Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Pálya milyen szokott lenni? Nagy emelkedõk? Átlagosan szar kondival elsõ váltó nélkül teljesíthetõ-e kényelmesen?:)

Szerk: 36 vagy 32-es tányér mondjuk.

tejjesíthetõ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
SchnellThomas tavaly 42es tányérral letekerte a csapatunkban... igaz Õ elég erõs volt már akkor is.
elsõ váltó nélkül le lehet tekerni, csak nem mindegy milyen tányér van fent :D
tavaly a legnagyobb domb a híd volt, ezenkívül volt mégegy emelkedõ, amit én 32vel tudtam tekerni, meg volt mégegy emelkedõ, de azon lendületbõl mentünk át éjjel is ;)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Pálya milyen szokott lenni? Nagy emelkedõk? Átlagosan szar kondival elsõ váltó nélkül teljesíthetõ-e kényelmesen?:)

Szerk: 36 vagy 32-es tányér mondjuk.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Mostan akkor itten krákoktam egyet.

csúnya halál, vigyázz mert hátba vágnak:D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Tomi+Dante+nemtomkikmég csapatban, ami hízelgõ, a hozzáállásukat nézve, és komoly kihívásnak tûnik, aminek szívesen nekimennék. Szóval hacsak nem arról van szó, h szeretnél indulni, csak nincs kivel, úgy végülis passzolnám :)

Mostan akkor itten krákoktam egyet.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Kala : menjek veled duóban?

Salapapa, ez hízelgõ nagyon, de attól félek, túl sok energia menne el a hancúrozásra a sátorban ;) és túl kevés a tekerésre :) És ami még fontosabb, h épp jelezték, hogy lenne egy hely a Tomi+Dante+nemtomkikmég csapatban, ami hízelgõ, a hozzáállásukat nézve, és komoly kihívásnak tûnik, aminek szívesen nekimennék. Szóval hacsak nem arról van szó, h szeretnél indulni, csak nincs kivel, úgy végülis passzolnám :)

+; az a kalandpark k. jóóóóóóóóó!
sajnos már túl nagy vagyok, így nem tudtam rávenni a szülõket, h rakjanak be oda nyári táborba :(

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
A vasút mellett azért maradt ki szerintem, mert ahol eddig bejöttünk most egy nagyon klassz kis kötélen csimpaszkodó, fenn a magasban suhanó típusú kalandpark van, meglepõen kultúrált módon elkészítve.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Azt irja a honlapon, hogy az idei megeggyezik a 2005-ös pályával. Tavaly lett bõvitve a keritésen kivüli résszel, de errõl SeeLee többet tudna regélni mert Õ minden évben kint volt. Most a hátsó gyökeres zuzós véget lecsipik valszeg, lehet hogy az önkörmányzat ugy döntött, tulzottan tönkre tettük az erdejüket.

volt 2005 ben is kerítésen kivûl, a vonat mellett

az erdõ meg sztem annyira nem a tanácsé, inkább erdészet és tán a nemzeti park...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás

2 hete voltam Haranggal Csillebércen. Úgy mondta, hogy most is lesz kerítésen kívüli rész mutatta is, hogy hol mentek ki. Jövö kedden újra találkozom vele, akor majd kifaggatom a pályát illetöen.

nem'tom menyit mentünk kivül, napközben OK-s volt aztán olyan hajnal 1 tájban amikor leszakadt az ég akkor volt, hogy soknak éreztem. 1 körön belül 3x néztem meg pofával a sár állagát. Jó volt.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
akkor lesz fotózás a versenyen... :) Kiváncsi leszek az éjszakai képekre!

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Azt irja a honlapon, hogy az idei megeggyezik a 2005-ös pályával. Tavaly lett bõvitve a keritésen kivüli résszel

2 hete voltam Haranggal Csillebércen. Úgy mondta, hogy most is lesz kerítésen kívüli rész mutatta is, hogy hol mentek ki. Jövö kedden újra találkozom vele, akor majd kifaggatom a pályát illetöen.

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Azt irja a honlapon, hogy az idei megeggyezik a 2005-ös pályával. Tavaly lett bõvitve a keritésen kivüli résszel, de errõl SeeLee többet tudna regélni mert Õ minden évben kint volt. Most a hátsó gyökeres zuzós véget lecsipik valszeg, lehet hogy az önkörmányzat ugy döntött, tulzottan tönkre tettük az erdejüket.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Kala : menjek veled duóban?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Hmmm, füge, nyammm!
Én fotózok majd, de azt naon dulván. Indulni nincs kedv.
Ausztria, Kenguruk földje!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Van még esetleg vki vállakozó szellemû egyén, aki duóban nyomná, vagy üres hely egy csapatban?
Zed, te nem tekersz? Pl. duóban? :D
Nem mellesleg már van egy rakás érett füge, vmikor találkozzunk!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Hotmaat, Szilárd, többiek: Ha valahol üresedés lenne dobnátok egy privit? Csont idegenekkel nem sok kedvem indulni, de ismerõsökkel vagy vmennyire ismikhez szívesen csatlakoznék... :prosze:

Van üresedés szólóban! :D :rofl:
Ausztria, Kenguruk földje!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Hotmaat, Szilárd, többiek: Ha valahol üresedés lenne dobnátok egy privit? Csont idegenekkel nem sok kedvem indulni, de ismerõsökkel vagy vmennyire ismikhez szívesen csatlakoznék... :prosze:

Nálunk elvileg még van 1 hely de többiek nevében nem nyilatkozhatok.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Vicces a fiú. Azért addigra megpróbálom összeszedni magam. Elvileg pedig van tartalékom.:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
...mondjuk VV éppen "töri" magát, de hogy miben...? :scratchhe:
Ha így folytatja, még bármi is lehet belõle. Mondjuk múmia. :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám