sziasztok!!
már rég írtam de most a stinky kérdés megint felmerült!!
akinek 2003-as stinky-je van(asszem brother és cindercone)
azt kérem hogy írjon be hogy azóta hogy teljesít a bicó meg hogy jó-E kemény terepen =(DH)!!!
köszi
AMC
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Started by
Endroo
, 2001. September 09. 01:46
Posted 2003. February 07. - 13:57
Posted 2003. February 07. - 12:54
Posted 2003. February 07. - 10:13
Posted 2003. February 07. - 08:56
akkor akar indulhatsz a forma 1-en is!? ;D ;D
igaz nem az en stilusom, de amugy teszik.
....es authorban melyiket nyuzod? milyen stilusban?
igaz nem az en stilusom, de amugy teszik.
....es authorban melyiket nyuzod? milyen stilusban?
Posted 2003. February 07. - 01:37
Posted 2003. February 06. - 23:14
Posted 2003. February 06. - 22:38
jonapot, beneztem ide is.
Elsosorban Authoros vagyok, de a masodik gepem ay KONA, raadasul szerintem a leggyorsabb az osszes topicban elofordulo gep kozul, es imadom.
Eloszor a Bringa tesztben szerettem bele, aztan az X-Factorban elso latasra
Most lesz 2.5 eves, es van benne fel ev reszmunkaidos futrakodas, + ugy 500km kemeny terep, osszesen kb. 4000km.
itten kep:
http://zak.webdream....scpic/yeeha.jpg
amugy 2000-es
a felszereles majdnem teljesen gyari, a kulsoket csereltem szep vilagitos schwalbere, elore beficcent egy telo (hatul volt), es a nyereg is uj, hogy szinben jobban passzoljon. Ja meg a szelepsapkak, mert a muanyag mindig lerepult az 5.5 bartol
Na majd igyekszem ide is benezegetni.
Zaki
Elsosorban Authoros vagyok, de a masodik gepem ay KONA, raadasul szerintem a leggyorsabb az osszes topicban elofordulo gep kozul, es imadom.
Eloszor a Bringa tesztben szerettem bele, aztan az X-Factorban elso latasra
Most lesz 2.5 eves, es van benne fel ev reszmunkaidos futrakodas, + ugy 500km kemeny terep, osszesen kb. 4000km.
itten kep:
http://zak.webdream....scpic/yeeha.jpg
amugy 2000-es
a felszereles majdnem teljesen gyari, a kulsoket csereltem szep vilagitos schwalbere, elore beficcent egy telo (hatul volt), es a nyereg is uj, hogy szinben jobban passzoljon. Ja meg a szelepsapkak, mert a muanyag mindig lerepult az 5.5 bartol
Na majd igyekszem ide is benezegetni.
Zaki
Posted 2003. February 06. - 15:55
Ezért tervezem én is a Scrap vásárlást, bár úgy néz ki, hogy a fékek mellett a teló is leugrik róla, mert az is elég gagyi darab.
Para: jó utánajárást. Ha mindent tudsz már, nem kell majd megkövetned engem. ;D ;D ;D
Para: jó utánajárást. Ha mindent tudsz már, nem kell majd megkövetned engem. ;D ;D ;D
Posted 2003. February 06. - 09:42
Nos nemrég hoztam egy Scrapet, ez a januári Vietnámból érkezett szállítmányból való (igen-igen onnan) azon nincs yoke. A 2003-as Scab-et 189900 Ft-os áron lehet rendelni ez viszont Hollandiából érkezik (persze oda ugyanúgy V.-ból, de ott van valami európai elosztóközpont, ennek az a hátránya, hogy Hollandiában és Magyarországon is elvámolják > ) Szóval Scabet nem vennék, mert drága, Stuff csak májustól lesz, Roast meg csak rendelésre 350e. brrrr. A Scrap hátrányai a Stuffhoz képest: nem tárcsafékes, alu helyett Cr-Mo becsúszószáras a teló mindez 40e mínusz az árból. A Stuff féke bowdenes Deore tehát felejthetõ, Így ha a Scrapre veszel tárcsaféket úgy jársz a legjobban.
Gábor.
Gábor.
Posted 2003. February 06. - 09:11
Posted 2003. February 06. - 09:02
Para: én meg vettem a fáradtságot elmentem a bótba, azt megnéztem. A katalógus néha csalóka egy kicsit. : gyébbként elötted melyik van ? A sima 2003-as Dig a little deeper feliratú, vagy valami egészen bennfentes ? Ha megnézed a neten látható képeket, akkor az is látszik a nagyításon, hogy csak a Roaston van yoke.
Roast
Stuff
Scrap Bár mintha ezen lenne ???
