Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Persze az egyik versenybírónak, vagy rendezõ a híd elõtt ... ha jól emlékszem, de már kicsit összefolyik, két kör múlva nem volt senki azon a részen és a tüzet is eloltották amit gyújtottak

Na azt láttam én is párszor, 70-es évek Harlem. :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

DonMatteo

DonMatteo

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás

Sziaa :D
megtaláltam magam végre 1-2 képen ( http://picasaweb.goo...255815874596802)

Legközelebb vmi rajruciba megyek ki a végén :P

vki nemtudja ki fényképezett a befutónál pont szembõl ?

Én csak videóztam hátulról, ha jól emlékszem még leelõztél két bringást a cél elõtt :)

norbi-a-hod

norbi-a-hod

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Sziasztok!
Van valakinek képe az ún. "V2-es sugárhajtású bringáról", amint épp üzemben van? :) Elég szépen belobbant egyszer,de nem láttunk a tömegtõl sajnos...
A pálya tetszett,meg maga az egész verseny is, de a levágott nagy ágakat jobban is elrakhatták volna a pálya mellõl (stadionos rész utáni csiki csuki), az egyiken fennakadtam az éjjel és dobtam egy szaltót,mivel pont betámasztott középen a monoblokk alá.
És az elsõ fekvõrendõrös bukkanó is hagyott némi kívánnivalót maga után,legalábbis nekem leért az elsõ néhány körben a 48 fogas nagytányér...xD Aztán észrevettem, hogy a bal szélén nem olyan nagy törésû a töltés, így a továbbiakban ott mentem át,de ott meg a kerítésre kellett vigyázni,fennt ne akadjak rajt a kormányszarvval...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

...
Blazsó Marci után ért be 2 percel....Csak ennyire ment... : D

tedd hozzá, hogy az szinte egy országúti verseny volt, teljesen síkon.

Amúgy örülök, hogy megismerkedtünk :)

Neked köszönhetjük, én tuti nem jöttem volna rá, hogy ki vagy :)
remélem majd legközelebb többet is tudunk dumálni.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Most is. Dunán együtt mentem vele akkor csodálkoztam rá igazán. Mondtam neki, hogy kemény, erre azt mondta: áá annyira nem gáz, majd most lesz egy lefele ami neccesebb lesz, majd ott elengedlek. Amikor ezt beszéltük, abszolút 5-6. hely környékén mentünk, nagyon keményen tolja. Kérdés, hogy nem fogják-e megbánni késõbb az izületei.
Amúgy örülök, hogy megismerkedtünk :)[/QUOTE]

Blazsó Marci után ért be 2 percel....Csak ennyire ment... : D
Team Heavy Pedál Szeged

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Pedig Anna, az utolsó körökben olyan biztatást kapott mindenki, hogy attól még a holtak is feltámadtak volna! Én az alatt a kb. 5-10 perc alatt kissé rekedtre ordibáltam magam. :P

Utólag én is bántam, de majd jövõre remélem összejön :)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Gratula mindenkinek aki végigtekerte vagy nem....
Én voltam az elején dobbal, késõbb pedig óriáskereplõvel a legelsõ kanyarban az emelkedõ után.
:D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Nem tudom, hogy forumoznak-e a srácok, de külön gratulálni szeretnék az Alföldi Virtus duónak (Zorán és Károly)!
Iszonyatosan keményen küldték és nagyon sportszerûek voltak.

Bár nem tudom a becsületes neved, de továbbítottam a gratulációt Zoránnak msn-en.

Tisza maratonon is igen nagyon ment Soós Károly!
most is merevvillával ment, ha jól láttam :)

Most is. Dunán együtt mentem vele akkor csodálkoztam rá igazán. Mondtam neki, hogy kemény, erre azt mondta: áá annyira nem gáz, majd most lesz egy lefele ami neccesebb lesz, majd ott elengedlek. Amikor ezt beszéltük, abszolút 5-6. hely környékén mentünk, nagyon keményen tolja. Kérdés, hogy nem fogják-e megbánni késõbb az izületei.
Amúgy örülök, hogy megismerkedtünk :)

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

jobb minõség és a többi a késõbbiekben várható!

Nem tud valaki olyan oldalt ahova fel lehet tölteni 30percnyi videjót?

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Nem tudom, hogy forumoznak-e a srácok, de külön gratulálni szeretnék az Alföldi Virtus duónak (Zorán és Károly)!

Tisza maratonon is igen nagyon ment Soós Károly!
most is merevvillával ment, ha jól láttam :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Sziasztok!

Minden elismerésem a teljesítõknek!

Készítettem egy összefoglaló galériát,
idõrendi sorrendben alább látható:
http://www.x-iont.hu...oras/index.html
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Szóltál valakinek? Rendezõ, szurkoló, valaki?
Csak szájon kellett volna vágni az ilyen barmot.

Persze az egyik versenybírónak, vagy rendezõ a híd elõtt ... ha jól emlékszem, de már kicsit összefolyik, két kör múlva nem volt senki azon a részen és a tüzet is eloltották amit gyújtottak
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Egyik csapattárs elé kiugrott egy emberke, azt ordítva, hogy: "MOST MEGHALSZ!"
Egy másik is kiugrott elé egy ördögvillát mutatva. Na most ehhez no comment.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

A másik: azért nem mentem utolsó körre, mert nem voltam magamban biztos, hogy full gázon tudok-e menni. Utólag be kellett volna vállalnom ,de abban a szituban nem ment ...

