Buzi-e vagy!?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Indította
szammer
, 2006. május 31. 20:59
Írta 2008. szeptember 15. - 19:03
Írta 2008. szeptember 15. - 19:01
...áááááááá végre valaki értékeli a perverz bejátszásokat...
...de sztem álomûzõként jól jött...
...piros a cipõd?
...de sztem álomûzõként jól jött...
...piros a cipõd?
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!
Írta 2008. szeptember 15. - 18:59
...pedig többet pihentem mint máskor, de amikor épp nem pihentem akkor adtam nektek rendesen!!! ...sztem
...természetesen köszi, h tetszett, idén még nem indult kell-e B.Á. ? ...topic...
...lehet nem vagyok már a régi deviáns állat???
...mindíg mindenki fel van háborodva..., most meg semmi...
...egh lehet öreg-szem...
...vagy TI vagytok befordulva és mexoktátok a stílust...
...persze a Mátramarci uncsi volt mi?... kakasherepaprikás fincsimi? ...
...természetesen köszi, h tetszett, idén még nem indult kell-e B.Á. ? ...topic...
...lehet nem vagyok már a régi deviáns állat???
...mindíg mindenki fel van háborodva..., most meg semmi...
...egh lehet öreg-szem...
...vagy TI vagytok befordulva és mexoktátok a stílust...
...persze a Mátramarci uncsi volt mi?... kakasherepaprikás fincsimi? ...
Írta 2008. szeptember 15. - 18:55
Nos, nekem ez volt az 5. 24 órásom, 1 DUO-ban és 4 Solo-ban.
Lazára vettem az egészet, este 7-re már 30 köröm volt, utána már csak lazultam. A legnagyobb elismerést a csapatban indulóktól kapta minden Solo-s.
Ádám az éneklésem elmaradt ( Sub Bass Monster ), de jövõre pótoljuk.
Buzi-e vagy!?
Lazára vettem az egészet, este 7-re már 30 köröm volt, utána már csak lazultam. A legnagyobb elismerést a csapatban indulóktól kapta minden Solo-s.
Ádám az éneklésem elmaradt ( Sub Bass Monster ), de jövõre pótoljuk.
Buzi-e vagy!?
Írta 2008. szeptember 15. - 18:54
Hát sosem okozol csalódást az tuti:D de most hát ez kész volt:D köszéé az élményt
Írta 2008. szeptember 15. - 18:46
...miért miníííg ÉÉÉNNNN???
Írta 2008. szeptember 15. - 18:26
Ez volt az elsõ 24 órásom, és iszonyat nagy élmény volt ennyi montis között, nameg Ádám ....mindenki nagyon sportszerû volt akikkel összefutottam elengedés-elõzéssel sem volt semmi baj.Örülök hogy ottlehettem:)
Írta 2008. szeptember 15. - 18:18
phuuuuuuu, elfáradtam. .) ez volt az elsõ..de jo volt! köszi mindenkinek aki hozzájárult h létrejöjjön a verseny a hangulat meg minden!
örültem a sok ismerõsnek, a pályának, annak hogy hátul volt 15cm rugutam , az esti tekerésnek (hála hozénak! sajnos nem volt alkalmam személyesen is megköszönni) és az eredményünknek is.
aminek nem örültem, az a hideg volt és h kevés meleg cuccot vittem ./
jövõre biztos jobban készülök .)
gratu mindenkinek!
szem tényleg necces volt.. fõleg kontaktlencsével.. goggle hiányzott
örültem a sok ismerõsnek, a pályának, annak hogy hátul volt 15cm rugutam , az esti tekerésnek (hála hozénak! sajnos nem volt alkalmam személyesen is megköszönni) és az eredményünknek is.
aminek nem örültem, az a hideg volt és h kevés meleg cuccot vittem ./
jövõre biztos jobban készülök .)
gratu mindenkinek!
szem tényleg necces volt.. fõleg kontaktlencsével.. goggle hiányzott
Írta 2008. szeptember 15. - 17:58
...nos igen MI montysok már csak ilyen jó arcok vagyunk ))
...csak hogy tudjátok miért van annyi PAAARASSZT a spenótomban...
...ez a kedvencem
...benne van a PAARAASZT....
ui: második kedvenc
jóétvágyatkisfiam....
...csak hogy tudjátok miért van annyi PAAARASSZT a spenótomban...
...ez a kedvencem
...benne van a PAARAASZT....
ui: második kedvenc
jóétvágyatkisfiam....
Írta 2008. szeptember 15. - 17:58
csapattársnak beállt a dereka, meg azt mondta, hogy "nem bírja eltekerni a pedált", mivel még visszavolt 8 óra, amihez nem volt kedvem/erõm szinte 0 alvással nekiindulni, abban maradtunk, hogy inkább hagyjuk a francba. a dobogóról már lecsúsztunk ezzel úgyis (meg még néhány esélyes csapat is).Konásandrás! veletek mi történt az éjszakában?
