nekem csak az a bajom vele hogy mindenkinek a PolarX-je és azt utálom ha vmi ugyanolyan jön velem szembe tömegszámra mint ami nekem van.
amugy is a PolarX csak az árához viszonyított "tudása" miatt kiemelkedõ......
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Started by
Endroo
, 2001. September 09. 01:46
Posted 2003. November 17. - 16:02
Posted 2003. November 16. - 22:42
ha tényleg olyan félelmetes dolgokat csinál a bátyád haverja,akkor örüljön,h nem tört még L a váz nyaka
ált,ha vmi rossz,az nem azt jelenti,h MINDEN esteben törik,hanem csak annyit,h nagyobb az esély rá,h meghal...
Mefi alatt is szolgált 1 ilyen,(Dual Fun)az is sokat bírt ;D
mindenesetre az UMF 44e,annyi pénzért már veszel egy PolarX-et és egy Gigapipe-ot bele,és sokkal jobban jártál... :-X
ált,ha vmi rossz,az nem azt jelenti,h MINDEN esteben törik,hanem csak annyit,h nagyobb az esély rá,h meghal...
Mefi alatt is szolgált 1 ilyen,(Dual Fun)az is sokat bírt ;D
mindenesetre az UMF 44e,annyi pénzért már veszel egy PolarX-et és egy Gigapipe-ot bele,és sokkal jobban jártál... :-X
Posted 2003. November 16. - 22:32
írta: kala_kala dátum: ma 09:17:22pm
UMF LOL...Sztem Meridáéknak nem fexik nagyon ez a DH/FR vonal,nem kéne erõltetni...
hát xerintem azért a dual fun eléggé ott van, azért az 1 eléggé yo váz, bátyám haverjának az van és eléggé félelmetes dolgokat bír a srác alatt és mivel az UMF=dual fun 2 ezért gondoltam rá....
UMF LOL...Sztem Meridáéknak nem fexik nagyon ez a DH/FR vonal,nem kéne erõltetni...
hát xerintem azért a dual fun eléggé ott van, azért az 1 eléggé yo váz, bátyám haverjának az van és eléggé félelmetes dolgokat bír a srác alatt és mivel az UMF=dual fun 2 ezért gondoltam rá....
Posted 2003. November 16. - 22:17
Nem lesz vmikor még 1 olyan leárazás,mint anno a Stinkyknél?
Akkor kellett volna venni EZERet...
Nem lesz vmikor még 1 olyan leárazás,mint anno a Stinkyknél?
Akkor kellett volna venni EZERet...
Posted 2003. November 16. - 17:38
vendég__*
Posted 2003. November 16. - 16:45
kérdés? nem nem jobb tökmás szvsz. a scab XXX cromoly megölhetetlen és normálisan néz ki, nem ilyen atomvaskos. csak kona ;D bocs minden kona rajongótol, de vhogy én nem bírom konáékat... ebben benne lehet a x-FUCKtor hozzáállása is :-\ dualra inkább umf streetre meg scab, author meg kettõ között van sztem.
Posted 2003. November 16. - 15:43
akarok venni a Moongoose(remélem yol írtam)-om helyett 1 dual-freeride gépet és 3db gondolkodom: az umf mert nagyon tetszik az author A-Gang és a Kona scab. (idáig az author veri az umf-et de érdekelne hogy a scab szerintetek jobb lenne-e mint az author)
Posted 2003. November 14. - 02:37
Kössz a segítséget!
Nem cc-versenyre kell a gép ezért is tetszik a Hoss, de azt nézem hogy a Caldera (50) és a Cinder Cone (40) között sem anyagban sem pedig geometriában nem látok különbséget bár lehet hogy geo-ban van valami mert a honlap mintha azt irná a Calderára hogy a versenygépek (Kula?) geometriájára készült csak anyagban tér el tõlük ???
Nem cc-versenyre kell a gép ezért is tetszik a Hoss, de azt nézem hogy a Caldera (50) és a Cinder Cone (40) között sem anyagban sem pedig geometriában nem látok különbséget bár lehet hogy geo-ban van valami mert a honlap mintha azt irná a Calderára hogy a versenygépek (Kula?) geometriájára készült csak anyagban tér el tõlük ???
