Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
ja... nem figyeltem...

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

"Örülök a minitalinak. Rámismertél ott vagy gondoltad, hogy én vagyok a bringám alapján. Örülök, hogy találkoztam fórumossal."
-Most csak agyrázkódásom van, vagy ezt más sem érti?????????????? ???

Lehet, hogy nem figyeltél csak a bringákat de a Stuff&Amc mellet ott állt VDaNi&NUNU. Na ezért kérdeztem, hogy ott észrevettél e.
Úgy gondoltam, hogy felismertél e, hogy én VDaNi vagyok, a fórumos vagy nem is figyeltél.

Szia
VDaNi

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
"Örülök a minitalinak. Rámismertél ott vagy gondoltad, hogy én vagyok a bringám alapján. Örülök, hogy találkoztam fórumossal."
-Most csak agyrázkódásom van, vagy ezt más sem érti?????????????? ???

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég

Na, mastiff, amc, velem találkoztatok... azért volt sebhelyes az arcom mert estem a kápolna 2-n...

Szia BrotheR!

Örülök a minitalinak. Rámismertél ott vagy gondoltad, hogy én vagyok a bringám alapján. Örülök, hogy találkoztam fórumossal. ;) :)

Más:

Amc a haverom de nem szeretem hogy amc és vdanit szinte már egy embernek kezelitek. Van VDaNi és amc. >:(

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Na, mastiff, amc, velem találkoztatok... azért volt sebhelyes az arcom mert estem a kápolna 2-n...

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
miert ne dani!?
ha jol emlexem, meg egy jo par oldallal ezelött azt mondtad, hogy amc a heverod, meg ha ennyire nem birod az arcat, akkor miert mesz vele rajdolni!?!

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
amc és Vdani:
Ti valami istenek vagytok! Nélkületek meghalna a topic! Nem is értem, hogy van az, hogy még nem alkalmazott titeket a BikeMag cikkírónak. Pl. bringatesztekben nagyon jók lennétek!!!!!! ;) Feltöltött kép

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Csá!

A tárcsafékem egyáltalán nem melegedett annyira.
Azért ez, 2003-s mechanikus Deore tárcsafék.
Nagyon tetszik.

Mr. X. >>> jó gép lesz az de a Junior T nagy rugóútja nem fog neki ártani?

Amc: kínai étterem? Ott is sok a rizs.

Yalaman >>>
"an inem értem hogy mitõl izzik úgy az ujjad"
;D ;D ;D Amc ujja izzik mert az okos a terep után nekinyomta a kezét a tárcsának. Ezért megégette fullra a csuklóját. :D :D Na az Õ kezze izzik. ;D
Az én kezem már nem izzik.
"Amc és VDaNi" >>> Ne említsetek egy lapon minket ha megkérhetném. Köszönöm!

Sziasztok

VDaNi

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás

Más, tegnap csüt. láttam egy Stinkys (2003) srácot a szarvas térnél. Nem ismer valaki magára? Mondjuk én autóban voltam, de ha jól láttam akkor a srácon sapka volt, hátizsák ill. sebhelyes volt az arca....

szi mastiff!!
én csütörtökön láttam õtet és õ jött oda nagy örömömre aki megnézte a bicóm!!!akartam írni hogy elesett csak gondoltam akkor az se tetsszett volna nektek!!
állítólag a janin esett el vmi k2 navazetû dolgon???!!!
a jobb arca sérült meg!!!most nincs rendes féke csak hátul egy deore hidrás és késsz!!/de így is szép///
AMC

Mr.X

Mr.X

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Kössz a válaszokat, megfogadom. Új felálás:KONA Scarp, Marzocchi Junior T és Hayes HFX 9.És ez jó lessz. 8) Remélem.De még van 2 hónap a vásárlásig. :(

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás
Más, tegnap csüt. láttam egy Stinkys (2003) srácot a szarvas térnél. Nem ismer valaki magára? Mondjuk én autóban voltam, de ha jól láttam akkor a srácon sapka volt, hátizsák ill. sebhelyes volt az arca....

mastiff

mastiff

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás
Egy darabig nem, néztem be ide... hát nem kispályás a topic az biztos. :)
fityisznek igaza van VDAni és AMC ! Írjatok naplót!

