Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Mennyivel lett hosszabb a pálya a 2008-asnál ? Tudja valaki? mert az akkor 4 km volt és a mostani kiírásban is annyi
Team Heavy Pedál Szeged

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Akkor lehet nem semislick-kel kéne mennem? :)

Meredek mászás nincs benne. A "nagy" mászás szerintem felázva is mászható félsimával, csak az a kérdés mennyire szedi fel a gumi az oldalára. Menet közben nincs sok kedvem gumit cserélni, most azt mondanám, hogy elõl wtb motoraptor, hátul conti raceking. Emlékeim szerint valahol a házak között van egy olyan szakasz, hogy ferde részen kell felmenni tán balra, csak ott okozhat gondot, hogy gyér a conti rk oldalsó mintasora, de pont emiatt nem is nagyon szedi fel a sarat. Szilváson, bükkön is bevállt, csak crosskovácsin sárgumiztam. Ha nagyon eldurvulna a helyzet ott lesz az egysebûm sárgumival mint másodbringa.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Sanszos mert tegnapelõtt már kis emelkedõn is megkapart a félig kopott Zed, bár az is igaz hogy akkor még nagyon laza volt az erdei törmelék az ösvényeken.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Meló után voltam gyalog a tábor mögötti részen. Most minimálisan nyálkás, por nincs. Kiváncsi vagyok mennyi csapadék esik holnap.

Akkor lehet nem semislick-kel kéne mennem? :)

A sebesség mindent megold.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
sok
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Meló után voltam gyalog a tábor mögötti részen. Most minimálisan nyálkás, por nincs. Kiváncsi vagyok mennyi csapadék esik holnap.

deed6

deed6

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
A zenékre visszatérve:

amikor tavaly vasárnap hajnalban épp a váltózóna felé tekertem a pályán, azt hallottam a kommentátortól h mivel a magyar zene napja van hallgassunk egy kis... RAMMSTEIN-t. És tényleg benyomták a Du hast-ot. Nem gyengén feljavította pár köridõmet :D

Ha jó a zene, akk jó a hangóulat, nem figyelünk annyira a fáradságra, nem alszunk be tekerés közben!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Meglesz az hamar, kíváncsi vagyok utána a magyarázatra.
"Nem láttam, túl gyorsan mentem és kisodródtam, nem UCI jelölés volt, eltévedtem az egyenes úton, belógott az ág, széttéptem a láncot pedig milyen jól mentem, defektem volt, szétvágta a külsõt, bevágott elém, kiszorított, nem engedett el, gyenge voltam pedig erõsnek kellett volna lennem, megsérült a bármim"- ilyesmiket szokott mondani.:D
Viszont most nem jön Hozé, ki fogja újraküllõzni a kerekeit?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ezen kár agyalni. Most pont jó a terep, csúszik, ahogyan kell. :)

Csúszik a sok portól. :)
Ha már csúszás. Idén hányadik körben tervezed leamortizálni a bringád teljesen? :D

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

A jelenlegi állapot...
Ezzel kibékülnék :
WindGURU: Hungary - Budapest

Ezen kár agyalni. Most pont jó a terep, csúszik, ahogyan kell. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nos, ha jól emlékszem, akkor hajnal/reggel tájt Pink Floydéktól a Division Bell album szokott megszólalni (Hozé kedvenc:))

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Hajnal 6 Rammstein Benzin?

Õrület!
Team Heavy Pedál Szeged

Amondo

Amondo

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

..eü...majdnem kimurdeltem, de hála a drKnoll Zsolti barátomnak és az Õ orvosbarátainak, nem vitt el a kaszás...rezgett a léc rendesen...elvileg még mindíg betegállomány és munkatilalom...de a 24h az 24h , mondtam a dokiknak is...ágyam lesz ott is...akkor Te nem is hallottad amikor a Kútvölgyibõl online bejelentkezdtem skype a Dunán? ...még a randa képem is kint volt...s a hangom is...ui: meg sem fogtok ismerni...nádszálkarcsú vagyok :) ...jooo-jooo akkor fire elõtt valamikor bemelegítés egy láda paradicsommal :)

Én is örülök, hogy ott leszel!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
az meg a petõfi rádió ahol a kivánságmûsor van.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts
Hajnal 6 Rammstein Benzin?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Én Power Metalt szeretnék...
Team Heavy Pedál Szeged

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

Zenékhez visszatérve.
Nekem az egyik legdurvább élményem tavaly, amikor hajnalban álltam kint, néztem és biztattam a többieket, közben megszólalt egy Pink Floyd, már nem tudom melyik volt, talán a Wish you were here, de ahogy lassan hajnalodott elöltötte a lelkem a teljesség. Úr Isten minnyá megkönnyezem :)
Marha jó volt, ilyet idén is légyszi!

Hajnaltájban némi prodigy-diesel power jöhetne, akkor akarok mindig elaludni tizenpár óra tekerés után...de várjatok meg vele, mert 15 perc egy kör!
kaklac

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Zenékhez visszatérve.
Nekem az egyik legdurvább élményem tavaly, amikor hajnalban álltam kint, néztem és biztattam a többieket, közben megszólalt egy Pink Floyd, már nem tudom melyik volt, talán a Wish you were here, de ahogy lassan hajnalodott elöltötte a lelkem a teljesség. Úr Isten minnyá megkönnyezem :)
Marha jó volt, ilyet idén is légyszi!
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
A jelenlegi állapot...
Ezzel kibékülnék :
WindGURU: Hungary - Budapest
Team Heavy Pedál Szeged

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Ebben az évben majdnem minden versenyen sanszos volt a cumi.