Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Azóta bevett egy "kemény-vagyok" tablettát. Én is kértem, de már mindet benyomta. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Nem mindegy, hogy vízálló vagy sem, ha a sátorból úgysem mész ki?

Azóta változtak a dolgok, de sátram sem lesz amibe elbújhatok. :)
Lesz ellenben sárbringa, sárgumival, váltó nélkül.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nem mindegy, hogy vízálló vagy sem, ha a sátorból úgysem mész ki?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Ehh... Wetter BUDAPEST/FERIHEGY INTL, Ungarn Wetter :: Wettervorhersage :: 7-Tagesvorhersage :: wetter.com

Tegnap vettem vízálló bringáskabátot, ma még szerzek vízálló kesztyût is. Kár hogy nincs 29er sárgumim. :D

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Ha jól tudom, elit kategóriába neveztünk...

NinetySix-Footstrong-Vidi
Ez a csapat?
Team Heavy Pedál Szeged

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

Én idén is a Balu féle két ledes csodával fogok menni. Ha láttok egy Walle-t fénykard szemekkel akkor az leszek én :)

.. ZIP kormány lámpáját lesz érdemes majd megnézni !
Talán azt harangoztátok be az elején, hogy ki lesz világítva az erdõ ? :)
Azzal meg egy fejlámpával nincs éjszaka, még az elõrébb haladók is jól látnak !

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Ha jól tudom, elit kategóriába neveztünk...

Pl. a Meridások Zergével...Klein-el stb...Oútis Sólymok

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Mit foglalkozol vele, mi van a falra festve?
Gyere nyugodtan, mint tavaly és megint lesz mit mesélni az otthon maradottaknak, hogy kimaradtak a tutiból.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Tavaly nyugisan elindultam életem elsõ 24 órásán, most meg festitek az ördögöt a falra. Tessék abbahagyni. :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

apró:
Duo csapatomba keresek még két embert... lehetõleg hasonlítsanak rám....

Öregszel gecó, mi!? :D

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Zip!
Beszélt veled a Buci!
Úgy tudom, korábban érkeztek. Kitábláztok nekünk egy parcellát?

Beszéltem vele de nem mondta hogy kell jelölni, mert még nem tudta hogy mikor indultok. Abban maradtunk hogy még beszélünk szerda-csüt magasságában.
A keró legyen veletek!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Most voltam fenn Csillebércen meg néztem a pálya néhány erdõs szakaszát hát még tele van kisebb nagyobb ágakkal és keresztbe dõlt fákkal de már most is tekerhetõ. A talaj most kifejezetten mély, de nem sáros ez viszont pár kör alatt be fog tömörülni ha nem kap sok esõt.Nagyon élvezetes ellenben kifejezetten fárasztó. Imádkozzatok testvéreim.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

deed6

deed6

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Sziasztok!
Most akk duoban ez az orvosi vizsgálat valós v felejthetõ mert ien tavaly nem vt!
Azt hiszem a 2009-es versenyhez képest ez pont az ellentétje lesz (sarat nyelünk por helyett, köveken csúszkálunk nem a porban és megfagyunk este a sátorban a tavalyi alsógatyás izzadáshoz képest) :D
Aki ezt a két versenyt végigcsinálja annak minden tiszteletem! (mi is bepróbálkozunk legfiatalabb duoként)

rokoko

rokoko

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Sziasztok!
Csapatunk keres 1 vagy 2 fõt /erõs legyen/a versenyre.Szállás,szervíz,alkatrészutánpótlás ,kaja van.
Írj priviben.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Ha a szemedbe világítok, akkor két hiba is van a pályán.
1:valamelyikünk megfordult, és a rossz irányba halad
2:valamelyikünknek semmi helye a pályán, ugyanis csapatonként csak egy chipet kapunk....

ja, :D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Örülnék neki ha a folyamatosan világító lámpa inkább lefelé nézne és nem pont a másik ember szemébe. Ködzárófény ide nem kell.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
WindGURU: Hungary - Budapest
Team Heavy Pedál Szeged

CihaZoli

CihaZoli

vendég

• fórumtag
  • 108 posts
Zip!
Beszélt veled a Buci!
Úgy tudom, korábban érkeztek. Kitábláztok nekünk egy parcellát?

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

Éppen ma mentem egy kört a Janihegyen és éjszakába nyúlt.
Nem vittem fejlámpát de a kormányon az elsõ fényem is elég brutál, közel autónyi fényerõ és elég széles is a fény.
Ezzel együtt aszfalton lefelé a kanyarokban lassítanom kellett mert a lámpa egyenesen elõre világít,
viszont amikor az út kanyarodik, akkor arra kellene látnom. Ezt viszont csak a fejlámpa tudja.

Korábban is, mindíg ugyanezt a bizonytalanságot élem át amikor nem vittem fejlámpát.
Elég béna érzés fejlámpa nélkül. Amikor a fejemen is van fény akkor úgy megyek bárhol mint nappal.

Szóval ha van valami lámpád, sz'tem érdemesebb fejre tenni, különben eltûnik az út a kanyarnál.
Kormányon lévõ lámpával csak akkor látod merre megy tovább ha már befordultál.

Az, hogy mekkora fényerõ elég, részben megszokás kérdése, másrészt minél több annál jobb.
Egy a lényeg, hogy mindíg oda világítson amerre az út megy.

Ezt csak megerõsíteni tudom, sõt, ha nincs fejlámpád, kanyarban le is mehetsz az útról, mert csak azt "hiszed" el, amit látsz, és az az egyenes, amit a kormánylámpa bevilágít.
Én két darab BBB BLS-63-al nyomom felváltva sisakra szerelve tépõzáras pánttal. Akksi a bukó csatjára beakasztva, mivel könnyû. Töltési idõ 1:40, világítási kb 3h, és a tompítottja is bõven elég. Orvosi soloknak biztosan lesz, mert kötelezõ az extrém terhelés miatt, duóknak sosem volt. Mérik a idõt, mindenkinek 15 perc igazságosan, kb hajnal 5-6 körül kell abszolválni. Vércukor, EKG, vérnyomás, általános állapot, oszt mehetsz
kaklac

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A tavalyi hozzászólásom még mindig él.
Idén is lesznek újoncok és eszembe jutott néhány dolog, amit nem árt tudniuk.
A hátsó lámpád NE használd villogó üzemmódban (ezt el fogják mondani a versenyen is)! Nagyon zavaró a villogó lámpa és lehet pont azért fog valaki fellökni elõzés közben, mert megvakítod a villogással.
Amikor valaki mond mögötted egy irányt (bal, jobb, közép), az azt jelenti, hogy honnan fog elõzni.
Ha valaki meg akar elõzni akkor ne gyorsíts rá, mert általában oka van, hogy utolért (gyorsabb).
Nem szeretnénk éjszaka részeg szurkolókat a pályán!

Nem értek hozzá, soha nem indultam még ilyen versenyen, de mire besötétedik, nem tudja mindenki csukott szemmel is a pályát? Minden gyökeret, jó nyomot, rossz nyomot, stb. Nekem lesz valami no-name fejlámpa, meg egy 1 W-s Author lámpa. Nem hiszem, hogy ne lenne elég. Persze lehet, hogy tévedek. :D Nekünk ez úgyis tanuló év.

Változik a pálya folyamatosan, mélyülnek a nyomok és hatalmas gödrök lesznek a fékezésektõl.

A sebesség mindent megold.