Posted 2003. November 13. - 21:21
Bocsánat ez elõzõ hozzászólásomat annyival javítanám hogy a Kula alatt nem a Cinder Cone hanem a Caldera van ami 50e.
Posted 2003. November 13. - 18:37
Posted 2003. November 13. - 17:56
Posted 2003. November 13. - 15:56
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség! Szertnék egy Kona vázat, valami olyat ami kemény XC-re jó! Merevfarú és nem kerül annyiba mint egy Kula.
Elõre is kössz!
Kéne egy kis segítség! Szertnék egy Kona vázat, valami olyat ami kemény XC-re jó! Merevfarú és nem kerül annyiba mint egy Kula.
Elõre is kössz!
vendég__*
Posted 2003. October 25. - 10:53
Én scrap-el küldöm és egészen elfogadható az ár-teljesítmény ;D arány.A telót jobb mozo r500-ra cserélni, mert a bomber(igaz, hogy még nem volt olajozva)keveset mozog a kápolnán, de egy 10 cm-es szintnél bekoppan.
Posted 2003. October 23. - 11:52
Üdv!
Köszi Lor,nézegetek mindenfele,de sajnos nem sok idõm jut erre,bocs,ha nem találtam meg az ide vágó részeket.Ha tudnál linket adni,ahol találok infót,azt megköszönném.
FS
Köszi Lor,nézegetek mindenfele,de sajnos nem sok idõm jut erre,bocs,ha nem találtam meg az ide vágó részeket.Ha tudnál linket adni,ahol találok infót,azt megköszönném.
FS
Posted 2003. October 22. - 23:48
Posted 2003. October 22. - 23:12
Hi!
Tud már valaki valamit az új Stinky-rõl? (2K4)
pl a Marzó drop off villája milyen,fékek,rugóstag,stb.
Nem az érdekel,mi van a gyári palettán,hiszen az az oldalukon is megvan,hanem saját tapasztalatok...
Bár még szerintem meg sem jöttek a bringák..
Üdv: FS
Tud már valaki valamit az új Stinky-rõl? (2K4)
pl a Marzó drop off villája milyen,fékek,rugóstag,stb.
Nem az érdekel,mi van a gyári palettán,hiszen az az oldalukon is megvan,hanem saját tapasztalatok...
Bár még szerintem meg sem jöttek a bringák..
Üdv: FS
Posted 2003. October 22. - 21:15
A Caprine-hez képest abban különbözik hogy pl az alsócsõ mindenütt ugyanakkora átmérõvel rendelkezik (ez nekem nagyon tetszik benne). Nagyobb falvastagságú csövekbõl van, a hátsó háromszög is merevebb sztem. Ja egyébként nehezebb is mint a Revenge, de ez nekem nem döntõ szempont, nemérdekel. XT váltó már megvolt a Caprine-n is.
Majd még a nyerget kéne kicserélni mert nyomja a tökömet , akkor még a kormányszárat is, ja vele együtt kormányt, bowdenezést, most lesz új kmóra, szal van még dolgom. Csak a pénzem fogy.
Majd még a nyerget kéne kicserélni mert nyomja a tökömet , akkor még a kormányszárat is, ja vele együtt kormányt, bowdenezést, most lesz új kmóra, szal van még dolgom. Csak a pénzem fogy.
vendég__*
Posted 2003. October 22. - 20:19
a telót minek..? cserélted.. a váz miben jobb mint a caprine? szvsz nagy különbség nincs, csak ez jobban néz ki. mondjuk ez így kurvajol néz ki ;D látom kapott egy xt hváttót hátra, az se csúf ;D ezzel már lehet cczni
Posted 2003. October 22. - 17:53
Posted 2003. October 20. - 15:18
Szép a kék-fehér Kula!
Gratula!
Én most tuningolom az enyimét! Titáncsavarok, miegymás...
Gratula!
Én most tuningolom az enyimét! Titáncsavarok, miegymás...