tjah, nem, csak ööö... na ezt elmesélem inkább
szóval tekertem hazafelé pénteken, és találtam egy tízezrest az utcán, a Magnetta elõtt, ahol egy becses csapattársad, régvolt szerelmem dolgozgat néha, hogy összeszedje az új Trek vázra valót
elsõnek nem akartam hinni a szememnek, mert pár napja is láttam nem messze hasonlót, csak arra nagy betûkkel rá volt nyomva, h "minta", de azért a zsebembe gyûrtem, h majd otthon megnézem, h ki nyomtatta

aztán otthon rájöttem, h jééé ez valódi... mondjuk volt már akkor is bennem egy fura érzés, h kevés olyan lükét ismerek, aki tizes bankókat szór el az úton, még mondtam is anyámnak, h milyen móka lenne, ha az övé lenne...
hááát, aznap pont írt x hét kommunikációs szünet után, és arra tereltem a szót, h vesztett-e L valamit mostanság, és igen, egy tizest, másfél hete... áll a földön, azért erre mennyi volt az esély?
aztán most éjjel idáig azzal szórakoztunk, h mi legyen a pénzzel; õ már lemondott róla, és lelkiismeretfurdalása lett volna, ha megszabadít a talált pénztõl, amit lehet, nem is õ vesztett el, nekem meg fordítva, nem akartam elrakni, hogy tudom, h órákat laminált érte hogy meglegyen az a Trek etc. aztán mivel nem jutottunk dûlõre, egyikünk sem volt hajlandó elrakni és elfelezni se tudtuk két ötös formájában, végül hmmm... szal a feleket elraktuk, lehet, emlékbe, nem tudom, a bankok beváltanák-e még két darabban, aztán lehet, jobb is így

(annak ellenére, h mindketten teljes zsozsóhiányban szenvedünk

)