Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kona

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4204 hozzászólás a témában

GOD

GOD

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
nekem csak az a bajom vele hogy mindenkinek a PolarX-je és azt utálom ha vmi ugyanolyan jön velem szembe tömegszámra mint ami nekem van.
amugy is a PolarX csak az árához viszonyított "tudása" miatt kiemelkedõ......

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ha tényleg olyan félelmetes dolgokat csinál a bátyád haverja,akkor örüljön,h nem tört még L a váz nyaka
ált,ha vmi rossz,az nem azt jelenti,h MINDEN esteben törik,hanem csak annyit,h nagyobb az esély rá,h meghal...
Mefi alatt is szolgált 1 ilyen,(Dual Fun)az is sokat bírt ;D
mindenesetre az UMF 44e,annyi pénzért már veszel egy PolarX-et és egy Gigapipe-ot bele,és sokkal jobban jártál... :-X

GOD

GOD

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
írta: kala_kala dátum: ma 09:17:22pm
UMF LOL...Sztem Meridáéknak nem fexik nagyon ez a DH/FR vonal,nem kéne erõltetni...

hát xerintem azért a dual fun eléggé ott van, azért az 1 eléggé yo váz, bátyám haverjának az van és eléggé félelmetes dolgokat bír a srác alatt és mivel az UMF=dual fun 2 ezért gondoltam rá....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
UMF LOL...Sztem Meridáéknak nem fexik nagyon ez a DH/FR vonal,nem kéne erõltetni...
Nem lesz vmikor még 1 olyan leárazás,mint anno a Stinkyknél? :(
Akkor kellett volna venni EZERet...

GOD

GOD

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
THX
akkor ugy néz ki hogy jövõ hét végén már az authorommal megyek zúzni a Tmát ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
kérdés? nem nem jobb tökmás szvsz. a scab XXX cromoly megölhetetlen és normálisan néz ki, nem ilyen atomvaskos. csak kona ;D bocs minden kona rajongótol, de vhogy én nem bírom konáékat... ebben benne lehet a x-FUCKtor hozzáállása is :-\ dualra inkább umf streetre meg scab, author meg kettõ között van sztem.

GOD

GOD

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
akarok venni a Moongoose(remélem yol írtam)-om helyett 1 dual-freeride gépet és 3db gondolkodom: az umf mert nagyon tetszik az author A-Gang és a Kona scab. (idáig az author veri az umf-et de érdekelne hogy a scab szerintetek jobb lenne-e mint az author)

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Kössz a segítséget!

Nem cc-versenyre kell a gép ezért is tetszik a Hoss, de azt nézem hogy a Caldera (50) és a Cinder Cone (40) között sem anyagban sem pedig geometriában nem látok különbséget bár lehet hogy geo-ban van valami mert a honlap mintha azt irná a Calderára hogy a versenygépek (Kula?) geometriájára készült csak anyagban tér el tõlük ???

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Bocsánat ez elõzõ hozzászólásomat annyival javítanám hogy a Kula alatt nem a Cinder Cone hanem a Caldera van ami 50e.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hoss....
marmint cc versenyzesre nem ez valo, de kemeny odaveros cc-re meg kivalo....

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
A Kula alatt van eggyel a Cinder Cone asszem. Az 40e.

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Sziasztok!

Kéne egy kis segítség! Szertnék egy Kona vázat, valami olyat ami kemény XC-re jó! Merevfarú és nem kerül annyiba mint egy Kula.

Elõre is kössz!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Én scrap-el küldöm és egészen elfogadható az ár-teljesítmény ;D arány.A telót jobb mozo r500-ra cserélni, mert a bomber(igaz, hogy még nem volt olajozva)keveset mozog a kápolnán, de egy 10 cm-es szintnél bekoppan.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Üdv!

Köszi Lor,nézegetek mindenfele,de sajnos nem sok idõm jut erre,bocs,ha nem találtam meg az ide vágó részeket.Ha tudnál linket adni,ahol találok infót,azt megköszönném.

FS

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha nem csak ide neznell be akkor mar tudanl rola vmit

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Tud már valaki valamit az új Stinky-rõl? (2K4)
pl a Marzó drop off villája milyen,fékek,rugóstag,stb.
Nem az érdekel,mi van a gyári palettán,hiszen az az oldalukon is megvan,hanem saját tapasztalatok...:)
Bár még szerintem meg sem jöttek a bringák..:)

Üdv: FS

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
A Caprine-hez képest abban különbözik hogy pl az alsócsõ mindenütt ugyanakkora átmérõvel rendelkezik (ez nekem nagyon tetszik benne). Nagyobb falvastagságú csövekbõl van, a hátsó háromszög is merevebb sztem. Ja egyébként nehezebb is mint a Revenge, de ez nekem nem döntõ szempont, nemérdekel. XT váltó már megvolt a Caprine-n is.
Majd még a nyerget kéne kicserélni mert nyomja a tökömet :), akkor még a kormányszárat is, ja vele együtt kormányt, bowdenezést, most lesz új kmóra, szal van még dolgom. Csak a pénzem fogy. :P

vendég__*

vendég__*
  • vendég
a telót minek..? cserélted.. a váz miben jobb mint a caprine? szvsz nagy különbség nincs, csak ez jobban néz ki. mondjuk ez így kurvajol néz ki ;D látom kapott egy xt hváttót hátra, az se csúf ;D ezzel már lehet cczni

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Feltöltött kép

További képek:

http://kep.tar.hu/er...03297&beginnum=

B._Szabi

B._Szabi

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Szép a kék-fehér Kula!

Gratula!

Én most tuningolom az enyimét! Titáncsavarok, miegymás...