Ki érti ezt, ki érti ezt? Én nem.
Esetleg töröld a cookie-kat meg hasonló, nekem is megy, nálad a hiba.
Ki érti ezt, ki érti ezt? Én nem.
Ha egyet meg tudsz nyitni, akkor a többinek is ki kéne nyílni.
Nekem is nyílnak bal klikkre, a hiba az ön készülékében van.
Próbáld meg nem a linkrõl nyitni õket, hanem annál az egy megnyíltnál keress olyan fület felül, hogy Zoltán galériája és ott megtalálod a többit is.
Kedves Emberek,
miért nem tudok megnyitni h zoli 5 mappájából 4-et? Ha valaki a titok ismerõje, kérem, ossza meg velem.
Köszönöm:
m
nekem megnyitja, bal click és már megy is
nekem megnyitja, bal click és már megy isKedves Emberek,
miért nem tudok megnyitni h zoli 5 mappájából 4-et? Ha valaki a titok ismerõje, kérem, ossza meg velem.
Köszönöm:
m
Akkor Epycék felõl hallottam mindig egy "Hajrá Jani"-t... bár nem tudom, hogy ki volt az... de jól esett!
Elég volna oda tenni embert,ahol vágás gyanú felmerülhet....
...bár szombat éjjel azt is kitaláltam, hogy megkérjük a Temposportot, szerezzen be olyan chipeket, amik egyben GPS-szel is el vannak látva, közben fejlesszenek egy szoftvert, amivel aztán mindenki track-jét valós idõben kinyomnánk egy ledfalra, azon egybõl látszana, ki vágta le egyik-másik kanyart! Szponzorok jelentkezését várjuk!
Fetzer Robi
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
...bár szombat éjjel azt is kitaláltam, hogy megkérjük a Temposportot, szerezzen be olyan chipeket, amik egyben GPS-szel is el vannak látva, közben fejlesszenek egy szoftvert, amivel aztán mindenki track-jét valós idõben kinyomnánk egy ledfalra, azon egybõl látszana, ki vágta le egyik-másik kanyart! Szponzorok jelentkezését várjuk!
Fetzer Robi
Lehetne 50 méterenként pályabírót állítani...
Ugye ez csak vicc?!