Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Na jo akkor megegyszer, igaz, csak egy oldalt kellett volna visszaolvasni.

Bocs,én a H.Zoli féle képekre gondoltam.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Lehet hogy azt látta amit én és tovább gondolta; többször állt meg ember ahol várták csapattársa(i), látható/hallható technikai probléma nélkül ált félre ilyenkor a pályán lévõ. Persze nem vártam meg mit csinálnak. Nem hiszem - vagy remélem nem - váltottak ilyenkor embert, de nem is érdekel különösebben.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Sziasztok!Több csapat "frissítette" magát plusz emberrel...valaki azt mondta a másiknak nem kell mindig kimenni,majd átsétálunk a chippel...ez nem fair azokkal szemben,akik véginyomták,alig pihentek...Nem értem miért kell ezt csinálni.Nem hiszem,hogy arról kéne szóljon a dolog,ki tud jobban csalni...Az elõzõ 24 órásokon ez fel se tünt vagy csak naiv vagyok...

Ugye ezt csak félrehallottad?
A keró legyen veletek!

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Na ez is megvolt.
Tavaly volt egy láncszakadásom, és egy defektünk is, így lecsúsztunk a dobogóról. Idénre a csapat is megváltozott, 2 tag kicserélõdött, mi is tapasztaltabbak lettünk. Most is volt egy láncszakadásom, egy defektem, meg egy csapattársamnak is volt egy, de szerencsénk volt, mert mind a pálya utolsó szakaszán történt, nem úgy mint tavaly. 14:00-ás eredményeknél kicsit csodálkoztunk, hogy van egy kör elõnyünk. Örültünk neki, de nem lazítottunk, nyomtuk tovább. a 16:00-ás eredményeknél már 2 kör elõny. Ez hála istennek így ment minden 2 órában, így sikerült a végére a Hobby 150 év alatti kategóriában a 2. helyezettel szemben 9 kör elõnyt összeszednünk a végére. Egy idõ után emiatt már nem aggódtunk, az abszolút 1. hely miatt már annál inkább. A biondosok (Hobby vegyes) következtek utánunk. A végén meg tudtuk õrizni ezt a helyezést is, így nem csak kategória, de abszolút elsõk is lettünk, aminek nagyonnagyonnagyon örültünk. Az egyik körben megláttam magam elõtt Blazsó Marcit, utána tekertem, és nem is sikerült leszakadnom róla másfél köig, amikor rosszul vettem egy kanyart és elestem:mybad:, de addig jó húzó erõ volt. A hidat nem sikerült átugratnom, hiányzott vagy 15centi :(. A pálya nagyon tetszett, hazai pálya volt, az emelkedõt kivéve:D
A díjazáskor pedig ne haragujatok, de nevetséges. Egy B+ marokszerszám (mintha (egy) olyan ember(ek)nek, akik dobogóra állnak ne lenne egy vagy több otthon), egy B+ mûanyag pumpa, egy olyan üveg víz, amit ha jól tudom kartonszámra lehett vinni a csapatonak, egy masszázsjegy egy sráchoz, aki pedikûrözik, manikûrözik, stb. ami pestre szól (mi a fenét kezdjek kezdjek vele?) és MTbe:confused: matrica. Azért ha egy csapatnak 28000ft a nevzési díj, az ember talán egy kicsit többet is elvárhat szerintem. Nem látok a dolgok hátterébe, de így laikus szemmel az jön le, hogy lenyúlás az egész. Jobban örültünk volna, ha nem adnak semmit, és azt mondják hogy jövõre ingyen indulhatunk, ami nekik nem pénz, és ezzel megspórolnának egy imbusz-készletet, egy pumpát, a vízrõl már nem is beszélve. A társaság jó volt, megismerkedtem egy-két új arccal is, aminek örülök. Köszönjük a képeket, azoknak akik elengedtek, akik szurkoltak, a sérülteknek jobbulást, a solosoknak, duosoknak, meg mindenkinek aki odatette magát gratula.

Na jóccakát

Pár helyesbítés. A Biondo-sok nem Hobby vegyes hanem 151-200-as kategóriában indultak.
Amikor ledefekteltél a focipályánál és felhívtál, amikor épp próbáltam volna aludni, de nem ment, azt nem mondanám a pálya végének. Viszont ennek ellenére beindult a jól mûködõ csapat és megoldotta a helyzetet.
Nem is beszélve arról amikor láncszakadással bejöttél és nekem kellett beugrani a következõ két körre úgy hogy este 11óra volt és még cipõ sem volt a lábamon, nemhogy lámpa. És öltözéssel együtt is sikerült vmi 15perc eleji idõt menni.

