Na azt láttam én is párszor, 70-es évek Harlem.Persze az egyik versenybírónak, vagy rendezõ a híd elõtt ... ha jól emlékszem, de már kicsit összefolyik, két kör múlva nem volt senki azon a részen és a tüzet is eloltották amit gyújtottak

Na azt láttam én is párszor, 70-es évek Harlem.Persze az egyik versenybírónak, vagy rendezõ a híd elõtt ... ha jól emlékszem, de már kicsit összefolyik, két kör múlva nem volt senki azon a részen és a tüzet is eloltották amit gyújtottak
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Sziaa
![]()
megtaláltam magam végre 1-2 képen ( http://picasaweb.goo...255815874596802)
Legközelebb vmi rajruciba megyek ki a végén![]()
vki nemtudja ki fényképezett a befutónál pont szembõl ?
tedd hozzá, hogy az szinte egy országúti verseny volt, teljesen síkon....
Blazsó Marci után ért be 2 percel....Csak ennyire ment... : D
Neked köszönhetjük, én tuti nem jöttem volna rá, hogy ki vagyAmúgy örülök, hogy megismerkedtünk
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Pedig Anna, az utolsó körökben olyan biztatást kapott mindenki, hogy attól még a holtak is feltámadtak volna! Én az alatt a kb. 5-10 perc alatt kissé rekedtre ordibáltam magam.
Bár nem tudom a becsületes neved, de továbbítottam a gratulációt Zoránnak msn-en.Nem tudom, hogy forumoznak-e a srácok, de külön gratulálni szeretnék az Alföldi Virtus duónak (Zorán és Károly)!
Iszonyatosan keményen küldték és nagyon sportszerûek voltak.
Most is. Dunán együtt mentem vele akkor csodálkoztam rá igazán. Mondtam neki, hogy kemény, erre azt mondta: áá annyira nem gáz, majd most lesz egy lefele ami neccesebb lesz, majd ott elengedlek. Amikor ezt beszéltük, abszolút 5-6. hely környékén mentünk, nagyon keményen tolja. Kérdés, hogy nem fogják-e megbánni késõbb az izületei.Tisza maratonon is igen nagyon ment Soós Károly!
most is merevvillával ment, ha jól láttam
Tisza maratonon is igen nagyon ment Soós Károly!Nem tudom, hogy forumoznak-e a srácok, de külön gratulálni szeretnék az Alföldi Virtus duónak (Zorán és Károly)!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Szóltál valakinek? Rendezõ, szurkoló, valaki?
Csak szájon kellett volna vágni az ilyen barmot.
A másik: azért nem mentem utolsó körre, mert nem voltam magamban biztos, hogy full gázon tudok-e menni. Utólag be kellett volna vállalnom ,de abban a szituban nem ment ...
Nem tudom, hogy forumoznak-e a srácok, de külön gratulálni szeretnék az Alföldi Virtus duónak (Zorán és Károly)!
Mi a Merkapt (Szupergyors Karusszel) maradék voltunk és az elején szerintem volt egy kis hiányosság a versenyszellemet illetõen de némi parasztlázadás után összekapták magukat a fiúk és a kezdeti elég szégyenteljes 27.-ik helyrõl feltornásztuk magunkat a 19-ik re . Nekem a verseny nagyon tetszett csak a krónikus szilikózissal volt némi problémám.
Amin meglepõdtem az viszont az volt hogy az összes köröm 1.10mp-en belül volt.
Az elõzésekkel nem volt próblémám ha én elõztem vigyáztam inkább tekertem pár métert lassabb tempóban,l de biztonságosan mentem el a lassabb mellett , aki gyorsabb volt azt próbáltam gyorsan elengedni.
A fotósoknak köszönjük a sok munkát fáradságot és türelmet, lelkesedést +külön Hostya Zolinak aki szerintem lassan hivatalos MTB fotós lesz:)
Szóltál valakinek? Rendezõ, szurkoló, valaki?no igen ... és a részeg üvöltözõ és kövekkel a bringást dobáló alakot, aki a pálya vége felé a triál pályánál randalírozott
Sziaa
![]()
megtaláltam magam végre 1-2 képen ( http://picasaweb.goo...255815874596802)
Legközelebb vmi rajruciba megyek ki a végén![]()
vki nemtudja ki fényképezett a befutónál pont szembõl ?