Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
SanyiBá, nekem is!!!
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Sanyibá' biztos ad Mata össztelós vázat, ha szépen kéred. :)

Nem kell össztelós, gyorsan kell menni akkor csak minden második hupli üt :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Sanyibá' biztos ad Mata össztelós vázat, ha szépen kéred. :)

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás

igen, Balu nagyon jól ment, nagyon ügyes és kitartó volt! :)

én úgy vagyok vele, hogy egyszer megcsinálom, kipipálom és többször nem akarom :)

17 évesen megcsináltuk duóban haverral...negyedikek lettünk. Most nem tudnának annyit fizetni hogy még egyszer elinduljak.:D (najó...egy össztelóssal esetleg:P)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Vazze... ilyenen múlt, hogy dobogós legyél?!?!?! Durva, hogy 23 óra tekerés után ezt kapod a sorstól. :)
Még egyszer nagy gratula!
Én is átéltem már ezt("ezt" LOL... szóval ilyesmit:)). Vicces volt, amikor az idei Pilis Kupán éppen mondták, hogy: "ha már tolja, akkor is másodikként jön be", erre megjelenek, futva tolom a a láncbeszorulást szenvedett biciklimet a második helyen, mögöttem 20-30m-rel jön a harmadik, jön egy visszafordító kanyar, és lám: kielõzött a kerékpározó sporttárs, így kaptam 2(azaz kettõ) másodpercet a másodiktól. Nem esett valami jól, de hõsiesen küzdöttem a verseny végéig. Végül is 201 volt a pulzusom, amikor a célba értem...:D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

16e abból telik mindenre....hátja az én 10e-el be s mernék vállalni ilyesmit...
Télen kondizol rendesen?derékra hátra gyúrsz?

Kondi kevésbé, inkább izometriás gyakorlatok, és sok ismétlés számmal elvégzett hát és derék tájéki szabad súlyzós munka
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
16e abból telik mindenre....hátja az én 10e-el be s mernék vállalni ilyesmit...
Télen kondizol rendesen?derékra hátra gyúrsz?
Team Heavy Pedál Szeged

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Cataflam csodákra képes...fõleg a derékra...nekem egyszer bejött...de nem rászokni!
Tényleg ..hogy készültél rá? Mennyiket nyomtál?

Nem a porckorongom sérült, vagy idegbecsípõdés volt, hanem a derékizom görcsölt be, azt meg ki kell nyújtani, és ez volt a gyógytorna, mivel Andi gyógytornász tökéletesen sikerült :)

Egyébként a Cataflam-t terhelés alatt nem ajánlatos szedni ...

Elhatároztam és végigmentem, minden fejben dõl el ... :)

Amúgy cirka 16-17e km a szezonban + 45-50 óra futás, ezután csak végig nyomja az ember :P

Igazából edzõm (Lõrincz Olivér) irányítása alatt készültem és kiváló edzõtársakkal bringázhattam (nem írok név szerint senkit, mert valakit kifelejtek és megsértõdik), hosszúztam egész szezonban, itthon és Ausztriában + egy-két XCO futam

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Igazán köszönöm, igen a dobogó .... ez az év ezt hozta nekem, már sokadszorra karnyújtásnyira a dobogótól - volt mikor 15mp-n múlott:confused:. De ez van túl kell lépni és újítani kell :)

Amúgy én rohadtul élveztem a körözgetést, az elsõ 4 órában olyan érzésem volt mintha nem is bringáztam volna még egy métert sem. Az elsõ holtpont a 13. órában volt, majd a 15.-ben nyomtam valami nagyon gagyi köröket ... :)
Aztán a 18. órában mondta Sanyi barátom "Bálint már csak egy Szilvásvárad maraton" persze hosszún :)
Igazából itt indultam el, és jöttem fel körrõl körre, volt mikor jobb kört mentem mint elõzõ nap ... és jött a legrosszabb ... az utolsó 38 perben már nem tudtam menni tovább, mert a derekam annyira beállt, hogy a kontrollt elveszítettem a kerékpár felett.(A hátsó szakaszban mielõtt mielõtt kiértünk volna a kerítésen)
Inkább megálltam és egy gyors önvizsgálatot tartottam, valamint megpróbáltam visszaülni a bringára, de nem ment, már a lépés is fájt ...
Vissza evickéltem a táborunkhoz és Sanyi barátom, barátnõje 1 órát gyógytornáztatott, mire mozgásképes állapotba jöttem.

Így estem vissza 3.-ról a 4. helyre.

Cataflam csodákra képes...fõleg a derékra...nekem egyszer bejött...de nem rászokni!
Tényleg ..hogy készültél rá? Mennyiket nyomtál?
Team Heavy Pedál Szeged

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Azért gratula. Szerintem nincs ezzel semmi baj... elvégre Lance sem fejezte be a Tour de France-t, amikor elõször indult. :)

Balu: Neked is irtó nagy gratula! 4. hely soloban! Jövõre meglesz az a dobogó!;)
Mesélj Te is!

