Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
szerintem Lcs ezért százalékot kap, lépten-nyomon hírdeti õket.. ;D

kislust

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Hi all!
1,5 hónap és egybe lesz a paripa. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy melyik boltot ajánljátok összeszerelésre. Gyors, és persze minõségi munkát szeretnék megfizethetõ áron. Mivel az elsõ villám is FOX ezért nem ártana, ha azért olyan hely lenne, ahol már láttak ilyen villát.
Elõre is köszönöm a segítséget mindenkinek.

Keep it real:

mastiff
8)

Szevasz!

Én egészen komolyan egy helyet tudnék neked ajánlani összeszerelésre, én is minden problémámmal ide fordulok, amit nem tudok megoldani:

KTM márkaszervíz - III. ker Emõd/Keve utca sarok (a Római strandnál) Hévvel a Római fürdõ megállóig.

Nyugodtan rájuk bízhatod magad.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Tényleg szép a Kona!! Gratula BrotheR.

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Hát ja...nem volt gyakorlás. De nem biztos, hogy ha lett volna ugrottam volna, kurva hosszú volt ez az idei jump. Tavaly inkább magas volt, de az rövidebbre sikerült. Majd meglátjuk, jövõre remélem király lesz...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Nem ugrott és bocs Brother, hogy a nevedbe írok! NEm gyakorolhattak ami nagyon zavarta, mert ha lett volna edzés lehet ugrotta volna vagyis hát nekem ezt mondta!

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
yo brother: tölem is gratula! szep gep! ;D

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
BrotheR:
Gratula! ;)
Ugrottál is vele a sáncon?

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Szép darab!!! Tényleg!!!

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Ja, és hamár Stinky képek:
http://www.freeweb.h.../dhbp200317.jpg
http://www.freeweb.h.../dhbp200318.jpg
Na ez az enyém...

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Lesz scrap és tényleg olcsó lesz. Már van egy példány a Hajduban, de az 15ös. Van 13as is, csak asszem azt rendelni kell. Viszont, ha valaki jár a Hajduban, és megnézi, nézzétek meg, van mellette 3-4 hellyel egy Scab 13"os (2001). Na AZT NE vegyétek meg légyszi, az lesz az enyém nyáron. A scrap jobb! Azt vegye mindenki ha 13ast akar! ::)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Igen lesz! Ha jól tudom 58!! ezerért lesz és nagyon jó kis váz! De kérdezd meg BortheR õt is nagyon érdekli ez a váz!!

Deathrider

Deathrider

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Igaz az, hogy lesz vmi scrap nevû merev váz ami kapható lesz 13"-os változatban?????????

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Meg lehet tudni nem titok:
15 év 11 nap! :)

CinderCone:->
Evvel én is így voltam, hogy nem koszolom össze a bringám, de fogtam azt elmentem és hiedegen hagytam a sarat, koszt...
Én esténként forró vízzel lemosom és minden ok!
Minden szimeringezett a bringám, tehát ha nincs nagynyomás nem megy be sehova se a víz!

VDaNi

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Egyetértek Vdani-ügyben.
Fiatal,lelkes,néha idegesítõ... de amúgy sztem jó fej.
Tényleg Dani:meg lehet tudni hány éves vagyol?

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
...nem akarom vedeni a danit, de szerintem meg eleg fiatal, es majd belejön a dolgokba.
senki nem született profi bike-szakertönek.
az mondjuk eleg gaz, hogy neha nem veszi eszre magat, de szerintem, mar javult 1 kicsit. türelem emberek.... ;)

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
BombRider:
Nem jól látod, a képen NEM ÁTÜTÕS DirtJumper III-as van.
Így hát nincs összehasonlítási alapom...
Nem lesz "nem VDani féle" tesztleírás. Hagyjátok már békén õt! >:(

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
Hi all!
Nagyon rég nem írtam a fórumra. Még 2002 augusztusában egyszer indítottam egy topicot, a Mongoose Fairlainrõl. Végül nem vettem meg a cangát, egyrészt nem volt annyi pénzem akkor, másrészt egy-két mókus lebeszélt róla.
Ekkor elhatároztam, hogy darabokból építek bringát és lényegében azóta egyfolytában spórolok.
Az eddig meglévõ alkatrészeimet az USA-ból rendeltem, mert még ha a vámot és az ÁFÁT hozzászámolom még úgy is sokkal olcsóbban jöttem ki.
Szóval a lényegre térve vettem egy Kona Bear vázat (Fox Float RL) rugóstaggal, így tehát ua. mintha Dee lux lenne. A villa, fékek, váltók, agyak már megvannak úgyhogy már kb. csak 1,5 hónap és egybe lesz a paripa. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy melyik boltot ajánljátok összeszerelésre. Gyors, és persze minõségi munkát szeretnék megfizethetõ áron. Mivel az elsõ villám is FOX ezért nem ártana, ha azért olyan hely lenne, ahol már láttak ilyen villát.
Elõre is köszönöm a segítséget mindenkinek.

Keep it real:

mastiff
8)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
cindercone..?

ismered azt a mondast hogy " dirt don't hurt'..?? ;D

ammugy meg ha jol latom atutos z1 ed van ..? volt regebbi z1 ed osszehasonitasi alapul esetleg alattad mar ..?

olyan tesztirassal minta VtechDani kollegina legyszi ne probalkozz...

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Hát igen, a rugóstagra ráférne egy kis csere, ezt én is megfontolom...
Lor: Tegnap AZÉRT IS összedzsuváztam a KONÁmat! ;D ;D ;D Mint az állat! És kurva jó volt. Csak az a fránya takarítás...
Egy kis off:
MEnnyibe kerül a Shock Works DH?

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Így van,ne offoljuk szét a Kona-topicot... ;)