Hallottátok már, hogy a Kona leszerzõdtette Fabien Barelt és Dave Watsont? Úgy néz ki egész jó kis csapat lesz 2003-ra (Kabush, Wedge, Moseley, Barel; Cowan, Bourdon, Schwartz, Watson).
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Started by
Endroo
, 2001. September 09. 01:46
Posted 2003. February 12. - 21:57
vendég_vdani_*
Posted 2003. February 12. - 21:17
Mielõtt azt hinnétek, hogy valami újgazdag ember vagyok nem. Tudtam, hogy ezen a bicón csak keresni tudok mégha alkatrészenként adom el ezért kértem sok kölcsönt meg a maradék pénzembõl megvettem. Aztán továbbadom és jól jártam!
Sziasztok
VDaNi
Sziasztok
VDaNi
Posted 2003. February 12. - 17:48
sziasztok!!!
cindercone:->
én az elsõtelót is ki szeretném cserélni vmi dulpavállasra(boxxer v. suoer t,junior t).
de viszont említetted hogy a hátsót ki akarod cserélni?!!!
(én is ezt akarom)
de mire?shock works DHra??
és amúgy jól kezelhetõ a bicó?
ja!!és a fék???
elég erõs??
én egyébbként úgy tudom ,már mint nekem azt mondták az x-fakkerban hogy lehet úgy kérni a bicót hogy vegyék le ott a telóa boltba és akkor még jobban kijövök mintha eladnám használtan!meg a rugót is!!
és aztán meg itt veszek telót
AMC
cindercone:->
én az elsõtelót is ki szeretném cserélni vmi dulpavállasra(boxxer v. suoer t,junior t).
de viszont említetted hogy a hátsót ki akarod cserélni?!!!
(én is ezt akarom)
de mire?shock works DHra??
és amúgy jól kezelhetõ a bicó?
ja!!és a fék???
elég erõs??
én egyébbként úgy tudom ,már mint nekem azt mondták az x-fakkerban hogy lehet úgy kérni a bicót hogy vegyék le ott a telóa boltba és akkor még jobban kijövök mintha eladnám használtan!meg a rugót is!!
és aztán meg itt veszek telót
AMC
Posted 2003. February 12. - 17:45
vendég__*
Posted 2003. February 12. - 17:34
vendég_vdani_*
Posted 2003. February 12. - 17:32
Nincs lopott szaga és már van is rá vevõm akin keresek jó sokat. Pár nap és megvan a nyereségem. Igazából elõre tudtam, hogy nem fogom megtartani csak ezt nem lehetett kihagyni, és megvettem. Tudtam, hogy keresni fogok rajta nekem a NUNU nagyon király gép. Nem lopott a cucc az 100%!
Sziasztok
VDaNi
Sziasztok
VDaNi
Posted 2003. February 12. - 16:40
Hát ez így engem is sokkolt... Szvsz ennyiért ingyen volt, de ennyiért már kicsit lopott szaga van.
Posted 2003. February 12. - 15:40
Király ez a bringa!
És baromi jó áron vetted! Egy ilyen bringa tavaly fél milla volt! Küldhetnél még több fotót is róla!
És baromi jó áron vetted! Egy ilyen bringa tavaly fél milla volt! Küldhetnél még több fotót is róla!
Posted 2003. February 12. - 15:29
Dani: megtennéd a kedvemért, hogy odateszed a nunu mellé és együtt lefényképezed Õket? Csak az összhatás kedvéért.
Posted 2003. February 12. - 15:16
Posted 2003. February 12. - 13:25
Posted 2003. February 12. - 11:21
Posted 2003. February 12. - 11:10
Ti nem látjátok a képet?
Vdani: Ez igen! NAGYON JÓ VÉTTEL VOLT! Gratula!!!!
Nem értem, miért nem akartál ilyen gépet! Szerintem ne add el!
AMC:
Stinky 2003-as tapasztalatok:
A boltban azt mondták, hogy Magyarországon tökéletesen megfelel DH-ra is, lehet vele nyomatni lefelé rendesen.
Az én véleményem valamelyest egyezik is ezzel, DE:
a rugóstagot mindenképp ki kell benne cserélnem egy komolyabb típusra. Ezenkívül minden okés a bringán, a DJIII-as a 65 kilómat vígan bírja még lefelé zúzás közben, a fékek NYAGYON KIRÁLYUL mûködnek, talán még a fejcsapágy, ami kilóg egy kicsit a sorból.
Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek a 17 kg-os súlya ellenére is.
Új képek:
goldnarmz.kepeim.hu
Vdani: Ez igen! NAGYON JÓ VÉTTEL VOLT! Gratula!!!!
Nem értem, miért nem akartál ilyen gépet! Szerintem ne add el!
AMC:
Stinky 2003-as tapasztalatok:
A boltban azt mondták, hogy Magyarországon tökéletesen megfelel DH-ra is, lehet vele nyomatni lefelé rendesen.
Az én véleményem valamelyest egyezik is ezzel, DE:
a rugóstagot mindenképp ki kell benne cserélnem egy komolyabb típusra. Ezenkívül minden okés a bringán, a DJIII-as a 65 kilómat vígan bírja még lefelé zúzás közben, a fékek NYAGYON KIRÁLYUL mûködnek, talán még a fejcsapágy, ami kilóg egy kicsit a sorból.
Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek a 17 kg-os súlya ellenére is.
Új képek:
goldnarmz.kepeim.hu
Posted 2003. February 12. - 09:15
vendég_vdani_*
Posted 2003. February 12. - 09:09
KONA BEAR, de látható a képen is. FOX levegõs rugóstag, Hayes mechanikus tárcsafék, Manitou teló...
VDaNi
VDaNi
Posted 2003. February 12. - 08:53
na de meg is melyik modellt vetted meg dani!?
mert kona, az ugye mond vmit, de kicsit precizebben....!?
mert kona, az ugye mond vmit, de kicsit precizebben....!?
vendég_vdani_*
Posted 2003. February 12. - 08:46
Sziasztok!
A NUNU-m nagyon jól mûködik és semmi gond nincs vele DE:
tudtam elég olcsón szerezni egy másik KONA biciklit is. Olyan jó áron volt mindennel eggyüt, hogy nem lehetett kihagyni.
Háát ilyen. Szerintem jó vétel volt 1 hetesen 170.000 forintért. Egy külföldi ember hirdette a neten.
Na hogy tetszik?
Amúgy abszolút nem akartam ilyet venni, meg biciklit se de egy ilyen vételt nem lehetett kihagyni. Azt ha nem tetszik eladom...
Sziasztok
VDaNi
A NUNU-m nagyon jól mûködik és semmi gond nincs vele DE:
tudtam elég olcsón szerezni egy másik KONA biciklit is. Olyan jó áron volt mindennel eggyüt, hogy nem lehetett kihagyni.
Háát ilyen. Szerintem jó vétel volt 1 hetesen 170.000 forintért. Egy külföldi ember hirdette a neten.
Na hogy tetszik?
Amúgy abszolút nem akartam ilyet venni, meg biciklit se de egy ilyen vételt nem lehetett kihagyni. Azt ha nem tetszik eladom...
Sziasztok
VDaNi
Posted 2003. February 11. - 08:58
vagy hahanna 89ezerert (en is ezt vettem a baratnömnek)
jo kis kezdös cc-gep, amit ugye majd idövel fejleszteni kell,
vagy jobb, mint ahogy ras kollega irta a fire mountain 109ezerert.
....jobb valto, jobb hajtokar, stb.
lasd: legujabb bikmakk!
jo kis kezdös cc-gep, amit ugye majd idövel fejleszteni kell,
vagy jobb, mint ahogy ras kollega irta a fire mountain 109ezerert.
....jobb valto, jobb hajtokar, stb.
lasd: legujabb bikmakk!
Posted 2003. February 11. - 00:59
Bikemagot nézted már? pont azt a bicót tesztelték... de a BMes hirdetésben vannak még olcsóbb bicajok is
Posted 2003. February 11. - 00:55
Sziasztok Konások!
Hallottam a Kona új alsó (ár)kategóriás gépeirõl,de a Faktornak nincs weboldala tudomásom szerint,ahol magyar Kona-árakat lehetne nézni.
A barátnõmnek szeretnénk egy bicót,százezer körül,tudtok-e konkrét árakat mondani?
Üdv.
Hallottam a Kona új alsó (ár)kategóriás gépeirõl,de a Faktornak nincs weboldala tudomásom szerint,ahol magyar Kona-árakat lehetne nézni.
A barátnõmnek szeretnénk egy bicót,százezer körül,tudtok-e konkrét árakat mondani?
Üdv.