Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
hmm ez a frameshop nekem is kimaradt (pedig sokat néztem a 29-er gépeket, ott van mellette. vagy ez valami új fícsör egy héttel ezelõtthöz képest?) a titán csodát még mindíg nem találom még csak vázban sem. ha nem lesz akkor egy explosif is nyerõ lehet. jsj már megint elköltöm a pénzemet egy évtizedre elõre...

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

- top modellek: nincs hivatalos közlemény a supreme-ek hiányáról, de valószínûleg a gazdasági helyzetre ezt lépték... több helyrõl kaptunk viszont olyan hírt, h más gyártó is hasonló lépéseket tett 2010re....

felesleges is. meg kell venni a vázat, aztán saját szájíz szerint felszerelni - vagy áttenni az elõzõ bringáról az alkatrészeket.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem, ez valasz az idezett reszre. miszerint a kona nem csinal fullos felszereltsegu merev XC gepet, mert masok sem.

eppen kotozkodok, ne szolj bele! :D

[az ujdonsagok topikba ezeket mar kulonben sem lehetne linkelni, VV leoltana a halalba, hogy mind volt mar :)]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

trek OCLV elite
Cannondale Flash [7.5kilo komplett gep M-es meret]
Specialized S-works HT
Scott Scale RC
Scale Limited

Ez kicsit félrecsúszott, nem? :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

- top modellek: nincs hivatalos közlemény a supreme-ek hiányáról, de valószínûleg a gazdasági helyzetre ezt lépték... több helyrõl kaptunk viszont olyan hírt, h más gyártó is hasonló lépéseket tett 2010re....

mmmmm.... negativ.

trek OCLV elite

Feltöltött kép

Cannondale Flash [7.5kilo komplett gep M-es meret]

Feltöltött kép

Specialized S-works HT

Feltöltött kép

Scott Scale RC

Feltöltött kép

Scale Limited

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
kula supreme meg pm-es
és a váltópapucs is más mint eddig

pedig annzira nem akartam már merevfarú montit :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
akkor szép sorban...

- garbanzo: a grabanzo modellek speciálisan a bike park részére készített modellek, egy-kettõ használtan fel szokott bukkanni online piacokon, de volt már h vadonat újonnan kaptunk Mi is Dawg Garbanzo-kat...

- fotók: tolnák Én még, de most egyenlõre ennyi van... temrészetesen amint kapok vmi frisset, azt is tolom ki hírbe...

üdv

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az integrált kormánycsapággyal az a bajom, hogy van egy szép kék chris kingem :) Meg optikailag is furcsa, megszoktam a normált.
Kértem a klubomban árajánlatot az idei kula supremere, hátha mondanak valami jót :)

Ááá a frameshop eddig kimaradt, kösz a linket.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
http://bikes.konawor...content=kilauea

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

van viszont egy karbon mtb vaz...

melyik az? átsiklottam felette

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Meg kitaláltak egy jó emblémát a fejcsõre.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van viszont egy karbon mtb vaz...

RAUH-Welt
B E G R I F F

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Mi a baj az integrált kormánycsapival ? XCre tartós az is. Vagy optikailag nem jön be ?
Marci

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Tetszett a 2010-es heihei, egészen a részletesebb átnézésig :) Integrált kormánycsapágy, ilyenem se lesz. Nem is várható Kula Supreme, vagy csak lemaradt a listáról?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
bizony, sok sok képet szeretnénk lehetõleg minden modellrõl. de ne legyünk telhetetlenek. elég a cc és országúti paletta, na meg az all mountain.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
xfactoron néhány fotó

http://www.xfactorne...zleten=1&kezd=0

Feri nem lehetne még némi fotóanyag ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a Garbanzo bringakat a bikeparknak kesziti a kona direkt, ahol aztan egesz evben berelni lehet oket. amikor lemegy a szezon akkor altalaban eladjak oket.

szoval alapvetoen nem eladasra keszulnek, igy gyakorlatilag ujat sehol nem fogsz talalni, hasznaltak neha felbukkannak az ebayen vagy a pinkbike-on.

de a matrican kivul semmiben nem kulonboznek a normal stinky-tol vagy coilertol.

RAUH-Welt
B E G R I F F

AcYL 07

AcYL 07

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
volna egy ilyen kérdésem , hogy nem tudja-e valaki , hol lehet (vagy lehet-e egyáltalán) beszerezni magyarországon a Kona garbanzo sorozatot ??
" Aki reménybõl él, éhen hal." Benjamin Franklin

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
mostanában én se vennék stabot, csak néha nosztalgiázok. mostanában én is jobban preferálom a tekerhetõ gépeket.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

mindenhol slx a csúcs, néha egy xt befigyel, de nem túlozták el. mondjuk én nem vennék komplett gépet (azért a tavalyi stab deluxe, a unit 2-9 és a paddy wagon kivétel ez alól). azokon szinte egy csavart sem cseréltem volna a maguk kategóriájában.

én sem szoktam, de mivel nem csak vázakat árulnak....mondjuk stabot sose vennék, csak a kerékpár kategóriába tartozó jószágok érdeklnek :)