Na azt láttam én is párszor, 70-es évek Harlem.Persze az egyik versenybírónak, vagy rendezõ a híd elõtt ... ha jól emlékszem, de már kicsit összefolyik, két kör múlva nem volt senki azon a részen és a tüzet is eloltották amit gyújtottak
Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Posted 2009. September 14. - 22:40
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. September 14. - 22:08
Sziaa
megtaláltam magam végre 1-2 képen ( http://picasaweb.goo...255815874596802)
Legközelebb vmi rajruciba megyek ki a végén
vki nemtudja ki fényképezett a befutónál pont szembõl ?
Én csak videóztam hátulról, ha jól emlékszem még leelõztél két bringást a cél elõtt
Posted 2009. September 14. - 22:00
Van valakinek képe az ún. "V2-es sugárhajtású bringáról", amint épp üzemben van? Elég szépen belobbant egyszer,de nem láttunk a tömegtõl sajnos...
A pálya tetszett,meg maga az egész verseny is, de a levágott nagy ágakat jobban is elrakhatták volna a pálya mellõl (stadionos rész utáni csiki csuki), az egyiken fennakadtam az éjjel és dobtam egy szaltót,mivel pont betámasztott középen a monoblokk alá.
És az elsõ fekvõrendõrös bukkanó is hagyott némi kívánnivalót maga után,legalábbis nekem leért az elsõ néhány körben a 48 fogas nagytányér...xD Aztán észrevettem, hogy a bal szélén nem olyan nagy törésû a töltés, így a továbbiakban ott mentem át,de ott meg a kerítésre kellett vigyázni,fennt ne akadjak rajt a kormányszarvval...
Posted 2009. September 14. - 21:58
tedd hozzá, hogy az szinte egy országúti verseny volt, teljesen síkon....
Blazsó Marci után ért be 2 percel....Csak ennyire ment... : D
Neked köszönhetjük, én tuti nem jöttem volna rá, hogy ki vagyAmúgy örülök, hogy megismerkedtünk
remélem majd legközelebb többet is tudunk dumálni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. September 14. - 21:45
Amúgy örülök, hogy megismerkedtünk [/QUOTE]
Blazsó Marci után ért be 2 percel....Csak ennyire ment... : D
Posted 2009. September 14. - 21:42
Pedig Anna, az utolsó körökben olyan biztatást kapott mindenki, hogy attól még a holtak is feltámadtak volna! Én az alatt a kb. 5-10 perc alatt kissé rekedtre ordibáltam magam.
Utólag én is bántam, de majd jövõre remélem összejön
Posted 2009. September 14. - 21:36
Én voltam az elején dobbal, késõbb pedig óriáskereplõvel a legelsõ kanyarban az emelkedõ után.
Posted 2009. September 14. - 21:30
Bár nem tudom a becsületes neved, de továbbítottam a gratulációt Zoránnak msn-en.Nem tudom, hogy forumoznak-e a srácok, de külön gratulálni szeretnék az Alföldi Virtus duónak (Zorán és Károly)!
Iszonyatosan keményen küldték és nagyon sportszerûek voltak.
Most is. Dunán együtt mentem vele akkor csodálkoztam rá igazán. Mondtam neki, hogy kemény, erre azt mondta: áá annyira nem gáz, majd most lesz egy lefele ami neccesebb lesz, majd ott elengedlek. Amikor ezt beszéltük, abszolút 5-6. hely környékén mentünk, nagyon keményen tolja. Kérdés, hogy nem fogják-e megbánni késõbb az izületei.Tisza maratonon is igen nagyon ment Soós Károly!
most is merevvillával ment, ha jól láttam
Amúgy örülök, hogy megismerkedtünk
Posted 2009. September 14. - 21:18
jobb minõség és a többi a késõbbiekben várható!
Nem tud valaki olyan oldalt ahova fel lehet tölteni 30percnyi videjót?
Posted 2009. September 14. - 21:17
Tisza maratonon is igen nagyon ment Soós Károly!Nem tudom, hogy forumoznak-e a srácok, de külön gratulálni szeretnék az Alföldi Virtus duónak (Zorán és Károly)!
most is merevvillával ment, ha jól láttam
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2009. September 14. - 21:14
Minden elismerésem a teljesítõknek!
Készítettem egy összefoglaló galériát,
idõrendi sorrendben alább látható:
http://www.x-iont.hu...oras/index.html
Posted 2009. September 14. - 21:13
Szóltál valakinek? Rendezõ, szurkoló, valaki?
Csak szájon kellett volna vágni az ilyen barmot.
Persze az egyik versenybírónak, vagy rendezõ a híd elõtt ... ha jól emlékszem, de már kicsit összefolyik, két kör múlva nem volt senki azon a részen és a tüzet is eloltották amit gyújtottak
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2009. September 14. - 21:11
Egy másik is kiugrott elé egy ördögvillát mutatva. Na most ehhez no comment.
