Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

forter

forter

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Szevasztok.
Nemtom, hogy kell pikázás linket küldeni, de ha ott megkeresitek a hetenyitibor felhasználót, soksok képet találtok akár magatokról is (kb. egy óra múlva, most töltõdnek).

Eredeti nyers fotók, most túl fáradt vagyok javítgatni rajtuk.
Akinek a "többiek" mappából kell eredeti 6 mp méret, küldjön privit a fáljnévvel.

Amúgy óriáskirály volt, kösziköszi.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Elég a dumcsiból, hol vannak képek? Mondjuk rólam.

???:wtf:
Mi volt a rajtszámod?

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Elég a dumcsiból, hol vannak képek? Mondjuk rólam.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Én nem raktam át a 11-21-es sort 11-34-esre. Így sem kellett kistányérra váltanom még fájós lábbal sem.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Röhögjetek csak. :D Nem tudok kanyarodni, na! (de nem tévedtem el)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Dante kanyarokat én is láttam az új szakaszon. :)

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
:D Nana, biztosan hallucináltál! Mindenkinek gratula!

Én közben befejeztem a téli bicajom összeépítését - nem fáradtam el, ami persze azt jelenti, hogy nem hajtottam ki magam. Nekem az ilyen pályán nem megy. "Hálistennek" a csapatomnak igen. Nagyon sajnálom, hogy ennyire egysíkú pálya jött össze, ami gyakorlatilag a versenyzõk kanyarvételi és nyomótechnikáján kívül mást nem vett igénybe. Pont beszéltük, hogy a kerítés mögött egy hosszú lejtõ és egy meredekebb emelkedõ kellett volna még bele, mert így nem volt hegy, ahol például egy mászótudás (magyarul, ami nekem kedvez) kamatoztatható lett volna. Azért az, hogy 44-17-ben nyomni lehetett végig, az sokat elmond., megértem, hogy Dénesék SS-el mentek.

Pitééknek külön gratula, s persze minden szólósnak is!

Ami a szervezést és a versenyt illeti:
- Pálya: jó, de egysíkú, s NAGYON poros, ezzel nem tudom, mit lehetnek kezdeni, de ez így nagyon gáz volt, kötõhártyagyulladás garantált.
- Díjazás kiegyensúlyozatlan - pl drótperemes külsõ meg kulacs elitben? Jó, ez a poénról szól, de...
- Nem volt komoly konfliktus a pályán, amiért mindenkinek köszönet. A "jobbról" még mindig sokan úgy értelmezik, hogy lemennek jobbra, s pont majdnem telibe csattanjuk, de ezt mindig a fáradtságnak tudtuk be.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
és olyat láttam a pályán éjszaka ... a Dante kanyart ... ,de ügyes volt :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Noh én is haza értem.36 óra nem alvás után, még megpróbálkozok egy rövid élménybeszámolóval.
Nõi csapatban indultam , hát lehetett volna jobb is ,de az idõ sürgetett és késõn kezdtem csapatot szervezni, de ez van. Eleinte 3 körönként váltottunk, már az elején felborult persze ez a taktika,mert nem mindenki bírta ezt a tempót:(

elsõ körben sikerült egy 190 es átlag pulzust és egy 199 max pulzust produkálnom(Ekkor futott á az agyamon, hogy igy nem fogom birni 24 h- ig.
Én a többikhez képest edzett voltam ,így én mentem stabilan a 26.os köröket , este kicsivel több, de mindig ami benenm volt azt kiadtam. Elsõ alvás kb fél 11 kor volt, de ekkor csak kattogott a fejem és nem tudtam aludni. Amikor a mennydörgés volt(kb fél 4 lehetett), akkor én pont a utolsó csiki-csukis részen voltam. Hát majdnem leestem a nyeregrõl, annyira megijedtem. Nem messze csapódhatott be ,mert nagy hangja volt.
Volt egy 2-3 körös holtpontom, ekkor nagyon szenvedtem s nem tudtam átesni rajta. Ezen csak az alvás segített. Fáztam, vacogtam a fáradságtól,de ha ki kell szállni az ágyból akkor sajna ki kell ...Persze mélyen álmodtam, 10 percem volt h kiérjek teljes hadi díszben. Nem volt egyszer sem technikai gondom , nem estem, szóval jó kis verseny volt. Merkaptos csajokat szorongattuk,de sajna kb fél körrel elõttünk jártak. Ezúttal Gratulálok is nekik.
Jah azt is akartam mondani, hogy nagyon köszönöm,hogy sokan biztattak , sokszor azt sem tudtam, hogy ki köszönt rám, de nagyon jól esett, hogy ennyien ismernek engem. Végül 4. lettünk a nõi csapatok között, jövõre a dobogó a cél.
Összességében ennyi, fáradtan épp elég:)
Jah még annyi ,remélem senkit sem akadályoztam a tova jutásban. Ha olyan volt akkor viszont nem mondtam le az ideális ívrõl.Ezt azért a legtöbben tiszteletben is tartották.
megyek aludni :)

