Elõre látom mi lesz, legnagyobb buli

az végülis tavaly is az volt...pl 74d voltam.Szerintem a rajtszám mindenkinek egyedi lesz, valószínûleg a csapat számából és a versenyzõ számából áll össze, pl. 15-3. A chip meg talán triatlonos jellegû, azt nem nehéz átadni és a szponzort sem takarja.
Szerintem a rajtszám mindenkinek egyedi lesz, valószínûleg a csapat számából és a versenyzõ számából áll össze, pl. 15-3. A chip meg talán triatlonos jellegû, azt nem nehéz átadni és a szponzort sem takarja.Évente 1X
![]()
mert amúgy a chipet sokkal egyszerûbb lesz átadni, mi? meg a hátsó rajtszámot... pff, inkább váltómellény...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Évente 1Xsportaktiv.hu
néha érdemes olvasgatni
sportaktiv.huezt mibõl gondolod?
ezt mibõl gondolod?Vééééégre nem lesz váltómellény.
Hogy utáltam...
Ma megnéztük milyen állapotban van a pálya. Teljesen szétázott
, nyakig érõ sár van, hogy lesz itt verseny...
Az elõbb csak vicceltem, van egy kis sár, de nem vészes, inkább nedves talajnak nevezném, nem kell aggódni.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
A sebesség mindent megold.
ááá, sikeres vállalkozó leszekáá, Isten ments! De jövõre lehet róla szó, ha nem leszel kövér kamionos
![]()
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
áá, Isten ments! De jövõre lehet róla szó, ha nem leszel kövér kamionosidén még lenne kedved bevállalni?
Ezaz, jövõre nekem is el kell indulnom Duoban. Ilyenkor már ugysincs tétverseny, mindegy ha kárt teszek magamban xD Már csak ki kell találnom ki legyen a párom :chin:
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Akkor jól láttam. Dante, és nyerni akartok? Mert a mezõnyt nézve ti vagytok az esélyesek.