Te melyik csapat voltál? ne haragudj, így nick név alapján nem ismerlek fel...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. szeptember 15. - 17:53
Nekem is ez volt az elsõ versenyem és nagyon élveztem, a csapattársaimmal is nagyon meg voltam elégedve(Kelly's klub phanatix), a kona dawg is jól teljesített, pedig gyepáltam rendesen.
Az egész verseny hangulata nagyon jó volt, a pálya is élvezetese volt a göröngyök ellenére, vagy azokkal?
Nem esett és ez jó, meg én se és ez még jobb!
Minden tiszteletem mindenkinek, aki ott volt és versenyzett külön a szólóknak és egykerekûeknek!
És fõleg tetszett a bringabanda szurkolói lelkesedése, annyira jók voltatok!
Külön jól esett, hogy amikor éjjel nagyon szúrt az oldalam, és meg kellett állnom pihenni, majd mindnyájatok megkérdezte minden ok-e? Köszönöm!
Az egész verseny hangulata nagyon jó volt, a pálya is élvezetese volt a göröngyök ellenére, vagy azokkal?
Nem esett és ez jó, meg én se és ez még jobb!
Minden tiszteletem mindenkinek, aki ott volt és versenyzett külön a szólóknak és egykerekûeknek!
És fõleg tetszett a bringabanda szurkolói lelkesedése, annyira jók voltatok!
Külön jól esett, hogy amikor éjjel nagyon szúrt az oldalam, és meg kellett állnom pihenni, majd mindnyájatok megkérdezte minden ok-e? Köszönöm!
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!
Írta 2008. szeptember 15. - 17:40
...akkor a csajod örül ...ha kell tudok adni gyogyi számot...
Írta 2008. szeptember 15. - 17:29
Copper! Még jó, hogy nem ettél! Intenzív mozgás elõtt ilyet enni = biztos fosás!
Kala! Felrepedt az ujjad? Nem is tudtam. Ez azt jelenti, hogy az ujjcsontod repedt be???
Igen, csak hüjjén fogalmaztam. Szóval a középsõ ujjamban repedt meg csont, azért volt 2x akkora maga az ujjam.
Ez a lordosisos cumó meg gerincferdülést jelent, azt mondták, ússzak többet, és kérdezzek meg egy gyógytornászt, mert õk nem azok, hogy melyik gyakorlat segít rajta.
Szeme mindenkinek rendben?
Írta 2008. szeptember 15. - 17:25
ezen besz@rtam
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...
Írta 2008. szeptember 15. - 17:16
aki nem ismerné a spenótot :
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...
Írta 2008. szeptember 15. - 17:14
valami olyasmit mondott, hogy "fordított S alakú scoliosis és elsimult lordosis",
Biztos ami biztos csak nyakoncsaptam volna, hátha Muttert szidta!
Az mit jelent? Magyarul nem tudott?
Hát igen, az éjszakai esések ilyenek. Én combbal estem egy ökölnyi kõre, este már alig bírtam menni, most "csak" sántítok. Már tudom milyen lehet, ha a küzdõsportolók rárúgnak egymás combjára kívülrõl.
Írta 2008. szeptember 15. - 17:10
Hja, spenótot pont elkaptam valamikor hajnal körül pár Pink Floyd után-között, amit külön köszönök! Meg azt is megtudtam, hogy a Floyd az egyik legerõsebb promótere a MOOG-oknak. Nekem érdekes volt, de láttad volna a velem szemben kajáló srác arcát.. Nos õt nem izgatta a dolog, bár lehet, hogy inkább a kiváló ingyenes tészta "ízlett" neki annyira.
Milyen zenekar játszott este? Épp kint voltam, sajnos nem tudtam nézni a koncertet..
Milyen zenekar játszott este? Épp kint voltam, sajnos nem tudtam nézni a koncertet..
Írta 2008. szeptember 15. - 17:09
Copper! Még jó, hogy nem ettél! Intenzív mozgás elõtt ilyet enni = biztos fosás!
Kala! Felrepedt az ujjad? Nem is tudtam. Ez azt jelenti, hogy az ujjcsontod repedt be???
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2008. szeptember 15. - 17:09
Sziasztok, vasárnap fotóztam egy kört a pályán, valamint az eredményhirdetést:
http://www.x-iont.hu...oras/index.html
Hát nem dúskáltunk a fényben (fotós szempontból), de ez a hideg esõ legalább hétfõre csúszott.
Túl jól nézett ki a végén még mindenki, legközelebb 48 órásat kellene rendezni.
Grat. a résztvevõknek!
http://www.x-iont.hu...oras/index.html
Hát nem dúskáltunk a fényben (fotós szempontból), de ez a hideg esõ legalább hétfõre csúszott.
Túl jól nézett ki a végén még mindenki, legközelebb 48 órásat kellene rendezni.
Grat. a résztvevõknek!
Írta 2008. szeptember 15. - 17:01
hát nem gáz,lehet h csak fáradt voltam hozzámiért? annyira gáz??
jók voltunk zsiráfok:)