Igazán köszönöm, igen a dobogó .... ez az év ezt hozta nekem, már sokadszorra karnyújtásnyira a dobogótól - volt mikor 15mp-n múlott:confused:. De ez van túl kell lépni és újítani kell :)

Amúgy én rohadtul élveztem a körözgetést, az elsõ 4 órában olyan érzésem volt mintha nem is bringáztam volna még egy métert sem.
Az elején 2x fellöktek, egy PCCC-s tag Speckó vázzal volt és egy Meridás (T.Tamás), persze valahogy nem idegesítettem rajta magam ... de nem is esett jól ...
Az elsõ holtpont a 13. órában volt, majd a 15.-ben nyomtam valami nagyon gagyi köröket ... :)
Aztán a 18. órában mondta Sanyi barátom "Bálint már csak egy Szilvásvárad maraton" persze hosszún :)
Igazából itt indultam el, és jöttem fel körrõl körre, volt mikor jobb kört mentem mint elõzõ nap ... és jött a legrosszabb ... az utolsó 38 perben már nem tudtam menni tovább, mert a derekam annyira beállt, hogy a kontrollt elveszítettem a kerékpár felett.(A hátsó szakaszban mielõtt mielõtt kiértünk volna a kerítésen)
Inkább megálltam és egy gyors önvizsgálatot tartottam, valamint megpróbáltam visszaülni a bringára, de nem ment, már a lépés is fájt ...
Vissza evickéltem a táborunkhoz és Sanyi barátom, barátnõje 1 órát gyógytornáztatott, mire mozgásképes állapotba jöttem.

Így estem vissza 3.-ról a 4. helyre :P

Egyébként tiszta fej kell és sok-sok pozitív gondolat

Sokat tanultam belõle, jövõre szintén zenész :D

krisssz

krisssz

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
küldtem privát üzenetet, köszi!

Adj egy mail címet és átküldöm!

nemecs

nemecs

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Adj egy mail címet és átküldöm!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

csináltunk mi is az egyik körrõl videót
Ivány Dani a rájder, Sólyom Team 1
http://www.vimeo.com/6590470

S ezen a reggelin rajta vagyok, de jó, 9.35 körül engedlek utadra.

era: Igen, nem volt velük gond, sõt, az én szempontomból kb. senkivel se volt gond, mindenki jól érezte kit és hol kell elengedni. Egy apró váll váll elleni harc volt az emelkedõ tetején, amikor a fekvõrendõrnél ment el mellettem valaki s nem tudtam eléggé balra húzódni, de szerencsére nem lett belõle nagyobb baj. Ha az elõzõ személy olvassa, bocs! De mondjuk õ is várhatott volna pár métert, hogy ne fekvõrendõrön elõzzön.

krisssz

krisssz

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
szóval senkinek nincs meg a csapatok teljes névsorát tartalmazó excel, amit a sportaktivról lehetett lementeni?

pedig cserébe elmondom, hogy 12732 kört kapott a pálya hivatalosan (plusz a bejárások, plusz a "szalag alatt áttoljuk a félpályánál, mert defektünk van" körök)

Pharao

Pharao

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

... Ezután érdekes volt éjszaka tekerni a sötétben és hallgatni ahogy az avarban bizonyos dolgok mozognak. Nem szerettem volna defektet kapni...

Jah, azt hallottam én is, de sztem max egy sündisznóattackot kockáztattak a versenyzõk. :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Balu: Neked is irtó nagy gratula! 4. hely soloban! Jövõre meglesz az a dobogó!;)
Mesélj Te is!

igen, Balu nagyon jól ment, nagyon ügyes és kitartó volt! :)

én úgy vagyok vele, hogy egyszer megcsinálom, kipipálom és többször nem akarom :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

írtam blogot, remélem az megfelel. nem nagy szám amúgy. ha van kérdésed, írj

Azért gratula. Szerintem nincs ezzel semmi baj... elvégre Lance sem fejezte be a Tour de France-t, amikor elõször indult. :)

Mesélj Te is!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Még eszembe jutott, hogy verseny elõtt a CUBE-osokat hogy lehúztuk.
Hát most megkövezem magam, mert el kell ismernem, hogy azt a szédítõ tempót úgy produkálták, hogy közben semmi kifogás nem érhette õket részemrõl.
Gratulálok az összes csapatuknak a szép eredményhez.

slujo

slujo

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
csináltunk mi is az egyik körrõl videót
Ivány Dani a rájder, Sólyom Team 1
http://www.vimeo.com/6590470

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Andris: Veled mi volt? Mi történt? Hány kört mentél? Milyen pulzuson? Mesélj! :)

írtam blogot, remélem az megfelel. nem nagy szám amúgy. ha van kérdésed, írj

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu