Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Kultúra!ismét köszönöm!

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
törölhetõ hozzászólás
A keró legyen veletek!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Köszi a pontos és korrekt infót a kajával kapcsolatban:D
A "por" márkájú kaját nem ismerem,de ezek szerint most ehetek belõle!

Szerintem jobban jársz ,ha viszel magaddal 3-4 adag kaját lehetõleg "Olasz" tésztát mikrót..melegíteni..kevéske prot. turmix is jól jöhet...vagy rendeltek pizzát :D
Team Heavy Pedál Szeged

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Köszi a pontos és korrekt infót a kajával kapcsolatban:D
A "por" márkájú kaját nem ismerem,de ezek szerint most ehetek belõle!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Akkor nem :) Volt egy srác akivel beszélgettünk is és a célban derült ki hogy õ lett a master1 nõi gyõztes :) Aztán meg kellett keresnem, hogy a versenybírók Annának adják az aranyat és ne neki.

Neem az nem én voltam..mi volt a rajtszámod?
Team Heavy Pedál Szeged

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

mi? : )

Akkor nem :) Volt egy srác akivel beszélgettünk is és a célban derült ki hogy õ lett a master1 nõi gyõztes :) Aztán meg kellett keresnem, hogy a versenybírók Annának adják az aranyat és ne neki.
A keró legyen veletek!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Ha Ökördi Réka álnéven indultál akkor igen :)

mi? : )
Team Heavy Pedál Szeged

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Csõ! Mi elõzgettük egymást a Mátra középtávján?

Ha Ökördi Réka álnéven indultál akkor igen :)
A keró legyen veletek!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Pályabejárásnak, sok jelentõsége nincs, tavaly technikás rész nem volt, csak sok kanyar, és elõzõ évhez képest nem szokott jelentõsen változni a pálya. Ha esik érdekesebb lesz, pár éve éjjel esett, utána a hosszú emelkedõn elég szar volt felmenni, 1-2 órával az esõ után viszont már ott sem volt gond. Meg a fahíd lehet érdekes ha esik és csúszni fog.

Köpönyeg.hu végig esõt jósol jövõ hétre, idokep.hu meg kevésbé, verseny napjára tiszta idõt, viszont éjjel hideg lesz, 10 fok körül jósolnak, az ott fönt talán 7-8 fok lesz éjszaka, amit a fáradtság miatt még hidegebbnek érez az ember hajnalban. Sátorban az már elég sportos idõ, ha valaki alvásra adja a fejét.

Foglalni kell kõházat...nyugisabb
Team Heavy Pedál Szeged

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Pályabejárásnak, sok jelentõsége nincs, tavaly technikás rész nem volt, csak sok kanyar, és elõzõ évhez képest nem szokott jelentõsen változni a pálya. Ha esik érdekesebb lesz, pár éve éjjel esett, utána a hosszú emelkedõn elég szar volt felmenni, 1-2 órával az esõ után viszont már ott sem volt gond. Meg a fahíd lehet érdekes ha esik és csúszni fog.

Köpönyeg.hu végig esõt jósol jövõ hétre, idokep.hu meg kevésbé, verseny napjára tiszta idõt, viszont éjjel hideg lesz, 10 fok körül jósolnak, az ott fönt talán 7-8 fok lesz éjszaka, amit a fáradtság miatt még hidegebbnek érez az ember hajnalban. Sátorban az már elég sportos idõ, ha valaki alvásra adja a fejét.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Én 2 éve 1x mentem végig..után a Szilárd után lihegtem 2 körön keresztül...najó majdnem
Sírni fogtok....
Team Heavy Pedál Szeged

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Nemtom mit paráztok a pályabejárástól, lesz 1nap betanulni a pályát...

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Ti tudtok valami idõjárás félét?
Milyen idõ lesz? Sár a múlthéten nem volt arra felé, na jó persze addig még eshet!
Az éjszakai hideg az probléma? Öltözöl azt jól van!
Ha nem esik akkor szerintem nem lesz gáz!
Ellenben valaki olvasta a pályabejárást a honlapon? Csak aznap 10-11:30 közt! De emellé ígérnek ajándékcsomagot a rajtszámfelvételnél!

Csak ennyit tudok: accuweather. Arra az ajándékcsomagra kíváncsi leszek, tavaly minimális díjakra se jutott tõke... Ez a másfél órás pályabejárás meg elég vicces, nem kicsi lesz a tolongás.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Milyen idõ lesz? Sár a múlthéten nem volt arra felé, na jó persze addig még eshet!
Ellenben valaki olvasta a pályabejárást a honlapon? Csak aznap 10-11:30 közt! De emellé ígérnek ajándékcsomagot a rajtszámfelvételnél!

Szerintem por nem lesz...addigra jobb idõt mondanak...A hideg az annyira nem gond,inkább a sár
Team Heavy Pedál Szeged

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

Persze, az idén ebben is változás lesz, a tavalyi por, helyett idén annyi sarat nyelsz, amennyit nem szégyellsz. :D Éjjel pedig a hátad is borsódzik a hidegtõl már hajnali 2-3 óra körül. :D

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Fõleg vidékieknek:

van érdeklõdés esetleges villaszervizre? RS, Fox elsõsorban, olajcsere, pucolás

mer' akkor viszek ki olajat meg szerszámokat

Bakker, ma lett kész! Na majd jövõre. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Sziasztok!Az idei versenyen lesz valami tészta parti,vagy kapunk valami ellátást?

Persze, az idén ebben is változás lesz, a tavalyi por, helyett idén annyi sarat nyelsz, amennyit nem szégyellsz. :D Éjjel pedig a hátad is borsódzik a hidegtõl már hajnali 2-3 óra körül. :D

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Sziasztok!Az idei versenyen lesz valami tészta parti,vagy kapunk valami ellátást?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

A hobby és az elit kategóriák még kicsit össze vannak keverve. Gondolom majd csak ott reggel kerül a helyére, hogy ki elit és ki hobby.

Ja úgy igen..van egy két igazolt a hobbysták között
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Fenn van mind

A hobby és az elit kategóriák még kicsit össze vannak keverve. Gondolom majd csak ott reggel kerül a helyére, hogy ki elit és ki hobby.

A sebesség mindent megold.