Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts
Én is ma voltam fent! Amit láttam, az nem altató! Bár nem a pályán mentünk azért néhol beleharcoltunk egy kicsit! Szerintem helyenként erõteljes lesz a felütés veszély! Én a hidat nem láttam ácsolni, pedig érdekelt volna milyen magas! Ellenben por az lesz, ha addig nem esik, az tuti. Én két éve indultam utoljára, de most olyan laza poros a talaj, hogy maszk kelleni fog! Egyébként remélem azt a rengeteg faágat rõzsét amit a pálya mellett láttam remélem eltakarítják, mert nem szeretném ha valami hobby amatõr miközben leelõz fel is tol egy olyanra! Azért arra kiváncsi lennék, hogy nem messze a rajttól egy jobbos kanyar utáni kigyorsítóban direkt kordonozták bele a pályába azt a 2 és fél méteres gödröt, vagy csak poénból?!

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
Ma este voltam kint a pályán. Harangék már felállították a nagy sátrat a körforgalom közepén és már ácsolják a hidat. A pályát Seti mester jelöli ki és még nem végzett az egésszel. Amit a pálya elkészült részérõl tudni lehet az az hogy most írtották ki a dzsungelt tehát nem túl kellemes elsõnek végigmenni. A talaj ezeken a részeken elég mély ráadásul néhol azt vettem észre hogy szinte nem is tekerek csak kerülgetem a gyökereket meg egymás után jönnek a kanyarok. Remélhetõleg kicsit javul a dolog ha páran végigmentek rajta.

Ami biztos hogy dolgoznak a szervezõk ezerrel és ha minden igaz akkor holnap már kész lesz a pálya!!!
A keró legyen veletek!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Minõsítse ez õket....

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Számomra ebben a kategorizálásban az a vicces, hogy nekünk kell(ene) szólni, hogy a Cube Csömör (bocsánat tõlük, hirtelen õk jutottak most az eszembe, semmi bajom velük) miért nem elitben megy. Valahol viccesnek tartom, hogy egy közel profikból álló, de legalábbis a magyar élmezõny egy része a hobbyba nevezi magát. Mert hogy nevezésnél Mi adjuk meg, hogy melyik kategória. Valahol nekik kellene érezniük azt, hogy akkor hova is datálják magukat.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

Koszi,hogy segitettetek!Ezert sok ertelme van ennek a forumnak!Nagyon komoly,hogy megadtatok a Harangvolgyi szamat!

Mármegbocsáss! Hol hallottad, hogy 1 fórum valamirõl kell, hogy szóljon? A fórum attól az, ami, hogy aki ráér, beleír valami számára relevánsat, ami az égvilágon senki mást nem érdekel. És attól fórum, hogy ezt sokan teszik 1 helyen.
Hol élsz, a hódon?!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

De még a Google is tudja, csak be kellene írni, hogy "harangvölgyi andrás telefon". Mivel az elsõ 3-4 találaton is szerepel, ellenben nem feltétlenül ugyanaz a szám, ha feltétlenül el kellene érnem, így, ebben a sorrendben elkezdeném végigtelefonálni. De verseny elõtt 2 nappal ne csodálkoznék, ha nem venné fel.

Amúgy, SlyRoxy, beszólásod után még ennyit sem érdemelsz.

érdekes,nekem felvette....lehet,hogy szerencsém volt
Team Heavy Pedál Szeged

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Az attól függ, elõttem, vagy utánam mész ki a pályára. :D

jah jólvan:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Én tudom... ;)
Sajnos nem adhatom meg

De még a Google is tudja, csak be kellene írni, hogy "harangvölgyi andrás telefon". Mivel az elsõ 3-4 találaton is szerepel, ellenben nem feltétlenül ugyanaz a szám, ha feltétlenül el kellene érnem, így, ebben a sorrendben elkezdeném végigtelefonálni. De verseny elõtt 2 nappal ne csodálkoznék, ha nem venné fel.

Amúgy, SlyRoxy, beszólásod után még ennyit sem érdemelsz.

Azt lehet tudni, hogy idén lesz e frissen irtott ösvény, vagy szombat 12 óra 00 perc kor kiderül :)

Az attól függ, elõttem, vagy utánam mész ki a pályára. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Azt lehet tudni, hogy idén lesz e frissen irtott ösvény, vagy szombat 12 óra 00 perc kor kiderül :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Az általános etikett szabályai szerint nagyfokú illetlenség más számát az engedélye nélkül megadni. És kötve hiszem, hogy a jelenlévõk közül túl sokan tudnák - amúgy.

Én tudom... ;)
Sajnos nem adhatom meg
Team Heavy Pedál Szeged

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Az általános etikett szabályai szerint nagyfokú illetlenség más számát az engedélye nélkül megadni. És kötve hiszem, hogy a jelenlévõk közül túl sokan tudnák - amúgy.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Ha nem tudom, hogy adjam meg?! Szerintem így van vele mindenki...

SlyRoxy

SlyRoxy

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Koszi,hogy segitettetek!Ezert sok ertelme van ennek a forumnak!Nagyon komoly,hogy megadtatok a Harangvolgyi szamat!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Majd szabályozzuk!
:D

Ez megfordult az én fejemben is.

Butch Cassidy

Butch Cassidy

vendég

• fórumtag
  • 47 posts

Továbbra sem értem, miért van két kategória. Nézzetek már körül, egy csomó "hobbista" baromira erõs, s egy csomó elit meg tök gyenge - ez a hobby-elit szétcsoportosítás semmit, az ég világon semmit sem jelent. Most ne gyertek a "szegény kezdõ biciklisnek ne kelljen már a Juhász Zsoltival meccselni" címû lemezzel, most arról a hobbi rétegrõl beszélünk, aki edz, versenyez, erõs, csak nincs licence.

Nyilván van egy jókora átfedés, de azért jellemzõen a licenszesek erõsebbek. Az is igaz, hogy egyetlen licenszestõl nem lesz az egész csapat lényegesen jobb, de ha már valahogy szét akarják választani a két réteget, akkor erre nemigen van praktikusabb megoldás.

Marad kérdésnek, hogy miért kell szétválasztani? Mondjuk én örülök neki, maradjon valami öröm azoknak is, akik nem edzenek naponta 2x, innentõl az egész már csak díjazás kérdése, ha ezt ki tudják gazdálkodni a rendezõk, akkor nyilvánvaló a marketing elõny: több díjazott, több mosolygós arc a végére.

Ahol csak 1-2 csapat jut egy kategóriára, az tényleg kicsit gagyi, de ha jól emlékszem, ilyen csak a 251 feletti öregfiúknál van.

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 posts

Milyen jó lenne, el sem kellene utazni a versenyre. Postán megkapnánk az érmet.

Tök izgis lenne fõleg a befutónál! :)

Amúgy ti mit javasoltok nekünk, a csapatunknak mikor érdemes odaérni, hogy mindenre legyen idõ nyugisan? Még szûz 24esek vagyunk.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Minden csapatnak legyen külön kategóriája és így mindenki nyerhet.

Milyen jó lenne, el sem kellene utazni a versenyre. Postán megkapnánk az érmet.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Minden csapatnak legyen külön kategóriája és így mindenki nyerhet.

A sebesség mindent megold.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

A szabály az szabály...tavaly én is megkaptam....

Ennyi erõvel a csajoknál is lehetne olyan, hogy liszenszes. Kérdem én, hogy az miért nincs ? Oké, hogy lényegesen kevesebb lány csapat van, de akkor is...csak kíváncsiságból kérdem...

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Továbbra sem értem, miért van két kategória. Nézzetek már körül, egy csomó "hobbista" baromira erõs, s egy csomó elit meg tök gyenge - ez a hobby-elit szétcsoportosítás semmit, az ég világon semmit sem jelent. Most ne gyertek a "szegény kezdõ biciklisnek ne kelljen már a Juhász Zsoltival meccselni" címû lemezzel, most arról a hobbi rétegrõl beszélünk, aki edz, versenyez, erõs, csak nincs licence.

A szabály az szabály...tavaly én is megkaptam....
Team Heavy Pedál Szeged