Szóval szerintem menj el a boltba és ne dõlj be annak amit látsz. ;D
Roast
Stuff
Scrap Bár mintha ezen lenne ???
Szóval szerintem menj el a boltba és ne dõlj be annak amit látsz. ;D
Posted 2003. February 05. - 19:37
Tudom, tisztában vagyok a scab geometriájával, de én egy Shock Works G5-öst szeretnék beletenni ami 50et mozog, és dirt-re használnám meg streetelni. A merev vdirt-es villák is meg vannak emelve annyira, amilyen magas a SWG5. A legjobb teló abban a bicóban majd egy valamilyen U-turn-os psylo lesz. Én inkább a kis fejcsõ miatt parálok...az nyúlhat...
A scrapben nem bízom annyira mint a Scabben, valahogy az olyan törékenynek látszik, és hullámos a lánc és támvillája, amivel kapcsolatban eléggé rossz véleményen vagyok... szal én inkább Scab párti vagyok.
A scrapben nem bízom annyira mint a Scabben, valahogy az olyan törékenynek látszik, és hullámos a lánc és támvillája, amivel kapcsolatban eléggé rossz véleményen vagyok... szal én inkább Scab párti vagyok.
Posted 2003. February 05. - 16:38
Szerintem ugyanarról beszélünk...
2003as paletta... itten val aelõttem a katalógus... in english... van egy kis bennfentességem is :-X
szal SCRAP: yoke-os... :-X
2003as paletta... itten val aelõttem a katalógus... in english... van egy kis bennfentességem is :-X
szal SCRAP: yoke-os... :-X
Posted 2003. February 05. - 15:44
Para: szerintem nem ugyanarról beszélünk. 2003-ban !!!! vannak úgy elosztva a vázak, ahogy írtam. A 2002-es kínálatban mindegyik yokeos volt és nem volt scrap.
Egyébbként jól fogalamaztad meg a yoke lényegét, de kihagytad, hogy a súly növelés is funkció.
Egyébbként jól fogalamaztad meg a yoke lényegét, de kihagytad, hogy a súly növelés is funkció.
Posted 2003. February 05. - 14:36
lor:
mint írtam a váz geometriák egy s ugyanazok...
egyedül a yoke-ban és felszereltségben, de ez utóbbiban nagyon változnak...
amúgy a yoke az a kis közdarab, ami a középházhoz van heggesztve, alakjára nézve egy C, ehez van aztán a láncvilla hegesztve, funkciója a nagyobb-ballonosabb gumik használhatósága, illetve az erõsebb hátsó háromszög...
PéeF
mint írtam a váz geometriák egy s ugyanazok...
egyedül a yoke-ban és felszereltségben, de ez utóbbiban nagyon változnak...
amúgy a yoke az a kis közdarab, ami a középházhoz van heggesztve, alakjára nézve egy C, ehez van aztán a láncvilla hegesztve, funkciója a nagyobb-ballonosabb gumik használhatósága, illetve az erõsebb hátsó háromszög...
PéeF
Posted 2003. February 05. - 14:28
ki
en is megrovidultem! :-)))
meg raadasul egy alairaspottal is!!!
be
mi az yoke?
nem hiszem, hogy a szogletes tamvilla hasznalata megdobna a vaz arat!!
itt inkabb csak az egyeb felszereltsegeken butitottak, de nagyon.
en is megrovidultem! :-)))
meg raadasul egy alairaspottal is!!!
be
mi az yoke?
nem hiszem, hogy a szogletes tamvilla hasznalata megdobna a vaz arat!!
itt inkabb csak az egyeb felszereltsegeken butitottak, de nagyon.
Posted 2003. February 05. - 11:21
Posted 2003. February 05. - 11:08
Ez azért érdekes mert vasárnap ültem egy scrapen és az eléggé Yokeosnak tünt!
Bocs srácok akiknek kiszedtem az irását, de nem szeretnék lovat adni egy olyan ember alá aki tutira rá fog ülni és még a 2 hétig errõl olvashatok ebben a topicban!
Nevelni szeretnáék és ehez sajnos nem tehetem meg, hogy csak egy embernek a hozzászólásait röviditem meg!
Ha valaki ebben az ügyben szólni szeretne kérem priviben beszéljük meg!köszönöm!
Bocs srácok akiknek kiszedtem az irását, de nem szeretnék lovat adni egy olyan ember alá aki tutira rá fog ülni és még a 2 hétig errõl olvashatok ebben a topicban!
Nevelni szeretnáék és ehez sajnos nem tehetem meg, hogy csak egy embernek a hozzászólásait röviditem meg!
Ha valaki ebben az ügyben szólni szeretne kérem priviben beszéljük meg!köszönöm!