Ismerõs

Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
én is szoktam falat mászni és egyedül tényleg nem jó, te hova jársz? Meg mennyire vagy már képzett?
Tejbedara... Most csináltam, gyakorolnom kellett, lassan a lányom is megeszi. Isteni volt:)nálunk meg 24 gyerekre jutott 2 mûanyagy dömper. cak ritkán játszhattunk velük... ez volt a legszörnyûbb. meg az, hogy amikor mondtam, hogy én nem eszem meg a tejbedarát (most is csak évente kb 2x), ezek akkor is oda merték nekem... és muszáj volt kanalazni belõle.
nekem anno ilyen 30-40 éves óvónéniim voltak. egyiküket nagyon szerettem, másikukat meg nagyon nem. aztán akit nem szerettem, a lányának lettem évfolyamtársa - meglehetõsen csini lányai vannak - így muszáj volt jóba lenni vele, és tényleg nem olyan már, mint annak elõtte
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Miért lennék óvónéni? Nem vagyok olyan öreg, no!
És honnan tudod a nevemet? :scratchhe
Én csak kissé egyedül érzem magam és gondoltam pár romantikus vagy esetleg vicces sztoritól jobban lennék, ezért kérdeztem, amit kérdeztem. Amúgy, ha már a hobbiknál tartunk, beírtam a bringás lányok topikba, ha vkit érdekel, szóljon, mert falat mászni nem lehet egyedül.
Ahham, valszeg Molotow a barátnõdet takarja Pedig errõl a névrõl simán vmi megtermett kopasz ipsére asszociáltam volna
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
pruszik:)...
falat mászni egyedül : pruszig vagy hogy a rákba írják
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu