felesleges.
a pálya úgyis csak az elsõ kör megtétele után lesz biztos
Lehet még akkor sem
útközben változtat a Bim - Bam
felesleges.
a pálya úgyis csak az elsõ kör megtétele után lesz biztos
felesleges.Hétvégén a környéken leszek, megsasolom majd, esetleg csinálok pár fotót!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Hétvégén a környéken leszek, megsasolom majd, esetleg csinálok pár fotót!
Mennék, de mivel a hétvégén nagyon (értsd nagyon) rosszul voltam, 100 % napos pályán nem kezdeném a mûfajt.
Kemény mit? :-) Szólót?
Ti mit tippeltek a pályáról? Szeretnék keményet menni, de ha ez is a napon rázkódunk a mezõn (~8 órás) típusú verseny lesz, akkor inkább kihagyom, mert az éves napszúrásom már megvolt, köszi.
Nem ezt beszélték pár hozzászólással odébb? Pálya fele buckás mezõn napfényben.Ti mit tippeltek a pályáról? Szeretnék keményet menni, de ha ez is a napon rázkódunk a mezõn (~8 órás) típusú verseny lesz, akkor inkább kihagyom, mert az éves napszúrásom már megvolt, köszi.
A sebesség mindent megold.
Sziasztok!
pár tanácsot szeretnék kérni... ha nem találok csapatot, akkor soloban indulok kéne pár építõ jellegû hozzászólás, amit fel tudok használni az eredményes versenyzéshez. csapatban már toltam a bicót, de soloban gondolom kemény lesz, bár biztos van kötelezõ pihenõ, stb....
Köszi elõre is!
ja és ha csapattag kell... írj! balicsakos@gmail.com
A 8 órás nem azért volt fárasztó, mert sokat másztunk volna, hanem mert egy szétbombázott mezõ közepén nekünk kellett utat vágni.....
A 8 órás nem azért volt fárasztó, mert sokat másztunk volna, hanem mert egy szétbombázott mezõ közepén nekünk kellett utat vágni.....
Az áprilisi 8 óráson 1 körben max 5 m szint volt, és 3 km körül lehetett 1 kör. És láttam a verseny végén olyat, aki elfáradt.
A 2011-es 24 óráson 50 m körül volt körönként a szint, és 5 km körül volt 1 kör. És tényleg nagyon hangulatos pálya volt.
A szintrajz szerint most szintén 50 m küröl lesz a körönkénti szint. Nem lesz ez rossz. Én bízom a szervezõkben.
És különben is, be van fizetve. :-))))