Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Amit írtam, az nem egy kategóriás a óhajoddal. Több mint 1 hete rendeltem az adaptert meg a tárcsát, tárcsa meg van az adaptert mindig egy nappal megtoldják az érkezésének idejét. Nekem van itthon három adapterem is (Miért ne lehetne valakinek pont olyan, mint amilyenre nekem szükségem van?!), természetesen más méretben. Apróban többször olvastam, hogy 180 mm-es tárcsát cserélnének 160mm-re, Én meg egy 24h indulótól, kísérõtõl vennék egy adaptert. Innentõl kezdve, jó lenne a megindokolnád vágyaidat...

Rakj fel elõre egy 160as hátsót.

A sebesség mindent megold.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Amit írtam, az nem egy kategóriás a óhajoddal. Több mint 1 hete rendeltem az adaptert meg a tárcsát, tárcsa meg van az adaptert mindig egy nappal megtoldják az érkezésének idejét. Nekem van itthon három adapterem is (Miért ne lehetne valakinek pont olyan, mint amilyenre nekem szükségem van?!), természetesen más méretben. Apróban többször olvastam, hogy 180 mm-es tárcsát cserélnének 160mm-re, Én meg egy 24h indulótól, kísérõtõl vennék egy adaptert. Innentõl kezdve, jó lenne a megindokolnád vágyaidat...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Sziasztok,

Egy sárbingát szeretnék kölcsönkérni XT szettel :) :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Sziasztok!

Van valakinek egy db fölösleges 180mm Is elsõ hayes adaptere? Verseny elõtt ki szeretném cserélni a tárcsámat...

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Úgy látom minden a helyén van!
Cube-osok a helyükre lettek rakva...
És a többi és a többi
......

Akkor rend a lelke mindennek :)

Én már nagyon várom a holnapom. Bringa csillog villog, már csak össze kell pakolászni.
Aki ma megy ki, tud vmit a pálya állapotáról ?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Úgy látom minden a helyén van!
Cube-osok a helyükre lettek rakva...
És a többi és a többi
......
Team Heavy Pedál Szeged

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

"Mindig csalnak, levágják a pályát, tutkóra direkt neveznek hobbiban, ráadásul az arany GT-t is elvitték, pedig fullprofik"

Kihagytad hogy a lányokat belökik a bokorba! ;)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
off

Amúgy nem tõlem kérj elnézést, nem vagyok csömöri. De azért szerencsétlenek kapják az ívet rendesen. "Mindig csalnak, levágják a pályát, tutkóra direkt neveznek hobbiban, ráadásul az arany GT-t is elvitték, pedig fullprofik", hát, nem irigylem õket. :D

a negatív reklám is reklám. ezeket szépen elfelejti mindenki és csak a név marad meg. aztán az emlékek megszépülnek és mindenkiben pozitív emlékként cseng a név :)
on

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Egyetértek. Tegnap úgy feküdtem le, hogy pont arra gondoltam, milyen jó lenne ha egész éjjel esne és akkor szombatra tök jó kis talajunk lehetne. Hát ez nem jött össze :( Na sebaj, Jövõre leaszfaltoztatjuk Haranggal az egész nyomvonalat :D

Én benne vagyok:) de akkor a frissen irtott ösvényeket is :D
Tavalyi por, hát az por volt a javából.
Tényleg egy olyan kérdésem lenne, hogy olyasmit is hallottam csak fél füllel, hogy lesz benne egy rázatós lefelé. Tavaly elõtt, mint szurkoló voltam kint. Arra részre gondoltok ami a színpad elõtt van ? Vagy az teljesen más... Nekem erre a térképre nincs rálátom :)

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Ez a kis esõ,csak jót tesz a pályának, jó lenne ha elverné a port.

