Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona

- - - - -

• Please log in to reply
4204 replies to this topic

Em-Tee

Em-Tee

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts
Hallottátok már, hogy a Kona leszerzõdtette Fabien Barelt és Dave Watsont? Úgy néz ki egész jó kis csapat lesz 2003-ra (Kabush, Wedge, Moseley, Barel; Cowan, Bourdon, Schwartz, Watson).

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Mielõtt azt hinnétek, hogy valami újgazdag ember vagyok nem. Tudtam, hogy ezen a bicón csak keresni tudok mégha alkatrészenként adom el ezért kértem sok kölcsönt meg a maradék pénzembõl megvettem. Aztán továbbadom és jól jártam!
Sziasztok

VDaNi

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
sziasztok!!!
cindercone:->
én az elsõtelót is ki szeretném cserélni vmi dulpavállasra(boxxer v. suoer t,junior t).
de viszont említetted hogy a hátsót ki akarod cserélni?!!!
(én is ezt akarom)
de mire?shock works DHra??
és amúgy jól kezelhetõ a bicó?
ja!!és a fék???
elég erõs??
én egyébbként úgy tudom ,már mint nekem azt mondták az x-fakkerban hogy lehet úgy kérni a bicót hogy vegyék le ott a telóa boltba és akkor még jobban kijövök mintha eladnám használtan!meg a rugót is!!
és aztán meg itt veszek telót
AMC

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
mondjuk az érdekelne hogy honnan volt ennyi lóvéd mikor most vettél új bringát... ::)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
::) ::) ::).......és ez a jövõ nemzedéke.......

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Nincs lopott szaga és már van is rá vevõm akin keresek jó sokat. Pár nap és megvan a nyereségem. Igazából elõre tudtam, hogy nem fogom megtartani csak ezt nem lehetett kihagyni, és megvettem. Tudtam, hogy keresni fogok rajta nekem a NUNU nagyon király gép. Nem lopott a cucc az 100%!

Sziasztok

VDaNi

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Hát ez így engem is sokkolt... Szvsz ennyiért ingyen volt, de ennyiért már kicsit lopott szaga van.

nickjames

nickjames

vendég

• fórumtag
  • 75 posts
Király ez a bringa!

És baromi jó áron vetted! Egy ilyen bringa tavaly fél milla volt! Küldhetnél még több fotót is róla!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Dani: megtennéd a kedvemért, hogy odateszed a nunu mellé és együtt lefényképezed Õket? Csak az összhatás kedvéért.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
A vázra vevõ vagyok. Adok érte modjuk 100 ezret. Rugóstag nélkül, minden nélkül.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha ez igaz, Dani, akkor hatalmas mákod van... írnál egy részletesebb alkatrészlistát?

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
dani: elcserelem a stuffomra! ;) az tavaj 110el dragabb volt!

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Ti nem látjátok a képet?
Vdani: Ez igen! NAGYON JÓ VÉTTEL VOLT! Gratula!!!!
Nem értem, miért nem akartál ilyen gépet! Szerintem ne add el!
AMC:
Stinky 2003-as tapasztalatok:
A boltban azt mondták, hogy Magyarországon tökéletesen megfelel DH-ra is, lehet vele nyomatni lefelé rendesen.
Az én véleményem valamelyest egyezik is ezzel, DE:
a rugóstagot mindenképp ki kell benne cserélnem egy komolyabb típusra. Ezenkívül minden okés a bringán, a DJIII-as a 65 kilómat vígan bírja még lefelé zúzás közben, a fékek NYAGYON KIRÁLYUL mûködnek, talán még a fejcsapágy, ami kilóg egy kicsit a sorból.
Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek a 17 kg-os súlya ellenére is.
Új képek:
goldnarmz.kepeim.hu

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
milyen képen ???

részletesebb felszereltséget tudnál nyomni?

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
KONA BEAR, de látható a képen is. FOX levegõs rugóstag, Hayes mechanikus tárcsafék, Manitou teló...

VDaNi

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
na de meg is melyik modellt vetted meg dani!?
mert kona, az ugye mond vmit, de kicsit precizebben....!?

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Sziasztok!
A NUNU-m nagyon jól mûködik és semmi gond nincs vele DE:
tudtam elég olcsón szerezni egy másik KONA biciklit is. Olyan jó áron volt mindennel eggyüt, hogy nem lehetett kihagyni.
Feltöltött kép
Háát ilyen. Szerintem jó vétel volt 1 hetesen 170.000 forintért. Egy külföldi ember hirdette a neten.
Na hogy tetszik?
Amúgy abszolút nem akartam ilyet venni, meg biciklit se de egy ilyen vételt nem lehetett kihagyni. Azt ha nem tetszik eladom...

Sziasztok

VDaNi

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
vagy hahanna 89ezerert (en is ezt vettem a baratnömnek)
jo kis kezdös cc-gep, amit ugye majd idövel fejleszteni kell,

vagy jobb, mint ahogy ras kollega irta a fire mountain 109ezerert.
....jobb valto, jobb hajtokar, stb.
lasd: legujabb bikmakk!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Bikemagot nézted már? pont azt a bicót tesztelték... de a BMes hirdetésben vannak még olcsóbb bicajok is ;)

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Sziasztok Konások!

Hallottam a Kona új alsó (ár)kategóriás gépeirõl,de a Faktornak nincs weboldala tudomásom szerint,ahol magyar Kona-árakat lehetne nézni.
A barátnõmnek szeretnénk egy bicót,százezer körül,tudtok-e konkrét árakat mondani?

Üdv.