Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2648 replies to this topic

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts

Amúgy én meg smseket szeretem tartogatni (mer' az van :P :(), ha valaki olyantól kaptam, hogy.... és emlék :)

Én is megtartom azokat az sms-eket, amik emlékeztetnek egy kellemes pillanatra. Bár elõfordult már, hogy belémnyilalt, hogy az sajnos lehet, hogy csak arra a pillanatra vonatkozott. Nem baj, azért hátha mégsem ;)

Kala, nekem ez a pénzes sztori nagyon tetszik!!!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
jaj, nem kell azt olyan komolyan venni, ez inkább csak egy közös hmm rítus, ugyanis meg voltunk gyõzõdve h a problémás szakítás után mindketten kidobunk/dobozolunk mindent, ami a másikhoz köthetõ, és kb kötelezõ havi panel (hmm, így belegondolva kb havonta beszélgetünk ) h "na, kidobtál már mindent?" :)

blog kikapcs itt, úgyis jön haza az asszonyka :) :love2:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
dehogyis. amit mindenkitõl kérdeznek! tudod, lenyeli-e?! :D

ejj, kicsit lassú voltam. nem kellett volna annyit telefonálnom, aztán akkor feltûnt volna, hogy megelõztek... :(

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nem az, hogy megtartja, hanem, hogy számonkérik rajta.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Egy kicsit segítek: "és lenyeli???" :)

Amúgy én meg smseket szeretem tartogatni (mer' az van :P :(), ha valaki olyantól kaptam, hogy.... és emlék :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
??
mi a fõ kérdés? hogy normálisak vagyunk-e? :)

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 posts

hmm végülis beváltva sztem nem lesz, még így, sunyiban sem :D
mivelhogy kilátásba helyezte, h idõnként ellenõrzi, h megvan-e még, mint a levelei és más cuccok
én is kedvelem, még ha nem is úgy alakítottuk végül az életünket, ahogy akartuk...
remélem ez még itt nem OFF :)

Ez még nem, de az már igen, hogy még nem válaszoltál a föö kérdésre ami mindannyiunkban felmerült.....
:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

mivelhogy kilátásba helyezte, h idõnként ellenõrzi, h megvan-e még, mint a levelei és más cuccok

kicsit betegesnek tartom ezt már.... Feltöltött kép

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
hmm végülis beváltva sztem nem lesz, még így, sunyiban sem :D
én is kedvelem, még ha nem is úgy alakítottuk végül az életünket, ahogy akartuk...
remélem ez még itt nem OFF :)

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
jah, kala, így más értem (mosolyog)...amúgy az MNBben ott ahol az apróbeváltó/számoló gép van, ott beváltják a szakadt pénzeket, õsrégieket is, felületarányosan (komoly....felosztják az eredeti pénz felületét annyi kockára amennyit ér, és egy gép kiszámolja hogy mennyi részt fed le a te részed. uh esélyes hogy nem pont 5000ftod lesz ....)

kevés olyan lükét ismerek, aki tizes bankókat szór el az úton

kedves tõled :D;)....azért minden bohósága ellenére aranyos kislány, nem kell bántani, én szeretem (nem félreérteni......:D)
Meguntam az aláírásom....

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
osztálytársam egy 2000-est hagyott benn a kemencében (egy telefon társaságában :D). kicsit megégett, kb. 80%a maradt ép. bevittük a Postára, ahol átadtuk a néninek, (ott cseszegetett, hogy mi a f...szt csináltunk vele...), aztán kért egy személyit, felvette az adatokat és hozott egy friss 2000-est.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ha osszeragasztod akkor a bankban bevaltjak egy ujra, vagy ket otosre ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
tjah, nem, csak ööö... na ezt elmesélem inkább
szóval tekertem hazafelé pénteken, és találtam egy tízezrest az utcán, a Magnetta elõtt, ahol egy becses csapattársad, régvolt szerelmem dolgozgat néha, hogy összeszedje az új Trek vázra valót
elsõnek nem akartam hinni a szememnek, mert pár napja is láttam nem messze hasonlót, csak arra nagy betûkkel rá volt nyomva, h "minta", de azért a zsebembe gyûrtem, h majd otthon megnézem, h ki nyomtatta :)
aztán otthon rájöttem, h jééé ez valódi... mondjuk volt már akkor is bennem egy fura érzés, h kevés olyan lükét ismerek, aki tizes bankókat szór el az úton, még mondtam is anyámnak, h milyen móka lenne, ha az övé lenne...
hááát, aznap pont írt x hét kommunikációs szünet után, és arra tereltem a szót, h vesztett-e L valamit mostanság, és igen, egy tizest, másfél hete... áll a földön, azért erre mennyi volt az esély?
aztán most éjjel idáig azzal szórakoztunk, h mi legyen a pénzzel; õ már lemondott róla, és lelkiismeretfurdalása lett volna, ha megszabadít a talált pénztõl, amit lehet, nem is õ vesztett el, nekem meg fordítva, nem akartam elrakni, hogy tudom, h órákat laminált érte hogy meglegyen az a Trek etc. aztán mivel nem jutottunk dûlõre, egyikünk sem volt hajlandó elrakni és elfelezni se tudtuk két ötös formájában, végül hmmm... szal a feleket elraktuk, lehet, emlékbe, nem tudom, a bankok beváltanák-e még két darabban, aztán lehet, jobb is így :) (annak ellenére, h mindketten teljes zsozsóhiányban szenvedünk :) )

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
mért, ha van akkor mi lesz? Bérgyilkos a szomszédom?:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
ma kettétéptünk egy tízezrest az ex-szel
vajh a sorsnak van humorérzéke?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
mégse. sorry- cancel

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Hallod Sala: V-E-G-A!:)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
OFF

Bazz Storm már rád sem ismernék olyan rég nem láttalak. Anno talán Sport sziget?

ja, lehet vmi olyasmi:)

Hát változtam biztos, de láttalak criticalon pl. csak úgy eltéptél a vegával mire feleszméltem...

ON

jobban vagyok egy kis :cheers: meg :cry: után

Ha esetleg valaki tud az 1980-as moszkvai olimpia kézilabda bronzmeccsérõl valamilyen képi anyagot, az ossza meg velem, legyen oly szíves!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
no, ennek örülök. Természetesen meg lesztek hívva, ha sikerül összehozni a dolgot.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
még mindig jobb mintha mennél még ha nem is hívnak;)

amúgy ha lesz parti (és ha én/mi is meg vagyok/unk hívva :D ;) ), akkor sztem nem gond 1-2e