Az ajándékokról pár szót. Vki mondja meg hogy mi az az MTbe matrica!!! Mit akar jelenteni? Nekem pl sokkal jobban tetszett volna, ha nem adnak semmi ajándékot, de minden csapattag kap egy kupát. Most kaptunk egyet hatan. Ha belegondolok az Elitben szinte minden esetben vmelyik hivatalos csapat vitrinében köt ki ez, de a hobbisoknál szerintem ez nem annyira játszik be.
A keró legyen veletek!

Szilvi

Szilvi

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok!Több csapat "frissítette" magát plusz emberrel...valaki azt mondta a másiknak nem kell mindig kimenni,majd átsétálunk a chippel...ez nem fair azokkal szemben,akik véginyomták,alig pihentek...Nem értem miért kell ezt csinálni.Nem hiszem,hogy arról kéne szóljon a dolog,ki tud jobban csalni...Az elõzõ 24 órásokon ez fel se tünt vagy csak naiv vagyok...

lastoneleft

lastoneleft

vendég

• fórumtag
  • 51 posts

Az emelkedõn tényleg nem volt gáz,de a gyökeresen a szabadtéri színpad mögött csak azért nem csörtettem a fazonra,mert nem tudtam hol van.....:angevil:
Az említett képeket hol is lehet megtekinteni?(volt még fotós a szálló mögötti szétkaszált bozótosnál is,azok a képek is érdekelnének.)

Na jo akkor megegyszer, igaz, csak egy oldalt kellett volna visszaolvasni.

http://picasaweb.goo...neleft/24h2009#

es

http://picasaweb.goo...ft/24h2009ZKSE#

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Az emelkedõn tényleg nem volt gáz,de a gyökeresen a szabadtéri színpad mögött csak azért nem csörtettem a fazonra,mert nem tudtam hol van.....:angevil:
Az említett képeket hol is lehet megtekinteni?(volt még fotós a szálló mögötti szétkaszált bozótosnál is,azok a képek is érdekelnének.)

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Nem véletlenül voltam ott, a másik fotós lehet sohasem tekert, nem tudta átérezni a dolgokat.
Voltak jó páran akik mormogtak a vaku miatt, lehet amikor szóltam, hogy -vigyázz, vaku- akkor félrenéztek és pont bele az oldalsó vakuba.
Közülük annyi esze viszont csak 2-3 embernek volt, hogy szóljon elõre a következõ körnél, hogy ne fotózzak.
De ne tartsatok fel, még át sem tudtam nézni a képeket és a 8,5G-t még fel is kell tölteni.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nem volt szerintem sem H.Zoli zavaró a vakud, de sokat számított, hogy emelkedõn nyomtattad, ahol eleve a kanyar miatt kicsit belassult mindenki a végére. Ellenben egy fotós, amelyik az egyik "letörés" alján szembõl vakuzott, s ki is mentünk a bokrok közé, nem lopta be magát a szívembe.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

2125-öt, szerintem 2K megmarad belõle. Most nézem át õket, de nem nagy a kihullás. Elnézést mindenkitõl a hosszú emelkedõ tetején a vakuzásért, de máshogy nem lehet éjszakai képeket csinálni.

Nincs mit.:)

A két oldalról történõ vaku, szerintem nem volt zavaró, és elõre szóltál úgy is :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

2125-öt, szerintem 2K megmarad belõle. Most nézem át õket, de nem nagy a kihullás. Elnézést mindenkitõl a hosszú emelkedõ tetején a vakuzásért, de máshogy nem lehet éjszakai képeket csinálni.

Engem nem zavart, pedig nagyon fényérzékeny a szemem. Szerintem a lehetõ legjobb helyen volt.

A ti szemetek nem kufircolja a sok "respekt"? Van valami olyan mellélkzöngéje, amit az erre vonatkozó magyar szó nélkülöz?

Lehet nem tudják, mit jelent magyarul.

A sebesség mindent megold.

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
A ti szemetek nem kufircolja a sok "respekt"? Van valami olyan mellélkzöngéje, amit az erre vonatkozó magyar szó nélkülöz?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Na ez is megvolt.
Tavaly volt egy láncszakadásom, és egy defektünk is, így lecsúsztunk a dobogóról. Idénre a csapat is megváltozott, 2 tag kicserélõdött, mi is tapasztaltabbak lettünk. Most is volt egy láncszakadásom, egy defektem, meg egy csapattársamnak is volt egy, de szerencsénk volt, mert mind a pálya utolsó szakaszán történt, nem úgy mint tavaly. 14:00-ás eredményeknél kicsit csodálkoztunk, hogy van egy kör elõnyünk. Örültünk neki, de nem lazítottunk, nyomtuk tovább. a 16:00-ás eredményeknél már 2 kör elõny. Ez hála istennek így ment minden 2 órában, így sikerült a végére a Hobby 150 év alatti kategóriában a 2. helyezettel szemben 9 kör elõnyt összeszednünk a végére. Egy idõ után emiatt már nem aggódtunk, az abszolút 1. hely miatt már annál inkább. A biondosok (Hobby vegyes) következtek utánunk. A végén meg tudtuk õrizni ezt a helyezést is, így nem csak kategória, de abszolút elsõk is lettünk, aminek nagyonnagyonnagyon örültünk. Az egyik körben megláttam magam elõtt Blazsó Marcit, utána tekertem, és nem is sikerült leszakadnom róla másfél köig, amikor rosszul vettem egy kanyart és elestem:mybad:, de addig jó húzó erõ volt. A hidat nem sikerült átugratnom, hiányzott vagy 15centi :(. A pálya nagyon tetszett, hazai pálya volt, az emelkedõt kivéve:D
A díjazáskor pedig ne haragujatok, de nevetséges. Egy B+ marokszerszám (mintha (egy) olyan ember(ek)nek, akik dobogóra állnak ne lenne egy vagy több otthon), egy B+ mûanyag pumpa, egy olyan üveg víz, amit ha jól tudom kartonszámra lehett vinni a csapatonak, egy masszázsjegy egy sráchoz, aki pedikûrözik, manikûrözik, stb. ami pestre szól (mi a fenét kezdjek kezdjek vele?) és MTbe:confused: matrica. Azért ha egy csapatnak 28000ft a nevzési díj, az ember talán egy kicsit többet is elvárhat szerintem. Nem látok a dolgok hátterébe, de így laikus szemmel az jön le, hogy lenyúlás az egész. Jobban örültünk volna, ha nem adnak semmit, és azt mondják hogy jövõre ingyen indulhatunk, ami nekik nem pénz, és ezzel megspórolnának egy imbusz-készletet, egy pumpát, a vízrõl már nem is beszélve. A társaság jó volt, megismerkedtem egy-két új arccal is, aminek örülök. Köszönjük a képeket, azoknak akik elengedtek, akik szurkoltak, a sérülteknek jobbulást, a solosoknak, duosoknak, meg mindenkinek aki odatette magát gratula.

Na jóccakát

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Röhögjetek csak. :D Nem tudok kanyarodni, na! (de nem tévedtem el)

Én nem röhögök, a korrigálás 5* volt és ez a lényeg, de mondtam, hogy megírom :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Hány ezer képet csináltál? :)
Köszi a szurkolást.

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Szevasztok.
Nemtom, hogy kell pikázás linket küldeni, de ha ott megkeresitek a hetenyitibor felhasználót, soksok képet találtok akár magatokról is (kb. egy óra múlva, most töltõdnek).

Eredeti nyers fotók, most túl fáradt vagyok javítgatni rajtuk.
Akinek a "többiek" mappából kell eredeti 6 mp méret, küldjön privit a fáljnévvel.

Amúgy óriáskirály volt, kösziköszi.

Erre gondoltál?
http://picasaweb.goo...nnAlleycatTeam#
A keró legyen veletek!

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

???:wtf:
Mi volt a rajtszámod?

Ez a beszéd!
189

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Én csak megszeretném kérdezni, hogy mi a neve annak a fotóstúdiónak, amit este osztogattak szórólapon?

anthey

anthey

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Halihóó
gondoltom leírom már a saját tapasztalatokat is :) nah szal a verseny jóvolt és a szervezéssel se volt nagy gond... a pálya, hát mint minden évben nem kimondottan erre való de éppp megfelel ha kevesen vannak elõtted. eredmény? nos PBGékkel a 2. helyet csíptük el az elit 150 alattiak közt, szép volt srácok :) a hangulat jó volt, bár a kulacs csoki energiaital kicsit érdekes egy iylen versenyen a 2. helyért... ( ejnye harang...) és BíróÁdám is lehetett volna "hangosabb":P lehet leszidták a tavalyi év miatt, de az poén volt akkor is :D összesen 107 karistot mentünk, a végén úgyvolt hogy kimegyek 2 körre ingbe nyakkendõbe, de 3 lett belõle :D nembaj ráértünk :) jövõre is ottleszünk, mégtöbben méghangosabban és mégerõsebben :P :D

Life is TOO Short, RIDE HARD
<> GSK <> MATA <> GoFAST <>
Bundáskenyééér :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

???:wtf:
Mi volt a rajtszámod?

Hány ezer képet csináltál? :)