Egyetértek. Tegnap úgy feküdtem le, hogy pont arra gondoltam, milyen jó lenne ha egész éjjel esne és akkor szombatra tök jó kis talajunk lehetne. Hát ez nem jött össze :( Na sebaj, Jövõre leaszfaltoztatjuk Haranggal az egész nyomvonalat :D
A keró legyen veletek!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Hát Pannus,ha ennek lehet hinni :

http://img.koponyeg....-11grafikon.png

Akkor nuku esõ...ez a mi most esik meg esett ez talán elveri a port...
Team Heavy Pedál Szeged

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Esett reggel 7 körül az esõ. Legalábbis Pesten volt vmi kevés és a met.hu radarja szerint Csillebérc is kapott egy keveset. Ne örüljön senki mert épp annyi esõ volt hogy 1 óra alatt eltûnt az aszfaltról. Talán a hegyen volt egy kicsit több. Na majd este meglátjuk.

Ez a kis esõ,csak jót tesz a pályának, jó lenne ha elverné a port.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Dante: így viszont elnézést. Viszont gondolom arra gondoltál, hogy nem volt 150 év alatt elit kategória... :D

Öööö, igen. De totális még a káosz, szóval biztosan át lesznek rendezve, sõt, ha megnézitek, még az évszámok sem mindig stimmelnek - ráadásul még mindig van pár szerencsétlen, aki 25-órás szólót megy. :D

Amúgy nem tõlem kérj elnézést, nem vagyok csömöri. De azért szerencsétlenek kapják az ívet rendesen. "Mindig csalnak, levágják a pályát, tutkóra direkt neveznek hobbiban, ráadásul az arany GT-t is elvitték, pedig fullprofik", hát, nem irigylem õket. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Csáó Zip!
Péntek délután-estefelé érünk oda.Kinnt leszel már?

Hali!
Szerintem kinézek péntek este csak úgy az íze kedvéért, de aztán húzok haza aludni ;)

Esett reggel 7 körül az esõ. Legalábbis Pesten volt vmi kevés és a met.hu radarja szerint Csillebérc is kapott egy keveset. Ne örüljön senki mert épp annyi esõ volt hogy 1 óra alatt eltûnt az aszfaltról. Talán a hegyen volt egy kicsit több. Na majd este meglátjuk.
A keró legyen veletek!

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Csáó Zip!
Péntek délután-estefelé érünk oda.Kinnt leszel már?

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Én is ma voltam fent! Amit láttam, az nem altató! Bár nem a pályán mentünk azért néhol beleharcoltunk egy kicsit! Szerintem helyenként erõteljes lesz a felütés veszély! Én a hidat nem láttam ácsolni, pedig érdekelt volna milyen magas! Ellenben por az lesz, ha addig nem esik, az tuti. Én két éve indultam utoljára, de most olyan laza poros a talaj, hogy maszk kelleni fog! Egyébként remélem azt a rengeteg faágat rõzsét amit a pálya mellett láttam remélem eltakarítják, mert nem szeretném ha valami hobby amatõr miközben leelõz fel is tol egy olyanra! Azért arra kiváncsi lennék, hogy nem messze a rajttól egy jobbos kanyar utáni kigyorsítóban direkt kordonozták bele a pályába azt a 2 és fél méteres gödröt, vagy csak poénból?!

Ácsolták rendesen a hidat de gondolom amikor arra jártál már senki sem volt arra. Én 7 után indultam haza és akkor már nem voltak ott. Gondolom a félig kész darabokat bevitték a sátorba. Amúgy én is csak 2D-ben láttam akkor még a hidat, tehát nem maradtál le semmirõl. Esetleg menj fel holnap délelõtt akkor tuti látni fogod a mestermûvet.
A keró legyen veletek!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Ha tavalyihoz hasonló pór lesz, az fincsi lesz.... Meg hát a frissen irtott erdõ ébresztõen fog majd hatni a társaságra....

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Dante: így viszont elnézést. Viszont gondolom arra gondoltál, hogy nem volt 150 év alatt elit kategória... :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Úgy néz ki még egy helyünk lesz ha valaki lemaradt volna...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Valahol nekik kellene érezniük azt, hogy akkor hova is datálják magukat.

Óvatosan jegyzem meg, nem volt az Odin-on Hobby kategória 150 alatt...:)
"Minõsítse ez õket..." Muhaha. Ti tényleg azt hiszitek hogy õk direkt hobbiban neveztek? Megjegyzem, mi sem. Jé. Oda volt lehetõség. Majd nyilván, ki lesz javítva.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)