Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Írta 2010. szeptember 13. - 10:18
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. szeptember 13. - 10:03
Szóval nincs olyan, hogy elég fényerõ......
Lámpát a kormányra: én idén tervezek egyet a gyorszárra applikálni, ami talajszinten kiadna bármilyen akadályt. Persze ezen kívül fejlámpa is játszik.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Írta 2010. szeptember 13. - 09:35
Írta 2010. szeptember 13. - 09:15
Írta 2010. szeptember 13. - 08:33
Amúgy meg. Készítsétek a sárgumikat. De szar éjszakánk lesz.
Írta 2010. szeptember 12. - 23:54
Éppen ma mentem egy kört a Janihegyen és éjszakába nyúlt.nekem kicsit para hogy nemlesz elég a világításom, mi az a fényerõ amivel korrekt módon ellehet találni ?!
Nem vittem fejlámpát de a kormányon az elsõ fényem is elég brutál, közel autónyi fényerõ és elég széles is a fény.
Ezzel együtt aszfalton lefelé a kanyarokban lassítanom kellett mert a lámpa egyenesen elõre világít,
viszont amikor az út kanyarodik, akkor arra kellene látnom. Ezt viszont csak a fejlámpa tudja.
Korábban is, mindíg ugyanezt a bizonytalanságot élem át amikor nem vittem fejlámpát.
Elég béna érzés fejlámpa nélkül. Amikor a fejemen is van fény akkor úgy megyek bárhol mint nappal.
Szóval ha van valami lámpád, sz'tem érdemesebb fejre tenni, különben eltûnik az út a kanyarnál.
Kormányon lévõ lámpával csak akkor látod merre megy tovább ha már befordultál.
Az, hogy mekkora fényerõ elég, részben megszokás kérdése, másrészt minél több annál jobb.
Egy a lényeg, hogy mindíg oda világítson amerre az út megy.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2010. szeptember 12. - 22:55
Duo csapatomba keresek még két embert... lehetõleg hasonlítsanak rám....
Írta 2010. szeptember 12. - 21:47
Majd megmutatom. Nem olyan mint a Hozé féle, de ugyanazt a fényerõt tudja. Amúgy a részletekért kérdezd Balut.
A Trekes sátornál tuti megtalálsz, csak hogy legyen egy közös pont
Ok!
Írta 2010. szeptember 12. - 21:24
Erre majd kíváncsi leszek...megnézném
Majd megmutatom. Nem olyan mint a Hozé féle, de ugyanazt a fényerõt tudja. Amúgy a részletekért kérdezd Balut.
A Trekes sátornál tuti megtalálsz, csak hogy legyen egy közös pont
Írta 2010. szeptember 12. - 21:00
Fenéket lesz, soha nem is volt. Mármint a duósoknak. De idén szerintem a szólósok is anyázni fognak emiatt, mivel eléggé kiélezett küzdelemre számíthatunk a köreikben. Különben is, lebuknánk a koxolással.
Ami engem érdekel: ez UCI verseny? Vonatkozik rá bárminemû UCI szabály? Azaz mehetek ujjatlan mezben, kompressziós testruhában stb?
Biztos, hogy nem UCI. Ha minden igaz akkor nincs hivatalos 24 órás kültéri MTB UCI verseny.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. szeptember 12. - 20:45
Én úgytudom, hogy igen, mert mi duoban megyünk és elvileg még a duosoknak is lesz
Fenéket lesz, soha nem is volt. Mármint a duósoknak. De idén szerintem a szólósok is anyázni fognak emiatt, mivel eléggé kiélezett küzdelemre számíthatunk a köreikben. Különben is, lebuknánk a koxolással.
Ami engem érdekel: ez UCI verseny? Vonatkozik rá bárminemû UCI szabály? Azaz mehetek ujjatlan mezben, kompressziós testruhában stb?
Írta 2010. szeptember 12. - 20:11
Írta 2010. szeptember 12. - 20:07
Bejelentkezés | Facebook
mondjuk ez a hivatalos,mert a sport aktív csinálta
Írta 2010. szeptember 12. - 19:55
Bejelentkezés | Facebook
kattrá, és oszd meg!
Írta 2010. szeptember 12. - 19:33
Én idén is a Balu féle két ledes csodával fogok menni. Ha láttok egy Walle-t fénykard szemekkel akkor az leszek én
Erre majd kíváncsi leszek...megnézném
Írta 2010. szeptember 12. - 18:44
nekem 1 BBB xenon(4 ceruzaelemes, elég jó fénye van szerintem)és egy 3AAA varta fejlámpám van, + ahol negyon nemlátnék 1 órát "reflektorozhatok" a blackburn flea-val:D remélem elég lesz ez a fényerõ.
"Solosoknak idén is lesz kötelezõ hajnali orvosi vizsgálat? "
Én úgytudom, hogy igen, mert mi duoban megyünk és elvileg még a duosoknak is lesz
Én idén is a Balu féle két ledes csodával fogok menni. Ha láttok egy Walle-t fénykard szemekkel akkor az leszek én
Írta 2010. szeptember 12. - 18:17
Írta 2010. szeptember 12. - 18:16
nekem 1 BBB xenon(4 ceruzaelemes, elég jó fénye van szerintem)és egy 3AAA varta fejlámpám van, + ahol negyon nemlátnék 1 órát "reflektorozhatok" a blackburn flea-val:D remélem elég lesz ez a fényerõ.
Meg fogsz rogyni
Írta 2010. szeptember 12. - 18:00
Én a tavaly elõtti Energizer-el megyek és kaptam kölcsön egy 3 w-os noname lápát ami erõsebb annál is..így nem lesz gond