Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ki érti ezt, ki érti ezt? Én nem.

Esetleg töröld a cookie-kat meg hasonló, nekem is megy, nálad a hiba.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zz1zolika

zz1zolika

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sziasztok, sorry, megint késtem egy hetet a képekkel, de végre fent vannak türhetõ köritésben, majd még csinosítgatom lassan.
http://mtbkepek.cjb.hu/
Üdv.

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

Ha egyet meg tudsz nyitni, akkor a többinek is ki kéne nyílni.
Nekem is nyílnak bal klikkre, a hiba az ön készülékében van.
Próbáld meg nem a linkrõl nyitni õket, hanem annál az egy megnyíltnál keress olyan fület felül, hogy Zoltán galériája és ott megtalálod a többit is.

Ugye???
És mégsem!
Ezért harapdálom a könyököm 6 napja!
Az 5.-et meg tudom nyitni, a többit egyáltalán nem: sem egészben, sem részletekben.
Ki érti ezt, ki érti ezt? Én nem.

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
Itt is van pár kép Trekes túlsúllyal: http://foto.testbike...=showgl&gid=582
A keró legyen veletek!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Kedves Emberek,
miért nem tudok megnyitni h zoli 5 mappájából 4-et? Ha valaki a titok ismerõje, kérem, ossza meg velem.
Köszönöm:
m

Ha egyet meg tudsz nyitni, akkor a többinek is ki kéne nyílni.
Nekem is nyílnak bal klikkre, a hiba az ön készülékében van.
Próbáld meg nem a linkrõl nyitni õket, hanem annál az egy megnyíltnál keress olyan fület felül, hogy Zoltán galériája és ott megtalálod a többit is.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ja... hogy megnyitni! Bocsi.

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

nekem megnyitja, bal click és már megy is :)

Ennek én rettenetesen örülök, de nálam még ez a bûvös balklikk sem jött be. De miért? - kérdem én.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Kedves Emberek,
miért nem tudok megnyitni h zoli 5 mappájából 4-et? Ha valaki a titok ismerõje, kérem, ossza meg velem.
Köszönöm:
m

nekem megnyitja, bal click és már megy is :)

biomassza

biomassza

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Kedves Emberek,
Köszönöm:
m

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Köszönjük! Holnap bõvíthetjük azzal a párral amit csináltam...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Lumiere

Lumiere

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Néhány kép:
http://picasaweb.goo...09091213_24h02#

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás

Akkor Epycék felõl hallottam mindig egy "Hajrá Jani"-t... bár nem tudom, hogy ki volt az... de jól esett!:)

Mi voltunk labidanival .Volt,hogy meglátogatott bennünket és a hangját is hozta magával (:

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Elég volna oda tenni embert,ahol vágás gyanú felmerülhet....

Volt ott ember nyugi! Nem 1x ... találkoztam Robival is az éjszaka, ne szurkáljátok már!

Erõsnek kell lenni és nyerni

Ha valaki csalni akar, akkor úgy is fog!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

...bár szombat éjjel azt is kitaláltam, hogy megkérjük a Temposportot, szerezzen be olyan chipeket, amik egyben GPS-szel is el vannak látva, közben fejlesszenek egy szoftvert, amivel aztán mindenki track-jét valós idõben kinyomnánk egy ledfalra, azon egybõl látszana, ki vágta le egyik-másik kanyart! :) Szponzorok jelentkezését várjuk! :)

Fetzer Robi

Elég volna oda tenni embert,ahol vágás gyanú felmerülhet....
Team Heavy Pedál Szeged

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
A pályán és a célterületen annyian videóztak és egy linket sem találok. Még a bringatv-n sincs fent semmi. Talált vki vmit ebben a témában?

u.i.: pályáról készült videókat köszönjük. a solymos kifejezetten jól sikerült!
A keró legyen veletek!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Akkor Epycék felõl hallottam mindig egy "Hajrá Jani"-t... bár nem tudom, hogy ki volt az... de jól esett!:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Robi: úgy látom hülyeségért Te sem mész a szomszédba :)

Találtunk mi is "eltévedõ" egyént (azért az idézõ jel, mert számomra felfoghatatlan hogy tud valaki eltévedni egy kiszalagozott pályán), aki nálunk vágta le a pályát (mi voltunk az elsõ kanyarban lévõ, vállalhatatlan viselkedésû, kereplõs, ordibálós egyének:D és ugye a pálya egyik és másik vége között itt volt ~200 m. távolság, ha átvág az ember), csak azzal szúrta el szegény, hogy pont a mérõ helyet vágta le és fordult rá a következõ körre.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

...bár szombat éjjel azt is kitaláltam, hogy megkérjük a Temposportot, szerezzen be olyan chipeket, amik egyben GPS-szel is el vannak látva, közben fejlesszenek egy szoftvert, amivel aztán mindenki track-jét valós idõben kinyomnánk egy ledfalra, azon egybõl látszana, ki vágta le egyik-másik kanyart! :) Szponzorok jelentkezését várjuk! :)

Fetzer Robi

Nem lenne egyszerûbb 3-4 mérõpontot berakni még a pályára ? Olyan helyekre amit könyebben ki lehet hagyni :)

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Lehetne 50 méterenként pályabírót állítani...

Fetzer Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Ugye ez csak vicc?!

Láttál szmájlit a bekezdés végén? Na, akkor annak megfelelõen értelmezd.
De azért ha pár napon belül nem ír ide, kezdjetek aggódni! :)

Butch,
nem mondhatjuk, hogy égbekiáltó nyeremények voltak, mégis történ(hetet)t pár kanyarlevágás, hozzánk is eljutott a híre. _Állítólag_ volt olyan is, amit többen láttak, utánamentek a gyereknek, de az a testével takarta el a rajtszámát, hogy ne lehessen azonosítani. Lehetne 50 méterenként pályabírót állítani, de attól tartok, ez esetben vmelyik más szolgáltatásról (áram, sátor, kényelmes rajtterület...) kellene lemondaniuk a résztvevõknek. Tényleg mindenki döntse el maga, ér-e annyit a lelkiismeretének ez az egész, hogy csalással lép elõrébb 1-2 helyezést!

Fetzer Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu