Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Posted 2009. August 10. - 23:35
Posted 2009. August 10. - 23:29
meg máshol is (one20, coiler, egy könnyû dawg, az abrak súlyán is lehetne faragni még)Paraferee: es a csucskategorias XC orinetalt bringak hianyarol mi a hivatalos allaspont?
[kula deluxe folott meg boven elferne egy kula supreme ami 2009-ben meg volt, es ahogy stab supreme is van]
nekem ugyan nem hiányzik de ha jól számoltam egy darab xtr alaktrész nem fityeg egyik gépen sem...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. August 10. - 23:20
Posted 2009. August 10. - 21:30
[kula deluxe folott meg boven elferne egy kula supreme ami 2009-ben meg volt, es ahogy stab supreme is van]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. August 10. - 19:17
2010-es terméklista hamarosan felkerül a factornet oldalra is, árakkkal, fotókkal és specifikációkkal... nem akarok levegõbe lövöldözni, de szvsz eurobike utáni héten...
a télisportos kis növésû ember fékei kontra héjsz esetét tamaskaa nagyon jól írta le... Shimanoék ha csak pár dollárral alávertek darabonként a Hayesnek, már õket választották... plusz minden évben van egy disztribútori kérdõív a következõ év modell felszereltség kívánságokról (milyen villák legyenek többségben? a)rock shox b)fox c) legyen olcsóbb minden-ne legyen villa), és a többség igényei fele próbálnak húzni... persze itt újra csak közbe szólhat az fentebb írt pár dolláros alávágás...
Pé
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2009. August 10. - 10:21
Posted 2009. August 10. - 02:38
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. August 10. - 00:43
Posted 2009. August 09. - 23:59
kiderülok köszi.
most néztem a fucktor honlapját, ott csak az idei van fent (amibõl persze egy darab sincs), ott 160 mátyás volt. a 10-es se változott sokat felszereltségben, gondolom az is hasonló árban lesz. (szinte csak színben meg hajtókarban más a jövõévi modell, de a szín nagyon bejövõs nem úgy mint az idei szürke)
tavaly elég hamar itt volt az elsõ adag és áruk is volt
mindenesetre ha jövõre csak egy normális bringám lehet az egy super dew lesz....de egy olyanom mindenképp lesz. és kivételesen így elsõre csak a féket cseréném a gyári setupon mondjuk egy avid elixir-re, meg vhogy kombinálnék szarvakat a kormányra...
Posted 2009. August 09. - 21:46
most néztem a fucktor honlapját, ott csak az idei van fent (amibõl persze egy darab sincs), ott 160 mátyás volt. a 10-es se változott sokat felszereltségben, gondolom az is hasonló árban lesz. (szinte csak színben meg hajtókarban más a jövõévi modell, de a szín nagyon bejövõs nem úgy mint az idei szürke)
Posted 2009. August 09. - 21:39
ezt jótól kérded....kb annyit tudok mint Tetigger: a paddy wagon áráról és beérkezésérõl mit lehet tudni eddig? vagy csak rendelésre lesz elérhetõ? (ha még nem tudtok ilyen infókat akkor még tárgytalan a kérdés).
kérdezd Paraferee kollégát, Õ van tûzközelben
Posted 2009. August 09. - 21:37
Posted 2009. August 09. - 21:36
Te eddig melyik meccset nézted ?de amin meg meglepodtem hogy a coilair-ekbe beepitettek a magic linket igy adva +1" rugoutat a vaznak.
coilairek már 2 éve magic linkesek 6+1" rugóuttal
sõt az egész rendszer 2008 ban a coilerekben debütált, idénre picit modosítottak rajta és jövõre teljesen más lesz a váz is. és eddig nem is volt más magic linkes cucc mint a coilair , jövöre lesz elõszõr a cadabra .
shimi vs hayes meg ...nyilván idén sikerült a shimanoval úgy összefeküdni árban amivel a héjsz nem volt versenyképes....
Posted 2009. August 09. - 14:15
az hogy az M575 "lenyomta" a hayest... az hogy adott evben mivel szerelnek bringakat az sokkal inkabb a koltsegrol szol mint arrol hogy elolvasnak 5 magazin tesztet es kivalasztjak belole a kategoria nyertest. neked vagy nekem mindegy hogy egy fek 29000 vagy 31000, ha csak egy kicsit dragabb, de sokkal jobb, azt vesszuk. a bringagyartok nem. mivel nagy mennyisegeket rendelnek, eszre lehet venni par dollart ide vagy oda. kozolte a shimano a konaval hogy rendeljetek tolunk a fekeket iden es alavagunk a hayes arnak 10$-t [vagy nem tudom mennyit, nem lenyeg]. aztan ezzel el is dolt a dolog.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. August 09. - 13:21
Sztem is jo a heihei, de amin meg meglepodtem hogy a coilair-ekbe beepitettek a magic linket igy adva +1" rugoutat a vaznak.
A levegos hatso tag nagyon dominans mar. Aki ilyen megoldasu gepet hasznal megbizhatonak tartja ezt a rendszert? Tenyleg linearisabb mint egy coil? Az M575 meg lenyomta a hayest ?
Posted 2009. August 09. - 01:45
nade úgyis elõbb a funkció/mûködés, utána a kinézet...
meg az egész kínálat olyan egyhangú...szinte mindenbe fehér villát raktak.
nem olyan nyálcsorgatós gépezetek...
Izomtéridõninja-geológus!
Posted 2009. August 09. - 01:35
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Posted 2009. August 09. - 00:40
hát én is ezt mondtamaz alu is olyan mint az acel csak konnyebb...
szerintem randak a kula vazak, ez az otromba nagy fejcso a cingar hatsoresszel nagyon ellentmondasos kepet ad. es ja, sehol egy full xtr szett, neadj` sram XX-es scandium csoda. a legkomolyabb XC verseny gepuk SLX hajtomuvel es sajat logos stucni/kormany/nyeregcsovel, meg crosstail kerekszettel?
meg a sima dawg valami Fastrax rugostaggal. :wtf:
ahogy nezem az abra cadabra az egyetlen gep amire sikerult XT szettet tenni.
viszont van eleg jol felszerelt fullos Stab, csak nem ertem hogy miert nincs semmi hasonlo kategorias a kisebb rugoutas gepek kozott.
ez olyan "válságköltségvetésben készültnek " látszik eddig
nekem spec tetszik a vaskos fejcsõ csak a színûk nem jön be
Posted 2009. August 09. - 00:34
szerintem randak a kula vazak, ez az otromba nagy fejcso a cingar hatsoresszel nagyon ellentmondasos kepet ad. es ja, sehol egy full xtr szett, neadj` sram XX-es scandium csoda. a legkomolyabb XC verseny gepuk SLX hajtomuvel es sajat logos stucni/kormany/nyeregcsovel, meg crosstail kerekszettel?
meg a sima dawg valami Fastrax rugostaggal. :wtf:
ahogy nezem az abra cadabra az egyetlen gep amire sikerult XT szettet tenni.
viszont van eleg jol felszerelt fullos Stab, csak nem ertem hogy miert nincs semmi hasonlo kategorias a kisebb rugoutas gepek kozott.
RAUH-Welt
B E G R I F F