zsír volt nagyon
Bocsi Zsizsi, hogy olyan barátságtalan voltam a váltózónában a 23. óra végénél, pöppet nyûgös voltam, megviselt az éjszaka, meg hogy nem aludtam 1 percet sem, mert mire elaludtam volna, menni kellett csipet rakni meg készülõdni, mert utána én mentem. megviselt az is, hogy fáztam nagyon és hideg ruhát kellett örökké felvennem.
a pálya szana-széjjel rázta a kezemet, fáj az összes ujjam. éjjel végre láttam, ez volt a harmadik 24H-m és végre éjszaka nem kellett vakoskodnom.
köszönet a mobiltöltésért a nem tudom kinek az ókli-hókli kamionnál
Cubeosok engem most nem zavartak, egyszer sem borítottak fel. tudtam tartani az iramot Benkó Barbival 3 másodpercig aztán jött a köves lefelé és még gyorsabb lett, és már alig bírtam fogni a kormányt...
a legjobban a két forrófürdõ esett, most meg a gombaírtás, egyszer elfelejtettem pacskert vinni...
a kajajegyért az a darabos instant nem tudom elég vicc volt, akkor inkább zsíroskenyér hagyma nélkül
ugrált a racsnim, felüttöttem a sebességkirályt elöl, de Mjani kisegített valami kicsinyített dh gumival és az nagyon tetszett.
jövõre vagy így vagy úgy megint ott, de éjjel azt mondtam, hogy soha nem megyek 24H-ra, max szólóban, mert akkor nem kell átöltözni