Pedig Anna, az utolsó körökben olyan biztatást kapott mindenki, hogy attól még a holtak is feltámadtak volna! Én az alatt a kb. 5-10 perc alatt kissé rekedtre ordibáltam magam. :P

Pite! Az utolsó kört is "félvállról" vetted, hogy lazán befutottál a célba!? :D
Csak néztünk egy nagyot!
Nekem csak az jutott az eszembe, hogy tele lett a t@köd a 24 órás tekeréssel és végre lazítottál egyet. ;)
Amúgy maximális elismerésem a teljesítményetekhez! (Az idei eredményeidhez is gratulálok! Hírük ment!!!)
Ismét ott voltatok a topon.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Mi a Merkapt (Szupergyors Karusszel) maradék voltunk és az elején szerintem volt egy kis hiányosság a versenyszellemet illetõen de némi parasztlázadás után összekapták magukat a fiúk és a kezdeti elég szégyenteljes 27.-ik helyrõl feltornásztuk magunkat a 19-ik re . Nekem a verseny nagyon tetszett csak a krónikus szilikózissal volt némi problémám.
Amin meglepõdtem az viszont az volt hogy az összes köröm 1.10mp-en belül volt.
Az elõzésekkel nem volt próblémám ha én elõztem vigyáztam inkább tekertem pár métert lassabb tempóban,l de biztonságosan mentem el a lassabb mellett , aki gyorsabb volt azt próbáltam gyorsan elengedni.
A fotósoknak köszönjük a sok munkát fáradságot és türelmet, lelkesedést +külön Hostya Zolinak aki szerintem lassan hivatalos MTB fotós lesz:)

Ugye veled beszélgettem(csak pár szót)verseny közben asszem.
Mikor mondtad azt hogy miért voltam olyan lassú éjjel?- A válasz erre. holtponton voltam és ritka rosszul éreztem magam, csak a szívem hajtott.(csapatért minden szinten voltam)

A másik: azért nem mentem utolsó körre, mert nem voltam magamban biztos, hogy full gázon tudok-e menni. Utólag be kellett volna vállalnom ,de abban a szituban nem ment ...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

no igen ... és a részeg üvöltözõ és kövekkel a bringást dobáló alakot, aki a pálya vége felé a triál pályánál randalírozott

Szóltál valakinek? Rendezõ, szurkoló, valaki?
Csak szájon kellett volna vágni az ilyen barmot.

Sziaa :D
megtaláltam magam végre 1-2 képen ( http://picasaweb.goo...255815874596802)

Legközelebb vmi rajruciba megyek ki a végén :P

vki nemtudja ki fényképezett a befutónál pont szembõl ?

Én is csináltam rólad képet a csini ruciban.:)
Keresgess csak!:D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Mi a Merkapt (Szupergyors Karusszel) maradék voltunk és az elején szerintem volt egy kis hiányosság a versenyszellemet illetõen de némi parasztlázadás után összekapták magukat a fiúk és a kezdeti elég szégyenteljes 27.-ik helyrõl feltornásztuk magunkat a 19-ik re . Nekem a verseny nagyon tetszett csak a krónikus szilikózissal volt némi problémám.
Amin meglepõdtem az viszont az volt hogy az összes köröm 1.10mp-en belül volt.
Az elõzésekkel nem volt próblémám ha én elõztem vigyáztam inkább tekertem pár métert lassabb tempóban,l de biztonságosan mentem el a lassabb mellett , aki gyorsabb volt azt próbáltam gyorsan elengedni.
A fotósoknak köszönjük a sok munkát fáradságot és türelmet, lelkesedést +külön Hostya Zolinak aki szerintem lassan hivatalos MTB fotós lesz:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Az a lényeg, hogy a csapat minden tagjában meg legyen a küzdeni akarás a csapatért, és hogy kihozza magából a legtöbbet, amit csak tud. Ez most 15, vagy 25 perces kört jelentett, az nálunk ugyanannyit ért. :)
A leg keményebb a második kimenet volt az éjszakába. Már az elõzõ tekerésen eléheztem, de a gyomrom nem volt hajlandó semmit sem bevenni. Görcsölt, meg fájt az ürességtõl, de nem ment le egy falat sem. A meleg tea, meg a gél segített.

Az a szurkoló csoport a háznál a kör végén a kis feltörésnél, fantasztikus volt. Egész nap és éjjel buzdították a versenyzõket. És hallottátok volna hogy ujjongtak, mikor az õ emberük jött. :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
No, én is visszakeveredtem ide. Köszönöm szépen a csapatnak (Pite, Attila, Kimi, Geoff), hogy befogadott és bénázásaim ellenére sem vetett ki magából meg a sátorból éjszaka :D

Nagyon szépen köszönöm a fotósoknak, hogy ennyi kiváló képet készítettek és közzétették, már most is jó így visszaemlékezni. Meg kösz a szervezõknek is, élmény volt a verseny a porral, a gyökerekkel, a hepehupákkal meg a fák közti szlalomozással is.