Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Hát nagyon remélem, hogy le tudom dolgozni, különben kárbaveszik a többi alkatrész, vagy ki kell várnom a karácsonyt... akkor viszont már nem biztos, hogy Konát veszek, lehet, hogy DMR-t, de jó lenne, ha tényleg összejönne, oda vagyok meg vissza a Scabért...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
wow!
Brother srác nagyon vágja a témát!

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
BrotheR neked nagy mázlid lesz ezzel a kis géppel? És vázat tuti le fogod tudni dolgozni ha nem lesz szponzorból?

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
A narancssárga szín csak a Kona Team festés...
Robbie "Air" Bourdon - Stinky Dee-Lux
Joe Schwartz - Stinky Dee-Lux / Stinky Nine
John Cowan - Stinky / Chute (Chute-al nyomja a loop-ban, Stinkyvel a Dirtön)
Grant Allen - Stab Primo
és most csatlakozott Dave Wattson, és Stabbel fogja küldeni

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
milyen?
melyikre gondolsz?

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
amivel a disirorder III-ban nyomják a konások, az a narancssárga, annak mi a pontos neve?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
BrotheR: köszi, kielégítõ válaszokat kaptam. :)

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Na megjöttem, látom van sok kérdés...
Rob: DK Iron Crosst a Velvártba lehet kapni 16000-ért, és az BMXes tengellyel van, amit ki kell cserélni, hogy montiba betehesd, de lehet hogy már van montis tengelyel is. Én 4000-ért vettem használtan, és ki kellett cserélni a tengelyt, mert elferdült, de úgyis ki kellett volna, és pár tüske letört, csak az arc nem tudta, hogy cserélhetõ töskés....
Tamaskaa: A Z3as is kissé tuningolt, a válla egy Drop Offé, a becsúszók pedig még régen ugyan olyanok voltak minden telónál, csak ez egy kicsit rövidebb, mivel csak 8at mozog, de a kisebb erõkar miatt nehezebben is törik ki, és a booster is Drop Off-ból van.... így azért kissé etalon, csak a Bolt-on tengely hiányzik, de evvel is könnyebb
Külsõkérdés: A Boazobeana-ra csak rá van írva, hogy 2.35, igazából, ha Speedtracker 520-as felnire teszed rá, max. 2.1-esnek felel meg... de azért kell elõre inkább a jó gumi, mert az azért nagyobb gáz, ha valahol kicsúszik az elsõ kerék, azt nehezebb korrigálni, de ha a hátsó csúszik, az nem gáz...ha valaki tud farolni, akkor azt is tudja kontrollálni. És a slick pedig a betonra jó... én nem akarok ezzel a bicóval nagyon füld terepen menni, a dirtelésen kívül... aki tud manualozni, egyszer próbálja ki terep gumi helyett slickel, és 4.5 bar-ral az Istenhegyin a manualozást, slick külsõvel csak úgy siklasz... és ezért nem akarok ballonosabb külsõt hátra, mert avval jobban letapad a kerék, és nem megy annyira (mármint a manual)... igaz, terepen kissé nehéz lesz majd megállni vele, fõleg csak hátsó fékkel, de majd belejövök... csak legyen már kész végre...

alligator

alligator

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Abban lehet vmi amit zo-lee mond!
Nekem is hasonlo sejtéseim vannak,de az igazi okára én is kíváncsi lennék!
Az is lehet hogy elb...ott leérkezésnél nem reszeli le a heréidet! ;D ;DLegalábbis annyira...
Vagy mégis a kártyalap...? ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
akkor egykerekezes kozben zavarja!

de lehet lopes berakott egy magyar kartya lapot a tamvillahoz, hogy kerepeljen es amiatt nem fer el! :-)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
...kérem kapcsolja ki. ;D

De a Lopes faternak Ruckusa van, és abba elférne a nagyobb gumi is. Akkor?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mivel hatulra nemfer be!!!! :-)

talan azert mert ha ulsz rendesen a nyeregben akkor az elso gumi hamarabb csuszik meg!!! :-)

egyebet nem tudok elmondani ...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Most olyan okos lettem! :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
e Traktion: tapadás
e Spur: nyom
treu: hû, hûséges

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
en sejtek vmit, habar lehet hogy hülyeseg, radasul csak nemetül tudom: talan traktion, spurtreue!? ???
nameg hatul a semislick, hogy gyorsabban ratudj menni a jumpokra!?

ha baromsag, nyugodtan szoljatok le! ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
BrotheR: sztem ideális ugrándozni ez az összeállítás, csak a Z3 sántít kissé.... ::) Merevvilla nem volna jobb? Tudom, hogy aki tud, annak mindegy, lásd Mike King és a SID esetét, de nem félsz kicsit? ??? A fékkarokat több mint ingyen kaptad, jónagy mákod volt, az tuti. :D Amúgy minden klafa. Egy kérdés még? miért jó ez a megoldás, hogy elõlre felteszünk egy 2.35-ös, vagy 2.5-ös külsõt, hátra meg egy 2.1-es semislicket? Brian Lopes is így adja, úgyhogy biztos van benne ráció, csak émmég nem jöttem rá a miértre.

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
nem joghurtos?! ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D ;D

na igen... errõl a géprõl még a leglilább teljfeles ködös álmaimban sem mertem elõjönni...
most meg... :-X

;D ;D ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Emléxem, még mikor kicsi Phorumus Maximus voltam Para bácsi, aki már akkor is admin volt egy szép szürke Ruckus-ról álmodott... :)
Hova jut a világ....

BrotheR

Honnan szedel DK Iron Cross-t? És mennyi? Nekem is kell.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy...

köff mindenkinek... IGENCSAK BÜSZKE VAGYOK MOST! 8)

Amúgy nem levegõstag van benne, mert kicsit borsódzott ahátam a levegõstémától, így egy FOX VANILLA rugóstag (650/41) van benne... konkrétabbat ne nagyon, max a színét kérdezzétek, sajna hóthüje vagyok még a témához... :(

Amúgy a lovat "építettem" ;D azaz érsd nagyja részt a STINKY alkatrészei, a többi meg ígényem szerinti csere... sajna a SRAM 9es fogsor lemaradt a cserelistáról, pedig nagyon akartam... na majd késõbb ;)

Üdv, PéeF