Jelentkezz be Regisztrálj
Kona
Írta 2007. február 17. - 08:30
Írta 2007. február 17. - 01:10
Írta 2007. február 16. - 23:41
? majd sok könyvet olvasok D
off
ez látod egy nagyon jó gondolat, mielõbb kezdj neki.....
on
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. február 16. - 22:29
ezt nekem céloztad?ezeket nemtom majd sok könyvet olvasok hátha valamelyikbe benne lesz:D:Dstinky? scrap?
Írta 2007. február 16. - 19:56
...Hát eléggé a teljesítmény orientál részleg felé húzok!!...
akkor nem kérdéses. nekem nagyon tetszik az idei kula supreme! nah az teljesítmény orientált! nem ám az ilyen 2,5 kilós vasak!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. február 16. - 19:42
stinky? scrap?
Most miért a scrap az lényegében csak önmagát minõsíti:)
Írta 2007. február 16. - 19:29
Írta 2007. február 16. - 17:27
a kula tudtátok hogy lajhárt jelent?azért nem tudom hogy a kona ilyen nevet ad a bringáinak...:wtf:
Írta 2007. február 10. - 18:09
Írta 2007. január 30. - 18:35
Na en inkabb el is megyek egyet bringazni....
http://soloszabi.blogspot.com
Írta 2007. január 30. - 18:18
mivel újat nem próbáltam /de lenne kedvem :)/ igy nem tom....de sztem a rövidebb linkplate miatt tán érzékenyebb lehet a mozgás.....de lehet pont nem.....Azannya, Szent Adathalmaz!!!
És a mûködése hogyan változott ezen módosítások következtében?
(Ugyanis ezt még én sem tudom.)
de ha van a kezed ügyében elfekvõ újfajta kikapu szivesen kipróbálom
vendég_unit_*
Írta 2007. január 30. - 17:39
nem kötekedésképp csak úgy, a nem váltaztattak úgy néz ki hogy 2004-ig 165/38 rtgból volt 3,5" útja, ez ugye 1:2,33 áttétel, 2005 tõl 200/50-es tag 4" rugóút, az ugye 1:2 áttétel, sokkal rövidebb linkplate.....valamint 2004 ig kerek vázcsövek, 3 féle változat úgymint, sima strapa alu, easton alu, szkandium.......2005 tõl "bézbóllütõ" csövek és nincs easton csöves változat....
Azannya, Szent Adathalmaz!!!
És a mûködése hogyan változott ezen módosítások következtében?
(Ugyanis ezt még én sem tudom.)
Írta 2007. január 30. - 17:32
En most nagyvonalakban gondoltam!
Írta 2007. január 30. - 16:11
nem kötekedésképp csak úgy, a nem váltaztattak úgy néz ki hogy 2004-ig 165/38 rtgból volt 3,5" útja, ez ugye 1:2,33 áttétel, 2005 tõl 200/50-es tag 4" rugóút, az ugye 1:2 áttétel, sokkal rövidebb linkplate.....valamint 2004 ig kerek vázcsövek, 3 féle változat úgymint, sima strapa alu, easton alu, szkandium.......2005 tõl "bézbóllütõ" csövek és nincs easton csöves változat....NRS-halott...most mar Anthem van. A MBUK tesztje alapjan osszesitettben nyolc pontot kapott a tizbol.. ahol megcsuszott, az a kiallvatekeres resz volt. A tizbol mindossze 6ot szavaztak neki. Tovabbi teny, hogy a versenyzok bringai mar lockolhato rugostaggal hagytak el a gyarat.... Nekem o all a harmadik helyen.
Epic-mukodik, bizonyitott, szep, jo. SZvsz e konstrukcio mogott all a legtobb tervezes, teszteles..
Egyetlen egy problema vele.. a Brain.. haz az egyszer bedoglik (pedig beszokott..) akkor aztan gyozd kivarni, amig megmekkelik neked.. es az helyere mast be nem teszel.
Kikapu- ez az a vaz, amin talan evek ota nem valtoztattak semmit (max a rugoutjat csokkentettek, hogy jobban XC-sitsek) Egy jol bevalt, jol atgondolt rendszer, letisztult vonalakkal , semmi hokusz pokusz...adsz neki egy konnyu blokkolhato rugostagot, veszed a skandium valtozatot es maris tied az egyik legkonnyebb osztelos XC vaz, ebben az arkategoriaban....
Írta 2007. január 30. - 14:36
Jó akkor mit javasoltok NRS Epic vagy Kikapu ???Hát eléggé a teljesítmény orientál részleg felé húzok!!Szóval így kelelne,meg fõleg ár érték arányban!!
NRS-halott...most mar Anthem van. A MBUK tesztje alapjan osszesitettben nyolc pontot kapott a tizbol.. ahol megcsuszott, az a kiallvatekeres resz volt. A tizbol mindossze 6ot szavaztak neki. Tovabbi teny, hogy a versenyzok bringai mar lockolhato rugostaggal hagytak el a gyarat.... Nekem o all a harmadik helyen.
Epic-mukodik, bizonyitott, szep, jo. SZvsz e konstrukcio mogott all a legtobb tervezes, teszteles..
Egyetlen egy problema vele.. a Brain.. haz az egyszer bedoglik (pedig beszokott..) akkor aztan gyozd kivarni, amig megmekkelik neked.. es az helyere mast be nem teszel.
Kikapu- ez az a vaz, amin talan evek ota nem valtoztattak semmit (max a rugoutjat csokkentettek, hogy jobban XC-sitsek) Egy jol bevalt, jol atgondolt rendszer, letisztult vonalakkal , semmi hokusz pokusz...adsz neki egy konnyu blokkolhato rugostagot, veszed a skandium valtozatot es maris tied az egyik legkonnyebb osztelos XC vaz, ebben az arkategoriaban....
Írta 2007. január 29. - 22:37
akkor epic, de az nem olcsóJó akkor mit javasoltok NRS Epic vagy Kikapu ???Hát eléggé a teljesítmény orientál részleg felé húzok!!Szóval így kelelne,meg fõleg ár érték arányban!!
Írta 2007. január 29. - 22:33
Írta 2007. január 29. - 19:38
az epic védelmében annyit, hogy nem mozog, illetve az nrs sem. a titka, hogy jól kell beállítani. és akkor csak akkor mozog, ha szükség van rá.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. január 29. - 19:32
Írta 2007. január 29. - 18:31
1, ilyen cc váz szinten ezt nem fogod érezni....Arra lennék kíváncsi h igaz e amit hallottam,h a kona ösztelósok forgás pontjai úgy vannak elhelyezve(engemm ost a kikapuk érdekelnének) h a tárcsafék blokkolásakor felkeményedik a rugóstag és csomó rugóút elvész!!Igazez??És ezek a vázak emnnyire pogóznak kiálláskor emrt nézegettem képet kikapuról meg NRSrõl de talán félcenti eltérés van a 2között!!!Arra azt mondják h pogózás mentes,mondjuk én már tekertem mûúton NRS mellett és az is mozgott azért!!Szóval h van ez??Elmagyarázná nekem valaki?!
2, nrs-nél jobban pogozik, ha sokat tekersz kiállva lokos tag kell bele