26- os kör helyett 16- os :) kicsit már fáradt vok

lastoneleft

lastoneleft

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Sziasztok,

Képek itt:
http://picasaweb.goo...neleft/24h2009#

és itt találhatók:
http://picasaweb.goo...ft/24h2009ZKSE#

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
Nem tudja valaki, hogy a monociklisek milyen néven futottak? Kíváncsi lennék rájuk. Max respect nekik, hogy még az emelkedõt is kitekerték és nem rohantak fel rajta!
A keró legyen veletek!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Noh én is haza értem.36 óra nem alvás után, még megpróbálkozok egy rövid élménybeszámolóval.
Nõi csapatban indultam , hát lehetett volna jobb is ,de az idõ sürgetett és késõn kezdtem csapatot szervezni, de ez van. Eleinte 3 körönként váltottunk, már az elején felborult persze ez a taktika,mert nem mindenki bírta ezt a tempót:(

elsõ körben sikerült egy 190 es átlag pulzust és egy 199 max pulzust produkálnom(Ekkor futott á az agyamon, hogy igy nem fogom birni 24 h- ig.
Én a többikhez képest edzett voltam ,így én mentem stabilan a 26.os köröket , este kicsivel több, de mindig ami benenm volt azt kiadtam. Elsõ alvás kb fél 11 kor volt, de ekkor csak kattogott a fejem és nem tudtam aludni. Amikor a mennydörgés volt(kb fél 4 lehetett), akkor én pont a utolsó csiki-csukis részen voltam. Hát majdnem leestem a nyeregrõl, annyira megijedtem. Nem messze csapódhatott be ,mert nagy hangja volt.
Volt egy 2-3 körös holtpontom, ekkor nagyon szenvedtem s nem tudtam átesni rajta. Ezen csak az alvás segített. Fáztam, vacogtam a fáradságtól,de ha ki kell szállni az ágyból akkor sajna ki kell ...Persze mélyen álmodtam, 10 percem volt h kiérjek teljes hadi díszben. Nem volt egyszer sem technikai gondom , nem estem, szóval jó kis verseny volt. Merkaptos csajokat szorongattuk,de sajna kb fél körrel elõttünk jártak. Ezúttal Gratulálok is nekik.
Jah azt is akartam mondani, hogy nagyon köszönöm,hogy sokan biztattak , sokszor azt sem tudtam, hogy ki köszönt rám, de nagyon jól esett, hogy ennyien ismernek engem. Végül 4. lettünk a nõi csapatok között, jövõre a dobogó a cél.
Összességében ennyi, fáradtan épp elég:)
Jah még annyi ,remélem senkit sem akadályoztam a tova jutásban. Ha olyan volt akkor viszont nem mondtam le az ideális ívrõl.Ezt azért a legtöbben tiszteletben is tartották.
megyek aludni :)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Megvan! Már módosítottam....
Team Heavy Pedál Szeged

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Gatula!
Eredmények vannak már valahol?

Olvass vissza párat ;)
A keró legyen veletek!

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
én biciklis órát kaptam...tetszik
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Labidaninak bejött a korai elég bátor bevállalása. Megnyertük :) Abszolút 8. hely ami a legjobb hobbyt jelenti. Nagyon büszke vagyok a csapatra!

Gatula!
Team Heavy Pedál Szeged

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
Itt az eredmény: http://www.tempospor...ad/2009_24h.xls
A keró legyen veletek!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Inkább most írok... erõt vettem magamon:D.
Na szóval... a csapat szemszögébõl: 6 fõs csapat(tagok közt Dante, TBence), elit 150 év alattiak korcsoportja.
Elindultunk. Ráálltunk a 3. helyre az Ózdi KE mögött. Kb. 1,5-3 perc között ingadozott a különbség. Aztán egyre csökkent, majd leelõztük õket. Tartottuk az 1 perces elõnyünket, ami egyre nõtt az éjszakához közeledve. Majd leköröztük õket, aztán megint, aztán megint, így 3 körös hátrányba kerültek velünk szemben, így 2.-ak lettünk a Cube Csömör mögött(Cube Csömör: 118 kör, GSK(mi): 107 kör).
Az én szemszögembõl: 2. voltam a sorban, így kb. 12:25-kor el is mentem, mentem 25:30-at két körön, amit magamhoz képest rossznak tartottam. A pálya az elején nem tetszett, de aztán egyre jobban megszoktam, és megtetszett még a pályavégi zötykölõdés is! Aztán mentem 25 percet két körön, ami azért már jobb volt. Egyébként itt még volt kedvem görgõzni, szóval minden indulás elõtt 10-15 percet görgõztem, utána meg levezettem 10 percet. Aztán pihentem egy 40 percet, de nem bírtam, és nem is akartam elaludni. Megint mentem egy 25-26 perces két kört, aztán jött a lámpaszerelés, mivel sötétedett. Hozé féle lámpával mentem, ami körülbelül nappali fényt adott. Persze volt, amikor csak a port láttam, de nem volt baj. Sõt! Volt olyan, is, amikor mozgott a csatlakozó, és elkezdett pislogni, aminek nem nagyon örültem, de csak hátra kellett nyúlni egy pillanatra, hogy megigazgassam. Éjszaka ilyen 26:30-30:10 közöttiket mentem két körön. Ja, és estem egy elég hatalmasat a köves lejtõ utáni "hosszú" emelkedõn. Mondom: jobbról. Jó... ki is állok, csak az volt a gáz, hogy nagyon rángattam a kormányt, így összeakadtunk az elõzendõ emberrel, aki rám esett a bringájával együtt. Nem volt nagyon kellemes, fáj is a bal combom, mint az állat, meg a térdem is feldagadt, de én voltam a hibás. Ezúton is szeretnék bocsánatot kérni Tõled! Aztán estem egyet a következõ körben is, de az nem volt gázos. Aztán éjféltõl kettõig aludtam, de azért a tûzijátékot megvártam.;) Kettõtõl négyig 3-an váltottuk egymást. Addig a többiek aludtak, míg mi szenvedtünk a portól 3-an.:) Itt mentem a 30 perces két körömet is... azon már csak azt vártam, hogy mikor szállhatok le a biciklirõl, és mikor mehetek aludni. Eléggé fájt a lábam továbbra is... valószínûleg ez is közrejátszott a 30 perces két körömben. Egyébként nagyon élveztem az éjszakai menetet. Tényleg nagyon jó ez a Hozé lámpa!;)
Egyébként estefelé, amikor már volt olyan, hogy fáztam, meg fáradt is voltam, nagyon nem volt kedvem melegíteni, meg levezetni, így maradt a kordon mellett hátrafelé tekerés, illetve a menet után a nyújtás.
Aztán négytõl nyolcig aludtam, majd mentem egy 27:05-ös két kört, és számomra véget is ért a verseny, mert nem jutott többet rám sor.
Összesen 18 kört mentem a versenyen, ezen kívül mentem egy pályabejárást a rajt elõtt, meg a verseny után még egy lazát, szóval összesen 20 kört.
A versenyt nagyon élveztem. Minél többet akartam menni, de úgy érzem, hogy ennyi elég is volt.
Próbáltam minden elõzésnél megköszönni az elengedést, tényleg voltak, akik csak miattam húzódtak le teljesen az ösvényrõl! Még egyszer nagyon köszönöm Nekik!
Egyébként ahol az elsõ körömben 190 körüli pulzust produkáltam, ott éjszaka nem értem el a 160-at sem, pedig nyomtam maxon, és az idõm se lett sokkal rosszabb. Hát igen... fárad az ember.:)
A maximum pulzusom egyébként 197 BPM volt.
Köszönöm a csapattagoknak, a segítõknek, és a szurkolóknak, hogy hozzájuttatták a csapatot a 2. helyhez!
Egyébként a díjazás: Elit 150 év alatti korcsoport 2. hely: az érem mellett mindenkinek durván egy Isostar kulacs, egy Isostar energiaital, egy Isostar energiaszelet, és egy matrica(?). Háát... senki nem erre számított, azt hiszem.
Mindegy. Ezen nem mérgelõdök.
Jó volt! Tetszett!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Kemény volt. Fáradt vagyok, mint az állat. Én is késõbb írok, mert ahhoz most túl fáradt vagyok.

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Érdeklõdnék,hogy tud-e valaki arról,hogy a Gizmó Attila Licenszes-e?
:)

Milyen csapattal? Tagok?

Labidaninak bejött a korai elég bátor bevállalása. Megnyertük :) Abszolút 8. hely ami a legjobb hobbyt jelenti. Nagyon büszke vagyok a csapatra!
A keró legyen veletek!