Posted 2009. September 14. - 21:07
A másik: azért nem mentem utolsó körre, mert nem voltam magamban biztos, hogy full gázon tudok-e menni. Utólag be kellett volna vállalnom ,de abban a szituban nem ment ...
Pedig Anna, az utolsó körökben olyan biztatást kapott mindenki, hogy attól még a holtak is feltámadtak volna! Én az alatt a kb. 5-10 perc alatt kissé rekedtre ordibáltam magam.
Nem tudom, hogy forumoznak-e a srácok, de külön gratulálni szeretnék az Alföldi Virtus duónak (Zorán és Károly)!
Pite! Az utolsó kört is "félvállról" vetted, hogy lazán befutottál a célba!?
Csak néztünk egy nagyot!
Nekem csak az jutott az eszembe, hogy tele lett a t@köd a 24 órás tekeréssel és végre lazítottál egyet.
Amúgy maximális elismerésem a teljesítményetekhez! (Az idei eredményeidhez is gratulálok! Hírük ment!!!)
Ismét ott voltatok a topon.
Posted 2009. September 14. - 21:06
Posted 2009. September 14. - 21:02
Mi a Merkapt (Szupergyors Karusszel) maradék voltunk és az elején szerintem volt egy kis hiányosság a versenyszellemet illetõen de némi parasztlázadás után összekapták magukat a fiúk és a kezdeti elég szégyenteljes 27.-ik helyrõl feltornásztuk magunkat a 19-ik re . Nekem a verseny nagyon tetszett csak a krónikus szilikózissal volt némi problémám.
Amin meglepõdtem az viszont az volt hogy az összes köröm 1.10mp-en belül volt.
Az elõzésekkel nem volt próblémám ha én elõztem vigyáztam inkább tekertem pár métert lassabb tempóban,l de biztonságosan mentem el a lassabb mellett , aki gyorsabb volt azt próbáltam gyorsan elengedni.
A fotósoknak köszönjük a sok munkát fáradságot és türelmet, lelkesedést +külön Hostya Zolinak aki szerintem lassan hivatalos MTB fotós lesz:)
Ugye veled beszélgettem(csak pár szót)verseny közben asszem.
Mikor mondtad azt hogy miért voltam olyan lassú éjjel?- A válasz erre. holtponton voltam és ritka rosszul éreztem magam, csak a szívem hajtott.(csapatért minden szinten voltam)
A másik: azért nem mentem utolsó körre, mert nem voltam magamban biztos, hogy full gázon tudok-e menni. Utólag be kellett volna vállalnom ,de abban a szituban nem ment ...
Posted 2009. September 14. - 20:37
Szóltál valakinek? Rendezõ, szurkoló, valaki?no igen ... és a részeg üvöltözõ és kövekkel a bringást dobáló alakot, aki a pálya vége felé a triál pályánál randalírozott
Csak szájon kellett volna vágni az ilyen barmot.
Sziaa
megtaláltam magam végre 1-2 képen ( http://picasaweb.goo...255815874596802)
Legközelebb vmi rajruciba megyek ki a végén
vki nemtudja ki fényképezett a befutónál pont szembõl ?
Én is csináltam rólad képet a csini ruciban.
Keresgess csak!
Posted 2009. September 14. - 20:25
Amin meglepõdtem az viszont az volt hogy az összes köröm 1.10mp-en belül volt.
Az elõzésekkel nem volt próblémám ha én elõztem vigyáztam inkább tekertem pár métert lassabb tempóban,l de biztonságosan mentem el a lassabb mellett , aki gyorsabb volt azt próbáltam gyorsan elengedni.
A fotósoknak köszönjük a sok munkát fáradságot és türelmet, lelkesedést +külön Hostya Zolinak aki szerintem lassan hivatalos MTB fotós lesz:)
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. September 14. - 20:02
A leg keményebb a második kimenet volt az éjszakába. Már az elõzõ tekerésen eléheztem, de a gyomrom nem volt hajlandó semmit sem bevenni. Görcsölt, meg fájt az ürességtõl, de nem ment le egy falat sem. A meleg tea, meg a gél segített.
Az a szurkoló csoport a háznál a kör végén a kis feltörésnél, fantasztikus volt. Egész nap és éjjel buzdították a versenyzõket. És hallottátok volna hogy ujjongtak, mikor az õ emberük jött.
Posted 2009. September 14. - 20:00
Nagyon szépen köszönöm a fotósoknak, hogy ennyi kiváló képet készítettek és közzétették, már most is jó így visszaemlékezni. Meg kösz a szervezõknek is, élmény volt a verseny a porral, a gyökerekkel, a hepehupákkal meg a fák közti szlalomozással is.