Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2648 replies to this topic

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
ha már off kor legyen off:
Ismerõs :D annó az Enternettel fojtattam ien levelezést... hogy késedelmi kamat... és közltem velük hogy kedves enternet az otp autómatikusan midnen hónap 12. napját követõ 1. munkanapon autómatikusan átutalja az összeget az önök számlájára... és utána 2 hétre rá net kikapcs,erõs pislogás, alacsonyan szálló optikai egerek etc etc, 1 telefon, kicsit eröltetebb hangvétel(értsd.. "remélem van 1 jó ügyvédjük, me nekem van"), rá 15mp re net bekapcs ... Ez a rugalmas ügyfélszolgálat :D

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
Nem baj, ettõl még nagyon helyesen megbüntetnek. Biztos megérdemled:)

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
:D Ez jóóóóó

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
Teljesen OFF, de totál a hatása alatt vagyok :D

> -----Original Message-----
> From: szamla@t-online.hu [mailto:szamla@t-online.hu]
> Sent: Thursday, October 26, 2006 12:44 PM
> To: cordinal@t-online.hu
> Subject: Tajekoztato kesedelmi kamatrol
>
>
> Tisztelt Ugyfelunk,
>
> Tajekoztatjuk, hogy a 2006. oktober havi internetszamlajat
> technikai okok miatt varhatoan oktober 30-an postazzuk.
> A kesesre valo tekintettel a fizetesi hatarnap 2006. oktober
> 13. Kerjuk, ezen idopontig rendezze szamlajat.
> A tortentek miatt szives elnezeset kerjuk!
>
>
> Udvozlettel:
>
> T-Online Magyarorszag Zrt.

Jónapot.

Valamit nem értek. Hogy fizessem be a számlát október 13-ig, ha az elmúlt. Vagy mi is az a fizetési határnap??? Esetleg postáznának egy idõgépet is?
És hogy jön ide a tárgyban szereplõ "tájékoztato késedelmi kamatrõl"? Tisztában vagyok vele, hogy a számlázási rendszerük "hagy némi kivánnivlót maga után", de ugye nem én fogok késedelmi kamatot fizetni azért, mert maguk nem tudnak számlázni???

Köszönettel:
Zsoldos Éva

...........................
ON

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
Kala, a stunt kislányhoz csak annyit, hogy tényleg csini, meg húúú de vagány, de még 50-szer így ráesik a mellére és mehet sugárkezelésre! Ez nagyon gáz és tökre nem nõnek való...

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
én megenem bármien szarul sikerül :D a menzás kosztnál lehetetlen roszabat csinálni, szal fõznitudó lányok elõnybe... (konyhás néni nem jáccik)

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts

én is szoktam falat mászni és egyedül tényleg nem jó, te hova jársz? Meg mennyire vagy már képzett?

lásd bringás lányok topik :)

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 posts

nálunk meg 24 gyerekre jutott 2 mûanyagy dömper. cak ritkán játszhattunk velük... ez volt a legszörnyûbb. meg az, hogy amikor mondtam, hogy én nem eszem meg a tejbedarát (most is csak évente kb 2x), ezek akkor is oda merték nekem... és muszáj volt kanalazni belõle.

nekem anno ilyen 30-40 éves óvónéniim voltak. egyiküket nagyon szerettem, másikukat meg nagyon nem. aztán akit nem szerettem, a lányának lettem évfolyamtársa - meglehetõsen csini lányai vannak - így muszáj volt jóba lenni vele, és tényleg nem olyan már, mint annak elõtte

Tejbedara... Most csináltam, gyakorolnom kellett, lassan a lányom is megeszi. Isteni volt:)

GT Lady

GT Lady

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Pfúj!!!Ezt az arcos bõrhúzgálást én is gyûlöltem.
Mikor már megöregedtem az ovihoz képest, lehettem úgy elsõs, volt egy igazi állat, és az osztályfõnökömnek becézte magát, neki volt a jó szokása, hogy ha valami nem tetszett elkezdte cibálni 10-10 cm-es kilengéssel a fülemet!
Volt egy ilyen feledhetetlen pillanat, mikor nyitódott az ajtó és Édesanyám lépett be rajta..........................ez a pillanat mai napig boldogság a lelkemnek.
:bananadan

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
http://www.videobomb...video/Sexy_Girl

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Feltöltött kép

Üdv: Molotow + Sala

És a kép fölött ott az erotikusbolt.hu banner-ja ! :D:D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts

Miért lennék óvónéni? Nem vagyok olyan öreg, no! :)
És honnan tudod a nevemet? :scratchhe
Én csak kissé egyedül érzem magam és gondoltam pár romantikus vagy esetleg vicces sztoritól jobban lennék, ezért kérdeztem, amit kérdeztem. Amúgy, ha már a hobbiknál tartunk, beírtam a bringás lányok topikba, ha vkit érdekel, szóljon, mert falat mászni nem lehet egyedül.

én is szoktam falat mászni és egyedül tényleg nem jó, te hova jársz? Meg mennyire vagy már képzett?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Ahham, valszeg Molotow a barátnõdet takarja Pedig errõl a névrõl simán vmi megtermett kopasz ipsére asszociáltam volna :)

Az is. Sala az ilyeneket szereti ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ahham, valszeg Molotow a barátnõdet takarja :) Pedig errõl a névrõl simán vmi megtermett kopasz ipsére asszociáltam volna :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Feltöltött kép

Üdv: Molotow + Sala

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
köszönöm tanult kolléga :)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

...

falat mászni egyedül : pruszig vagy hogy a rákba írják :)

pruszik:)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
lehet ám ez a baj, és akor jó helyenis járunk... az ovónéni mivolta kérdõjelezi meg a felnõttkorba való hovatartozásunkat, azaz lehet ha nekem is szép és aranyos ovónénieim lettek volna én is donjuan lennék :) de így megpecsételte a nõkben való hitem .D (nem vagyok meleg:D) minden tiszteletem egyébként az ien nõké :P én is vigyáztam több nyáron át az unokeöcséimre ..

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Mi alvás helyett mindig kommandóst játszottunk, ott kúsztunk az ágyak alatt és a lányokat ilyesztgettük.....a mi óvónénik szép volt, miden fiú azt mondta, hogy õ lesz a felesége, volt is nézeteltérés....:)

Az én anyukám is óvónõ amúgy....

Lehetne egy ilyen kis fórumos ovit nyitni.....:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nálunk meg 24 gyerekre jutott 2 mûanyagy dömper. cak ritkán játszhattunk velük... ez volt a legszörnyûbb. meg az, hogy amikor mondtam, hogy én nem eszem meg a tejbedarát (most is csak évente kb 2x), ezek akkor is oda merték nekem... és muszáj volt kanalazni belõle.

nekem anno ilyen 30-40 éves óvónéniim voltak. egyiküket nagyon szerettem, másikukat meg nagyon nem. aztán akit nem szerettem, a lányának lettem évfolyamtársa - meglehetõsen csini lányai vannak - így muszáj volt jóba lenni vele, és tényleg nem olyan már, mint annak elõtte

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu