Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ez a nagy baj ezzel a szeptemberi idõponttal: sajnos van rá sansz hogy beszopjuk az idõjárást. Ha olyan idõ lenne, mint múlt szombaton, hát, senkinek sem kívánnám. Kimentem 2 órára edzeni a hegyre, s hát elég rémes volt. A magam részérõl inkább bekockáztatnám a 40 fokos meleget, azt jobban bírom.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

worldismine

worldismine

vendég

• fórumtag
  • 27 posts

Egyidõben figyeltem néhányszor, a város szintjéhez képest többször legalább 5 fokkal hidegebbet mértem.

Hello Srácok :)

Visszaolvastam fórumban... ennyi aggódó "kolléga" :D No para... ha esni akar had essen, maximum jobban kell küzdeni.
Ruha szempontjából az a kérdés, hogy épp esik-e vagy nem és ez párosítva ugye a hõmérséklettel, pl 7 fokban esõben tuti nem hosszú gatyázok, max térdmelegítõ... átázik ezis-azis és a hosszú ruhát sz*rabb magadoncipleni, szerintem... ha száraz akkor persze más. Izületnek sehogy nem tesz jót a hideg vizes cucc, mindegy az hogy hosszú gatya vagy térdmelegítõ.
.:.::.:...:.::..:::..
r!de forever for live

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

ahhoz képest h mennyire jó idõt mondanak a sportaktívtól, közben az is ott van hogy minden elosztót nylon zacskóba tekerni meg + fóliát sátorra h ne ázzon és sátor lesz a váltózóna felett amit amúgy egy korrekt dolognak tartok

Igen én is felugrottam gyorsan a honlapra, hogy megnézzem ott mi igaz abból amit a mailben küldtek!
Azért picit jobban odafigyelhetnének az ilyen apróságokra. Menyibe is tellik egy új infólevél megírása? Max 30perc?

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

Igen, azt a 2-3fok különbséget bele kell számolni a lenti állapotokhoz képest, fent leszünk kb. 440m-en...

Egyidõben figyeltem néhányszor, a város szintjéhez képest többször legalább 5 fokkal hidegebbet mértem.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Ez a tavalyi levél, legalábbis a rajtlista mindenképp. ;)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

deed6

deed6

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
ahhoz képest h mennyire jó idõt mondanak a sportaktívtól, közben az is ott van hogy minden elosztót nylon zacskóba tekerni meg + fóliát sátorra h ne ázzon és sátor lesz a váltózóna felett amit amúgy egy korrekt dolognak tartok

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts
Kaptam egy mailt a Sportaktívtól, azért elég vicces, frissíthetnék néha a tavalyit, fõleg az ellenvetésekben! Hehe! Egy mondatot kiemelnék:

"Az idõjárás-elõrejelzés szerint a verseny ideje alatt eszményi idõnk lesz! Nappal 28 fok, éjjel pedig 15 fok várható. Néha egy-egy kisebb esõ azért elõfordulhat, esõ-cuccot és meleg ruhát azért hozzatok!"

Remélem igazuk lesz!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

..tudom idén jó volt egy kis "csönd" a csõrõmbõl, de ezennel ennek VÉGE! JÖVÖK! :)

Na végre már hogy elõkerültél ember! Annak a fiatal srácnak a hangja hasonlít a tiédre, elõször(asszem a BBF-en) csak lestem hogy a hangod ott van te meg nem vagy sehol, hogy van ez? De aztán rájöttem ám hogy itt átverés van! Klónozni próbáltak biztos, de csak félig sikerült! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

én nem halottam, és nemis tudtam rólad semmit, de akkor komoly volt a helyzet, csak feltûnt h sehol nem ontod a hülyeséget. A lényeg hogymár jólvagy és jössz minket boldogítani:D

Azért erre volt egy kivétel a Bakony marcin már ott volt!!!
Igaz álltunk egymás mellett egy bokor mellett, dumáltunk, és elõször nem esett le kivel beszélgetek, csak rohadt ismerõs volt!
Sokan meglepõdnek amikor majd meglátnak, de örülünk hogy jobban vagy! (Cowboy hajnalban?)
Egyébként bacsesz asszem pont itt a 24h fórumon került elõ hogy baj van, csak akkor senki nem hitte el!

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
én nem halottam, és nemis tudtam rólad semmit, de akkor komoly volt a helyzet, csak feltûnt h sehol nem ontod a hülyeséget. A lényeg hogymár jólvagy és jössz minket boldogítani:D

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
..eü...majdnem kimurdeltem, de hála a drKnoll Zsolti barátomnak és az Õ orvosbarátainak, nem vitt el a kaszás...rezgett a léc rendesen...elvileg még mindíg betegállomány és munkatilalom...de a 24h az 24h , mondtam a dokiknak is...ágyam lesz ott is...akkor Te nem is hallottad amikor a Kútvölgyibõl online bejelentkezdtem skype a Dunán? ...még a randa képem is kint volt...s a hangom is...ui: meg sem fogtok ismerni...nádszálkarcsú vagyok :) ...jooo-jooo akkor fire elõtt valamikor bemelegítés egy láda paradicsommal :)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

...uhhh, ennyire gáz volt, mert nekem mást mondtak....xarok a munkatársaim? pedig én szeretem õket...Paradicsomváros lesz de nem azzal kezdünk ugyi...

NEm a fire helyett,hanem elõtte valamikor..amikor elindítod a hangulatot
Team Heavy Pedál Szeged

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts

Zolibá! pontosan azt jelenti!!! vééégreeee ...már nagyon hijányoztok am...mindannyian!!! ..tudom idén jó volt egy kis "csönd" a csõrõmbõl, de ezennel ennek VÉGE! JÖVÖK! :)

jah hiányoztál már mindenhonnan, reméljük kiteszel magadért, nameg értünk :)
ha nemvagyok túl tolakvó, eü problémád volt, hogy ennyit kihagytál ?! De a lényeg h már visszatérsz!!!

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...uhhh, ennyire gáz volt, mert nekem mást mondtak....xarok a munkatársaim? pedig én szeretem õket...Paradicsomváros lesz de nem azzal kezdünk ugyi...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A legtöbb verseny hangulata így pocsék volt...Nem nyalizás, tényközlés :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Nyitózenének egy jó kis Paradise City
Team Heavy Pedál Szeged

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
Zolibá! pontosan azt jelenti!!! vééégreeee ...már nagyon hijányoztok am...mindannyian!!! ..tudom idén jó volt egy kis "csönd" a csõrõmbõl, de ezennel ennek VÉGE! JÖVÖK! :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Hurrá! Ez azt jelenit, hogy jobban vagy, jössz és lesz Fire is?

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...ha elég sokat isztok, nem fáztok, és van olyan is, amikor az esõ sem érdekel...én fázni fogok, mert állapotos vagyok és nem ihatok :( ...de TI egge...+ gyakorlatilag 1 helyben kell jártattnom a pofámat...meg keverni a cumót...egh

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Talán esõkabát(átlátszó)
Team Heavy Pedál Szeged