Jelentkezz be Regisztrálj

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd
Írta 2006. október 12. - 12:50

De most komolyan, a héten az egyik ker.rádióba beküldött egy srác egy sms-t u.ilyen okból. Felhívták a skacot. Tíz perc múlva már jelentkezett egy csajszi. Szóval minden lehet... Fel a fejjel!
Írta 2006. október 12. - 12:31

csak lehet nem örülnék neki ha végsõ elkeseredésemben írok egy ilyet fórumra aztán azt kapom h mien vicces )
de gondolom h nem bántásbol volt

másrészt meg ugyis mind1, mert mindjárt le lesz szánalmasozva.
Írta 2006. október 12. - 12:25

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. október 12. - 12:20

Írta 2006. október 12. - 12:19

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. október 12. - 09:24

Írta 2006. október 12. - 09:20

Egyébként szeretem a lányokat ha nem akor zavarnak mikor van jobb dolgom is

ja igen aszem ezt a topicot is felveszem a követett témák közé
Írta 2006. október 12. - 09:13

vendég_Charon_*
Írta 2006. október 12. - 07:19

Írta 2006. október 11. - 21:18

Írta 2006. október 11. - 20:13

Néhány hónapja nincs barátnõm és azon filóztam, hol találhatnék valakit.
Ekkor jött az ötlet, hogy egy bringás lányt kéne megismerni, így legalább egy közös érdeklõdésünk máris van
Én 28 éves vagyok, Dunaharasztiban lakom és 20-28 év közötti lányt keresek Budapestrõl vagy környékérõl komoly kapcsolat reményében.
Ami még érdekel a biciklizésen kívül: Forma-1, zene, kirándulás, tésztaevés
Képeket itt láthattok rólam:
http://community.web...user/rothandras
Email címem: rothandras@freemail.hu
Üdv.
András
vendég_Charon_*
Írta 2006. október 04. - 09:42

Írta 2006. szeptember 29. - 09:10

vagy pölö konásandrás kérdései neked nem jelennek meg?
a hozzászólásod pedig módosítottam, hogy az idézet megjelenjen, remélem nem veszed személyeskedésnek, puszta technikai korrekció, bántotta a szemem
Modot köszi, enyémet is bántotta csak lusta voltam.
Konás kérdéseire céloztam az 1,0-ás technikai kérdésekkel

Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Írta 2006. szeptember 27. - 23:46

ezt akkor kérdezhetem visszafelé is:Te mást olvasol? Hol van itt problémamegoldás? Van egy-két hülye kérdés, ami semmivel nem hülyébb az egyéb 1,0-ás technikai kérdéseknél és ennyi. Beszélgetünk, megismergetjük egymást alapszinten.
te mást olvasol?
vagy pölö konásandrás kérdései neked nem jelennek meg?
ezen nem veszünk össze, topic is marad ami volt.
csak elmondtam a véleményem.
a hozzászólásod pedig módosítottam, hogy az idézet megjelenjen, remélem nem veszed személyeskedésnek, puszta technikai korrekció, bántotta a szemem

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. szeptember 27. - 23:08

90% poénból irogat.
csak a maradék 10% hiszi azt hogy ez mindenkire tartozik, és nem csak unatkozás megy;)
Írta 2006. szeptember 27. - 23:05

Írta 2006. szeptember 27. - 23:05

Látom nehezen ment, de csak leesett a lényegBár ha így nézem, akkor valamire tényleg jó...

evvagyokén,
Írta 2006. szeptember 27. - 23:03

off: fityisznek igaza van, és még ha a maga nyers és szarkasztikus módján is fejezi ki azt. vannak olyan dolgok, amiknek a megoldására nem egy fórum való. a szerelem egy olyan dolog.
elmondhatja mindeki, mi nyûgje van, istenem. a fórum biztosít neki terepet.
de hogy problémamegoldásba fogjunk egy alapvetõen személyes dologban?
ugyanmár.
Te mást olvasol? Hol van itt problémamegoldás? Van egy-két hülye kérdés, ami semmivel nem hülyébb az egyéb 1,0-ás technikai kérdéseknél és ennyi. Beszélgetünk, megismergetjük egymást alapszinten.
evvagyokén,
Írta 2006. szeptember 27. - 23:00

ha nem tenném mi alapján tettem volna a kijelentésemet?
lehet persze, hogy bunkó megjegyzés volt. de lehet, hogy csak az érzi annak aki magára ismert benne... a pár szuperhím, a sok "érzékeny" lelkü, az önjelölt pritivumen'...
Erõl nekem ilyenkor eszembe jut egy párbeszéd
A. A ...anyád.
B: de bunkó vagy.
A: mér vetted magadra.
Szóval valami nem attól bunkó, vagy nem, hogy a másik felveszi-e. Vannak azért alapvetõ mércék. Pl nem szánalmasozzuuk le a más érdeklõdésû embertársainkat. Nyilván én lehetek az önjelölt pritivumen, csak az a baj, hogy nem tartom pritinek magam. Szórakozunk. Tessék elfogadni, nekünk így jó. Ha nem tetszik akkor kéretik mást olvasni unalmadban. Végül is nyilván van jobb dolgod, mint szánalmas emberek irományain sajnálkozni.
evvagyokén,
Írta 2006. szeptember 27. - 22:59

elmondhatja mindeki, mi nyûgje van, istenem. a fórum biztosít neki terepet.
de hogy problémamegoldásba fogjunk egy alapvetõen személyes dologban?
ugyanmár.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.