Bandi, itthon messze nincs meg. mielõtt el lennénk tévedvetovábbra sem értem min vagytok meglepõdve
ott is megvan a cca 100%os haszonkulcs, csak alacsonyabb árakon a nagyobb tétel miatt és õk abból adnak 30-50% kedvezményt...
Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Posted 2009. January 02. - 18:51
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. January 02. - 18:41
ott is megvan a cca 100%os haszonkulcs, csak alacsonyabb árakon a nagyobb tétel miatt és õk abból adnak 30-50% kedvezményt...
az én sárga vázamból ha jól tudom 10 db-ot hoztak (komplett bicaj vagy váz, nemtudom).
de az biztos, hogy a 19"-osból 4et. és nekem még októberben is jutott belõle
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. January 02. - 18:32
Úgy,hogy a listaár eleve 200ezerrel kevesebb mint itthon.a hei hei-bõl meg adnak 30% kedvezményt
Persze már 1000x ki lett vesézve,nagyobb piac,több eladás,kedvezõbb nagykerárak,stb.
Láttam egy Német márka nagykerárlistáját,a kedvezmény ott kezdõdött hogy egy modellbõl 200-500db...
Posted 2009. January 02. - 18:21
kiolcsózzák õket, mert a kikapu nine már 2 éves, a hei hei-bõl meg adnak 30% kedvezményt, mivel év vége lett, s jönnek az újak. anno én is hasonló akcióban vettem a kona-t
Posted 2009. January 02. - 18:15
Posted 2009. January 02. - 18:07
Posted 2008. December 16. - 00:46
azt mondták nem volt európában semne kínozz!
Ez valami gyönyörû. Kár, hogy ide nem jut el a teljes kínálat. Vagy igen? Az sok márkánál tetszik, hogy a honlapon ki lehet választani, hogy milyen legyen a váz színe, ne adj isten még a hátsó villa színe. Persze felár van, de egyedibb lehet a bringa, mintha csak 1 közül lehet választani.
Bár ha jobban belegondolok a legtöbb gyártó csak egy színt gyárt. Ez marketing? Mer minek variáljunk ha így is viszik a népek? Vagy a nagy gyártóknak nincs ideje, hogy külön gyártogassanak színeket?
fritzekél is ilyen csúnya piros volt a supreme mint a tavalyi coiler matic...
én eddig csak ilyen relatív kis számban gyártó de rohadt drága kult márkánál (intense, santa cruz, turner, ) láttam hogy több színbõl lehetett válogatni.
Posted 2008. December 16. - 00:36
nekem is nagyon tetszett, ha tudott vón hozni anno a faktor most ilyen vázad lenne.
ne kínozz!
Ez valami gyönyörû. Kár, hogy ide nem jut el a teljes kínálat. Vagy igen? Az sok márkánál tetszik, hogy a honlapon ki lehet választani, hogy milyen legyen a váz színe, ne adj isten még a hátsó villa színe. Persze felár van, de egyedibb lehet a bringa, mintha csak 1 közül lehet választani.
Bár ha jobban belegondolok a legtöbb gyártó csak egy színt gyárt. Ez marketing? Mer minek variáljunk ha így is viszik a népek? Vagy a nagy gyártóknak nincs ideje, hogy külön gyártogassanak színeket?
Posted 2008. December 16. - 00:03
nekem is nagyon tetszett, ha tudott vón hozni anno a faktor most ilyen vázad lenne.Én még nem tudtam napirendre jutni, hogy tetszik-e az új szín és formavilág a konanál, vagy sem.
Speciel nekem nem tetszik a hajlított felsõ csõ, de ez van.
Ha már a színeknél tartunk, szerintem ez http://www.konabikes...supreme_2k6.php az egyik legszebb szín, amit valaha láttam kona bicón, vagy amúgy?
Posted 2008. December 16. - 00:00
Speciel nekem nem tetszik a hajlított felsõ csõ, de ez van.
Ha már a színeknél tartunk, szerintem ez http://www.konabikes...supreme_2k6.php az egyik legszebb szín, amit valaha láttam kona bicón, vagy amúgy?
Posted 2008. November 28. - 22:35
súlyos nagy tévedésben élsz Bandi.....a pisztácia színû?
az egész pofás. ebay-en lehet még kukázni talán
kela még mindig nem hiszed el, hogy van jobb bringa is a konánál?
Posted 2008. November 28. - 21:35
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Posted 2008. November 28. - 21:17
én elhiszem ,hogy van,mutass!
Posted 2008. November 28. - 21:15
Posted 2008. November 28. - 21:13
az egész pofás. ebay-en lehet még kukázni talán
Posted 2008. November 28. - 21:02
hááát:) ,, amúgy az eddigi legszebb a 2006os Kula Supreme, ha olyat találnék újonnan , olyanom lenne..Fogadunk, hogy az lesz a következõ vázad?
Posted 2008. November 28. - 20:43
amúgy a 09-es konák se színben, se designban nem jönnek be. lehet hogy a cukorpapírról szabadult matrica dizájn miatt? még szerencse hogy nincsenek a fr gépeknél annyira elszabadulva mint a speciék.
Posted 2008. November 28. - 20:12
Fogadunk, hogy az lesz a következõ vázad?nekem pl. a Kula Supreme nagyon tetszik... Mikortól várható,hogy megnézhetõek lesznek?
Nálam is kb. ilyenkor kezdõdött a nyálcsorgatás 2007 végén.
Egyébként nekem egyedül az a festékpaca nem tetszik a két szín átmeneténél.
Posted 2008. November 28. - 17:07
Posted 2008. November 28. - 08:54
Specit meg megnezem, de a Stab DeLux szallitassal egyutt 600-bol meglenne es akkor meg penzem is maradna jocskan... igaz ez nem annyira tetszik, mint a tobbi. (bar a desigh itt annyira nem fontos, ha cserebe lejon barhol)
Ami minden tekintetben az asz nalam az a linklet Trek, de az arban mar annyira sok, h akkor nemigen maradna penzem vedocuccra ami szerintem ugyszinten nem olcso dolog, bar meg nem kutakodtam, de gondolom itt is megkerik 1 karbon sisak, kesztyu... arat.
Lehet elmegyek alkudni Trek-ekhez