Na jo akkor megegyszer, igaz, csak egy oldalt kellett volna visszaolvasni.
Bocs,én a H.Zoli féle képekre gondoltam.
Na jo akkor megegyszer, igaz, csak egy oldalt kellett volna visszaolvasni.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Sziasztok!Több csapat "frissítette" magát plusz emberrel...valaki azt mondta a másiknak nem kell mindig kimenni,majd átsétálunk a chippel...ez nem fair azokkal szemben,akik véginyomták,alig pihentek...Nem értem miért kell ezt csinálni.Nem hiszem,hogy arról kéne szóljon a dolog,ki tud jobban csalni...Az elõzõ 24 órásokon ez fel se tünt vagy csak naiv vagyok...
Na ez is megvolt.
Tavaly volt egy láncszakadásom, és egy defektünk is, így lecsúsztunk a dobogóról. Idénre a csapat is megváltozott, 2 tag kicserélõdött, mi is tapasztaltabbak lettünk. Most is volt egy láncszakadásom, egy defektem, meg egy csapattársamnak is volt egy, de szerencsénk volt, mert mind a pálya utolsó szakaszán történt, nem úgy mint tavaly. 14:00-ás eredményeknél kicsit csodálkoztunk, hogy van egy kör elõnyünk. Örültünk neki, de nem lazítottunk, nyomtuk tovább. a 16:00-ás eredményeknél már 2 kör elõny. Ez hála istennek így ment minden 2 órában, így sikerült a végére a Hobby 150 év alatti kategóriában a 2. helyezettel szemben 9 kör elõnyt összeszednünk a végére. Egy idõ után emiatt már nem aggódtunk, az abszolút 1. hely miatt már annál inkább. A biondosok (Hobby vegyes) következtek utánunk. A végén meg tudtuk õrizni ezt a helyezést is, így nem csak kategória, de abszolút elsõk is lettünk, aminek nagyonnagyonnagyon örültünk. Az egyik körben megláttam magam elõtt Blazsó Marcit, utána tekertem, és nem is sikerült leszakadnom róla másfél köig, amikor rosszul vettem egy kanyart és elestem:mybad:, de addig jó húzó erõ volt. A hidat nem sikerült átugratnom, hiányzott vagy 15centi . A pálya nagyon tetszett, hazai pálya volt, az emelkedõt kivéve:D
A díjazáskor pedig ne haragujatok, de nevetséges. Egy B+ marokszerszám (mintha (egy) olyan ember(ek)nek, akik dobogóra állnak ne lenne egy vagy több otthon), egy B+ mûanyag pumpa, egy olyan üveg víz, amit ha jól tudom kartonszámra lehett vinni a csapatonak, egy masszázsjegy egy sráchoz, aki pedikûrözik, manikûrözik, stb. ami pestre szól (mi a fenét kezdjek kezdjek vele?) és MTbe:confused: matrica. Azért ha egy csapatnak 28000ft a nevzési díj, az ember talán egy kicsit többet is elvárhat szerintem. Nem látok a dolgok hátterébe, de így laikus szemmel az jön le, hogy lenyúlás az egész. Jobban örültünk volna, ha nem adnak semmit, és azt mondják hogy jövõre ingyen indulhatunk, ami nekik nem pénz, és ezzel megspórolnának egy imbusz-készletet, egy pumpát, a vízrõl már nem is beszélve. A társaság jó volt, megismerkedtem egy-két új arccal is, aminek örülök. Köszönjük a képeket, azoknak akik elengedtek, akik szurkoltak, a sérülteknek jobbulást, a solosoknak, duosoknak, meg mindenkinek aki odatette magát gratula.
Na jóccakát
Az emelkedõn tényleg nem volt gáz,de a gyökeresen a szabadtéri színpad mögött csak azért nem csörtettem a fazonra,mert nem tudtam hol van.....:angevil:
Az említett képeket hol is lehet megtekinteni?(volt még fotós a szálló mögötti szétkaszált bozótosnál is,azok a képek is érdekelnének.)
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
2125-öt, szerintem 2K megmarad belõle. Most nézem át õket, de nem nagy a kihullás. Elnézést mindenkitõl a hosszú emelkedõ tetején a vakuzásért, de máshogy nem lehet éjszakai képeket csinálni.
Nincs mit.
Engem nem zavart, pedig nagyon fényérzékeny a szemem. Szerintem a lehetõ legjobb helyen volt.2125-öt, szerintem 2K megmarad belõle. Most nézem át õket, de nem nagy a kihullás. Elnézést mindenkitõl a hosszú emelkedõ tetején a vakuzásért, de máshogy nem lehet éjszakai képeket csinálni.
Nincs mit.
Lehet nem tudják, mit jelent magyarul.A ti szemetek nem kufircolja a sok "respekt"? Van valami olyan mellélkzöngéje, amit az erre vonatkozó magyar szó nélkülöz?
A sebesség mindent megold.
Röhögjetek csak. Nem tudok kanyarodni, na! (de nem tévedtem el)
Hány ezer képet csináltál?
Köszi a szurkolást.
Szevasztok.
Nemtom, hogy kell pikázás linket küldeni, de ha ott megkeresitek a hetenyitibor felhasználót, soksok képet találtok akár magatokról is (kb. egy óra múlva, most töltõdnek).
Eredeti nyers fotók, most túl fáradt vagyok javítgatni rajtuk.
Akinek a "többiek" mappából kell eredeti 6 mp méret, küldjön privit a fáljnévvel.
Amúgy óriáskirály volt, kösziköszi.
Life is TOO Short, RIDE HARD
<> GSK <> MATA <> GoFAST <>
Bundáskenyééér
Hány ezer képet csináltál????:wtf:
Mi volt a rajtszámod?
A sebesség mindent megold.