Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2648 replies to this topic

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
már minden oké!Dúl a láv tovább! :Dköszi mindent!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts

ÓÓÓÓÓ,BAZZZZZ!!!
Nem veszi fel a telefont ha hívom.
Azt hiszem mindent szétbasztam...

Ha személyesen nehéz lenne vele találkozni, akkor próbáld másik telefonról. Vagy tiltsd le a számkijelzést a mobilodon. Ha egyszer már felvette, csak nem fog letenni. Ha ezek után sem veszi fel, akkor vmi más gáz van.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
tudod hol lakik?
szerintem egy szál virággal ha becsöngetnél hozzá és bocsánatot kérnél, biztos jól esne neki!

(én örülnék, ha egy megbántás után egy üveg sörrel kopogtatna a kedves. biztos õ is díjazza a virágot :))

(ne küldess rózsacsokrot, mert az nagy veszteség, ha bebukod. nem igazán éri meg... tapasztalat ;))

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
part 2.
Mint nõ aszondom, hogy egy bocsánatkérés nem mindig elég. Ha tényleg szereted, akkor türelem ;). És erõsen figylej rá, hogy ne történjen ilyen még egyszer, mert akkor vszeg annyi.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
Ilyenkor aza kérdés, hogy hanyadik alkalommal hibáztál, és, hgoy neki milyen hasonló emlékei vannak. Lehet, hogy mással volt hasonló élménye, és emiatt érinti ilyen érzékenyen. most elzavartak a géptõl ;)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
JAH,nehogy azt vegyétek le hogy hisztis picsa,csak érzékenyen érintette.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
csináld ugyanezt egy outival vagy egy merevfarúval, az még több adrenalint fog adni:D:P...de hívd fel, nem hiszem, hogy vele még soha életében nem fordult elõ olyan, hogy valami teljesen érthetõ ok (az ember fáradt, és alvásra van szüksége) miatt lekésett/elmulasztott volna valamit. vagy vegyél neki virágot, és menj el hozzá...

edit: látom már h a hívás nem mûködik...akkor menj el hozzá, vigyél virágot-csokit-amit szeret...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Hívtam már,de nem veszi fel.
Köszi mi8ndent.Azt hiszem megyek.csinálok valamit,mert meghalok a várakozásban.Ilyenkor kéne úgy igazán egy Orange vagy egy kona DH gép.Felmenni a gerecsébe és nem gondolkodni.Fékkart elengedni és szorosan fogni a kormányt és zúzni egy nagyot a pályán.Az adneralin megnyugtatna.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Rob:
najo, de elsõre sem sms-ben mondod el bánatod, hanem felhívod.
ha ezek után nem tudja kialudni, akkor kalap kabát...

Tomas: hívd fel, vagy menj oda hozzá:) minden egyéb közlési rendszert felejts el:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
De parázok.3 év után végre van egy kapcsolatom,ami minden nap hosszabb mint ami eddig volt(az az 1).Szóval nem vagyok ezhez(??) hozzászokva.
Ma egész nap csokit zabáltam a biciklisboltban.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én nem magyaráz(kod)ok kétszer.
ha elsõre nem érti meg, akkor ugy marad.
onnantól felesleges a nyégykézláb csúszás-mászás, csak rosszabb lesz.
majd kialussza.
ha nem mára, majd holnapra.
vagy holnaputánra.
ha kellesz neki, felhiv.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
akkor ne is sajnáld! persze mondani könnyü, de ha egy ilyen miatt(ha nem sorozatos) ennyire képes bevágni a durcit, abból jó nem lesz a késõbbiek során...
hívd fel, kérj tõle elnézést, mondd el h mi volt, és várd mi lesz.
ennyit tehetsz:)

ha meggondolod az sms-nél nincs hülyébb találmány, hisz Te már "bocsánatot kértél" - legalábbis így érzed, de valójában..:)
mindenképp hívd fel.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Csak annyi történt hogy elaludtam hip-hop.
Írtam sms-t de semmi reakció.Nagy gáz van! :(

Nem kell fosni, valszeg nincs nyag gáz, csak duzzog majd egy pár napig aztán megbocsát...:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

... vagy valld be h mi történt...

Csak annyi történt hogy elaludtam hip-hop.
Írtam sms-t de semmi reakció.Nagy gáz van! :(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az gáz, ha ennyi miatt dob a nõ.
akkor hosszu távon amugy se lett volna értelme, és jobb hamarabb mint késõn.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ilyenért max az elsõ 1-2 héten lehet disconnect. utána max csak büntit kaphatsz anyutól:)
hivatkozz atomtámadásra, esetleg a kisiklott vonatra, vagy valld be h mi történt...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Remélem is hogy csak ideiglenes hari,mert nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni.Most ez a várás meg totál szétamortizál.Bár tudom hogy én voltam a faszjankó és jogossan bûnhõdöm most a hallgatásban.Be is lõhettem volna a telót hogy sörögjön 5 perc múlva.Akkor nem jutott eszembe.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nem volt épp akkor arra vmi földrengés, szerencsétlenség esetleg, ami megakadályozta, h idõben odaérj, meg, h a telefonoddal foglalkozz?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Csak ilyen rövid harag ez, mond el neki hogy sorry elaludtam, fáradt voltam, majd megbékél biztosan....

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
ÓÓÓÓÓ,BAZZZZZ!!!
Tegnap jött haza a barátnõm és megdumáltuk hogy fél11kor a tatabányai állomáson talizuk.9:40 felé csak beugrottam az ágyba,hogy kis csukott szemes pihizéssel töltsem el az idõt.Sajnos nagyon mélyre bealudtam.fél1kor ébredtem meg.nem fogadott hívások voltak kijelezve a telefonom képernyõjén.Meg egy sms is jött nagyon nem kedves szándékkal.Nem veszi fel a telefont ha hívom.
Azt hiszem mindent szétbasztam...