Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nálunk 22 órát bírt. azután kaptunk újat, 1 perc alatt átfûztünk, nem ezen múlt a jobb a helyezés...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Ha mégis lesz esõ, akkor hozz mosóport és kimosódik tekerés közben. Tavaly elõtt állat jó volt amikor a vizes mezt kellett cserélgetni a tagokon.
Mondjuk, tavaly meg jópár csapat a csippet hagyta el.

Tényleg, a csip felfüggesztés ugyanolyan marad mint tavaly volt, vagy valami tartósabb megoldást találtak? Sorra szakadtak el tépõzáras szalagok. Duoban szoloban nem volt ilyen gond, mert ritkán volt cserélve, de nagy csapatoknál ... :(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
az egy dolog, hogy vitorla az a mellény, de a 23. óra második felében, amikor a csapatból már csak nekem van kedvem tekerni, nem szívesen bújok bele..... :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Idén az van a weblapon, hogy chip VAGY mellény. Ezt nem tudom hogyan értelmezni. De ha mellény lesz, akkor már megint komolytalan. A világon egyedül itt van ezzel szopózás mindig, nem értem, miért. Ha annyira kell hátulról is rajtszám, hát tegyük fel a mezekre, mint egy profi versenyen. Vitorlában meg mindenki tekerjen csak a szabadidejében. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Tavaly nem volt...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Váltómellény ugye nem lesz? Ebben elég ellentmondó a weblap. Ha számít, én azt mondanám, NE LEGYEN.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

GPS koordinátátok van?

http://www.videosmar...kat-google-maps

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
GPS koordinátátok van?
Team Heavy Pedál Szeged

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
a lényeg, hogy a jánoshegyi útra behajtani autóval tilos! ;)
mi kétszer ott mentünk fel, másodszor vettük észre a táblát...

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Én olyan 4 kerekû izével fogok felmenni, amit nem kell tekerni. :)

Ha nem tekered azt ami elõtted van akkor felkenõdsz az elsõ fára :) Szóval csak tekerj nyugodtan..
A keró legyen veletek!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha valaki nem akarja kihajtani magát a csillebérci tekeréssel akkor ajánlom a Fogaskerekût. A Moszkvától 2 megállónyira van és felvisz a normafához. Sõt még bicikliszállító rész is van benne. (nem is tudtam hogy ennyi szépet tudok írni a BKV-ról :D )
Amúgy az Istenhegyi egy tuti bemelegítés a 24 óra elõtt ;)

Én olyan 4 kerekû izével fogok felmenni, amit nem kell tekerni. :)

A sebesség mindent megold.

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
Ha valaki nem akarja kihajtani magát a csillebérci tekeréssel akkor ajánlom a Fogaskerekût. A Moszkvától 2 megállónyira van és felvisz a normafához. Sõt még bicikliszállító rész is van benne. (nem is tudtam hogy ennyi szépet tudok írni a BKV-ról :D )
Amúgy az Istenhegyi egy tuti bemelegítés a 24 óra elõtt ;)
A keró legyen veletek!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Ha az Istenhegyin jöttök fel az nagyon egyszerû. Ameddig tart, addig azon, aztán Költõ majd Diana utca (ezek a folytatása), ott lesz egy Szamos cukrászda (!!!!), na ott jobbra át a síneken (Eötvös út) és az már egyenesen a Normafához visz.
Pitének csak azért rajzoltam be így mert ha Hûvösvölgy felõl jön, akkor nem muszáj bekeverni a Moszkva térre

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Üdv!

Fogjunk mán össze skacok! Én elõször járok csillebércen, nekem az egyik csapattag az istenhegyi utat ajánlotta, de még nem tom hogy lesz.
Viszont vhol a moszkva téren összefuthatnánk, és akkor konvojban körözhetünk a környéken.
Még jó hogy pénteken már fenn leszek és szombat korán reggel lesz idö kitalálni.

A világon nincs még egy ilyen hely ahol ilyen nem normális keresztezõdések vannak hanem ilyen összevissza izék mint itt; amibe 6 utca csatlakozik minimum :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Üdv!

Fogjunk mán össze skacok! Én elõször járok csillebércen, nekem az egyik csapattag az istenhegyi utat ajánlotta, de még nem tom hogy lesz.
Viszont vhol a moszkva téren összefuthatnánk, és akkor konvojban körözhetünk a környéken.
Még jó hogy pénteken már fenn leszek és szombat korán reggel lesz idö kitalálni.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Te is jössz?

Igen

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Köszi, így már jobb...
Azért a 'visszafordítónál' szerintem fogtok látni párszor oda-vissza korzózó kék pikacsut látni mire rátalálok faxán az utcákra :D

Én is most vezetek oda elõször, az emlékeim alapján egyszerû az út, de ránéztem a térképre és millió össze-vissza kanyaró utcán kell átmennem.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Igen az az. Így annyira nem bonyolult, bár annak tûnik és akkor kimarad a dugó nagy része:

http://maps.google.c...2,0.077248&z=14

Köszi, így már jobb...
Azért a 'visszafordítónál' szerintem fogtok látni párszor oda-vissza korzózó kék pikacsut látni mire rátalálok faxán az utcákra :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Igen az az. Így annyira nem bonyolult, bár annak tûnik és akkor kimarad a dugó nagy része:

http://maps.google.c...2,0.077248&z=14

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem baj, így pont olyan lesz, mint a 2006-os Buda Maraton.

Te is jössz?