Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2648 replies to this topic

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

sala es clio: biztosak vagytok benne, hogy az egesz csaladi szennyest ki akarjatok teregetni? csak mert igy mar kicsit zaftosabbak vagyunk, mint akarmelyik delamerikai szorozat. engem nem zavar amugy :D

Sztem itt lezárult a levélhistória. A szennyes ügyileg a legjobb részek még homályban maradtak ;)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nyolc és fél óra, na ennyi használat után tuti fáááááájt már szerencsétlen baromnak :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
és mitõl félsz? add önmagad, nem kell színészkedni. ennyi. esetleg kezdésnek vigyél neki egy csokor virágot....

amúgy meg:

Augusztus 5-én rendezik meg az elsõ londoni önkielégítõ marathont, és egyben világcsúcsot is felállítanak. A szervezõk célja a nyolc és fél órás maszturbálási világrekord megdöntése. Lesz, aki csak gyorslövészetre megy el, de lesznek, akik órákig le sem veszik magukról a kezüket. Egyúttal szeretnék, ha az adott idõn belüli legtöbb orgazmus rekordja is megdõlne. A kaliforniai székhelyû Szexért és Kultúráért Központ, mely évek óta szervez hasonló rendezvényeket az Államokban, reméli, hogy a londoni önkielégítõ marathonon több tízezer font jótékonysági célokra szánt bevétel összegyûlik. Az exhibicionistább résztvevõk színpadon csinálhatják, de a szégyenlõsebbek elvonulhatnak férfi, nõi, illetve vegyes szobákba. (forrás: színes mai lap)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
este tali.
félek.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Tamáska: nem ismerlek, de aki Biohazardtól bármit szívesen, az haver!

alapvetoen csak a judgement night tetszett emg, aztan baratnom felhomalyositott, hogy van neki tobb is. :) azota neha hallgatom, jol esik

[ez nem volt teljesen off topik, mert szerepelt benne a baratno szo :D]

sala es clio: biztosak vagytok benne, hogy az egesz csaladi szennyest ki akarjatok teregetni? csak mert igy mar kicsit zaftosabbak vagyunk, mint akarmelyik delamerikai szorozat. engem nem zavar amugy :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
akarsz beszélni róla Dig?
Clio: nem basztalak le de igy elég nehéz levelet átvenni, hogy határidõn kivûkl kellene elmennem érte...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
:puke:

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
És Clio ne aggódj, követem itt a dolgokat a kólám mellõl, csak nem mindig érek rá, mert a kislányokat kell itt fotóznom vagy okítanom:-)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Azt tanusíthatom, hogy Clio tényleg mindig a hátsókra vadászik. És egyébként indok nélkül is kiszolgálja magát. Legalábbis az enyémmel...:)

Ha már zene és Sziget, akkor Therapy?. Erek vagdosásához a Me vs. You címû tételt ajánlanám sötét szobában hallgatva. Ebben a mûfajban az írek verhetetlenek.

Tamáska: nem ismerlek, de aki Biohazardtól bármit szívesen, az haver!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
info kukac sziget pont hu

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
OFF
Ha valaki tud melót a Szigeten, akkor szóljon bitte. Köszi.
ON

evvagyokén

TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Kicsim összetörte magát.

Jobbulást neki.

evvagyokén

TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Clio: elég nehéz ugy átvenni egy levelet amit 10 napon belül tehetném meg, hogy 12napra rá adod oda az értesítõt. A számla meg meg lesz szüntetve tündérvirágszálam....

Akkor adtam át, amikor kaptam. Elõtte nem voltam itthon egy hétig. Nehogy már én legyek lebaszva, mert hozzám jött a levél. EHH. Számla nem érdekel, csak levelet ne kapjak, ami neked szól...

evvagyokén

TÉGY!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Kicsim összetörte magát. Majdnem elütötték de õ elkapta a kormányt igy csak egy oszlopon esett keresztül. Térdficam+horzsolás, ujjficam.
de már kezd jól lenni
:(

fuck me, i'm famous!

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts

Ajánlom figyelmedbe a 'Portishead - Roads' feltöltött koncertváltozatát. Nagyon-nagyon finom, este szembeautózva a lemenõ nap utolsó sugaraival - rendszeresen ez szól Debrecenbõl hazafelé jövet.

Nagyon kellemes... Ismerem a Portisheadet, de ezt a számot speciel nem ismertem.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Clio: elég nehéz ugy átvenni egy levelet amit 10 napon belül tehetném meg, hogy 12napra rá adod oda az értesítõt. A számla meg meg lesz szüntetve tündérvirágszálam....

fuck me, i'm famous!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Ajánlom figyelmedbe a 'Portishead - Roads' feltöltött koncertváltozatát. Nagyon-nagyon finom, este szembeautózva a lemenõ nap utolsó sugaraival - rendszeresen ez szól Debrecenbõl hazafelé jövet.
"In idem flumen bis non descendimus"

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
Zorg, annyira nem különbözik az ízlésünk :) Lamb Gabriel kötelezõõõõõõõõ!!!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
bepötyögés mûködött. Nem vagyok én most eléggé lelassulva ehhez :D

evvagyokén

TÉGY!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Elszúrtad a linket.
http://bikemag.hu/radio

Javítottam, bocs és kösz.
Ha a 'POP-UP' opcióra böktök kicsi új ablakban futhat akár a háttérben is.
"In idem flumen bis non descendimus"