - 15:15
Ha valaki tud infót errõl a vázról, megköszönném! Az Interneten alig találtam valamit, egyik helyen 3, máshol 3,5 , megint máshol 4 collosnak írják az utat. Soha nem volt Konám, ezt a vázat 250 dollálért ütöttem le az e-bayen, annyit írtak róla, hogy új. Rugóstag nincs benne, azt még be kell szerelnem. Eddig csak merevvázzal nyomtam, most egy igazi élménybicót akarok építeni a versenykeró mellé...