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
dan inem értem hogy mitõl izzik úgy az ujjad ;D szóval akarom mon- Dani a tárcsaféked!!!
Mo.i körülményeket még az RSt-nek is bírnia kéne??? nem?? ::)

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Sziasztok!

SORRY, SORRY, SORRY!
Tegnap nagyon siettem ezért nem nagyon figyeltem mit írok. Ráadásul még amc is felidegesített.

BombrideR, Zsomi :->>> :) ;D

Bagi :->>>"Azt vettem észre, hogy míg régen sokkal hamarabb melegedett a fék, most már nem nagyon melegszik a fékhatás. "
Ez itt ez akart lenni:
Azt vettem észre, hogy míg régen sokkal hamarabb melegedett a fék, most már nem nagyon melegszik a fék, ezért nem gyengül a fékhatás.

Sziasztok

VDaNi

U.I.: még1x sorry

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

Azt hiszem én akinek már több mint negyed éve meg van a bringám.......

azt hittem csak addig vagtad a centit , amig megvetted ..

tortat rendeljek gyertyakkal.??

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
amikor a végére értem az a hang jutott eszembe, amit akkor adsz ki amikor az ujjaddal mozgatod az ajkad, és ü-betüt mondasz,
bülübülübülü ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
fityisz:
priviben engedd ki a gõzt ;D

csak elõbb a törékeny cuccokat tedd el jó messzire ;)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Most összeszoritom a fogaimat, s azért se mondok semmi csúnyát, pedig nagyon bennem van.............

Irjatok inkább naplót!!

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
"Azt vettem észre, hogy míg régen sokkal hamarabb melegedett a fék, most már nem nagyon melegszik a fékhatás. "

Hmmm.Ez azért nem semmi... :o :o :o ::) ;D

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Sziasztok!

Amc-vel én voltam ma bringázni. ::)
Most már engem is nagyon kezd idegesíteni. Amc a maga 55 (!) kilójával és az abszolút nem bekopott fékével osztja itt az észt. lehet, hogy már 9 napja megvan a bringája de abból 1,5-t defektes volt és nem tudott vele menni. Mivel a gumija aszfalton nem tapad annyira (ezért nem fékez nagyot, mert kopiiik), terepen meg még nem volt ezért eddig 1x nem fékezett egy erõset max 15-rõl akkor is a kerék leblokkolt a fék meg állt...
Azt hiszem én akinek már több mint negyed éve meg van a bringám beszélhetek bekopott fékekrõl. ;)
Én ugyan már voltam Jani hegyen idén de akkor -10, hó volt ezért nagy fékhatás nem kellett, tehát a fék nem kopott akkor be.:)
Ma viszont eléggé megküldtem a gépet, de azért még nam határon küldve, még volt bennünk (bringa, ÉN) tartalék. Azt vettem észre, hogy míg régen sokkal hamarabb melegedett a fék, most már nem érezhetõen, ezért nem csökken a fékhatás. Érezhetõen összesen 1x gyengült, akkor is csak kicsit pedig direkt próbáltam szivatni a féket, hogy melegedjen. Én 65-68 kg vagyok (nem a legtöbb, de amcnél 12-15 kg-mal több) és így is nagyon megfelelt ez a tfék. Összeségében nagyon tetszett a mai program, jót bringáztam és nagyon elégedett vagyok a bringámmal. A teló nem koppant be de hazafele a Margit hídnál kaptam egy defektet. Na nem fárasztalak többet de amc nagyon felb*szta az agyamat. Grrr.

Sziasztok

VDaNi

U.I. Amc tárcsaféke nem izzot, csak megégette vele a kezét ezért Õ izzot nem a tfék. ;D ;D

hogybeszélsz?!